Fazekas Lászlónak van egy verse A szökevény léggömb
a harmadik versszakot keresném ? lányom odavan a versért ,de valaki kb.35 " alt=""> éve beletépett a papírba és nincs meg a négysoros versszak 1/4
ezt bebuktam bocsi. Nem baj,de az érzést átérzed. Nekem se lehet több babám ezért kincs minden perc a kislányommal. Se nagyszülök se senki nehéz de ö mindenkit potol.
Az valóban jó dolog ha a gyermek elismeri mennyire is szerette/szereti az édesanyja. Megprobálok a lehetö legjobb anya lenni. Te biztos jo anya leszel!
Eddig is szaladhattam, mert négykézláb is eljutott amihez akart! " alt="">
De azért ez mégis egy nagy mérföldkő az életében. Meg az enyémben is, szembesülök vele, hogy már nem is olyan pici. " alt="">
Gratulálok az első lépésekhez!
Annak idején úgy gondoltam,hogy a virágokat nem bántja majd,de tévedtem.
Ahogy a fiam elindult, letörte a fokföldim leveleit és szopogatta!!!!
Onnantól kezdve,minden egy polccal feljebb került" alt="">" alt="">
A kislányom ma elindult! " alt=""> Már többször felállt egyedül, de mindig visszaült és négykézláb mászott arrébb. Most meg valami annyira megtetszett neki, hogy észre sem vette, hogy nem fogja senki sem a kezét. Felállt és odasétált érte. (14 hónapos, már épp itt volt az ideje)
SOrsi!
Most olvasom! " alt="">
Jó egészséget, sok tejcsit és nyugodt éjszakákat Nektek!
Nálunk a legkisebb trónörökös hétfőn kapott szurit, és úgy döntött 5 hónaposan, itt az ideje az ülésnek. Teljesen egyedül, magától ücsörög 5-10 perceket... " alt="">" alt="">
SOrsi, most olvastam, gratulálunk a kis jövevényhez " alt=""> a hiradókban is be kellene ilyen hirekről számolni, mindjárt jobb kedvvel nézné az ember " alt="">