Indítson nyereményjátékot a...
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 33 / 68 oldal |
Márkás kávé, sonka, szalámi, sajt, blokk beküldőset, de összeghatárhoz kötött legyen!
Iglo vonalkódbeküldőset / hal, zöldségfélék/ győri kekszekkel, negroval vonalkódosat, Gyermelyi tésztákkal beküldöset /emblémákat/ gyorsaságis nyereményekért is.Domestos, Calgon vonalkódos mivel a blokkokat mindig elvesznek.
Vonalkódbeküldős játékot szeretnék garantált ajándékokért, mint amilyen pár éve volt a Henkellel termoszért, bőröndért, piknik táskáért stb.
Libresse, Unilever (különös tekintettel a Babára), Nivea (blokkosat), Dove (ne csak az eddigiekkel).
Silán öblítő
Unilever,Nivea indíthatna valami illatszeres játékot.
Dove izzadásgátlós
Pedigree, Draling,- kutyusok nagyon el vannak hanyagolva!!- Whiskas, Kitekat.
Knorr- ne csak a rafinériával kelljen játszani!
Vegeta vk- úgy is annyi van már itthon, h Dunát lehetne vele rekeszteni
" alt="
">
Schwarzkopf tavalyi játéka jó volt
" alt="
"> meg lehetne ismételni
" alt="
">
Knorr- ne csak a rafinériával kelljen játszani!
Vegeta vk- úgy is annyi van már itthon, h Dunát lehetne vele rekeszteni

Schwarzkopf tavalyi játéka jó volt

Unilever tisztítószeres játék jól jönne, fogyóban vannak ezek a dolgok.
Indítson szavazós játékot a Gyermelyi Zrt, a legutóbbi promóciója kitalálójának anyagi támogatására, esetleg a játék programozójának támogatására. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy ők már nem állank a cég alkalmazásában....
Bár, ha egyéb cégeknél is tudnának ilyen szuper játékot szervezni és kivitelezni ezek az emberek.....
Akkor alkalmazza őket a Sara Lee, az Unilever, a Sága, a Nestlé, a Lipton.
Bár, ha egyéb cégeknél is tudnának ilyen szuper játékot szervezni és kivitelezni ezek az emberek.....
Akkor alkalmazza őket a Sara Lee, az Unilever, a Sága, a Nestlé, a Lipton.
Ez baromi jó ötlet
" alt="
">
Továbbitsd a BKV-nak!

Továbbitsd a BKV-nak!
A BKV.
- sztori beküldős?
1/ki jutott be munkahelyére a leg kalandosabb úton?
2/ ki gyalogolt a leg többet az utóbbi egy héten,hogy eljusson uticéljához?
a díjakra is van ötletem
legjobbnak ítélt történeteket egy ingyenes cipő talpalással,valamint 3 használt menetjeggyel jutalmazzuk.
" alt="
">
- sztori beküldős?
1/ki jutott be munkahelyére a leg kalandosabb úton?
2/ ki gyalogolt a leg többet az utóbbi egy héten,hogy eljusson uticéljához?
a díjakra is van ötletem
legjobbnak ítélt történeteket egy ingyenes cipő talpalással,valamint 3 használt menetjeggyel jutalmazzuk.

Douwe Egberts, Pickwick, Haribo, Theodora, Maggi, Kinder Vonalkód v. logóbeküldőset!
Gyermelyi is indíthatna újabb nyereményjátékot...!
" alt="
">
Gyermelyi is indíthatna újabb nyereményjátékot...!

Purina (már tele vagyok zacskóval), Pedigree
Ja, és bármilyen kozmetikai jöhetne már, mert a Henkeles most elég gyenge, bár ajándék lónak nem nézzük....
Ja, és bármilyen kozmetikai jöhetne már, mert a Henkeles most elég gyenge, bár ajándék lónak nem nézzük....
Valamelyk nescafé, nestlé, omnia, jacobs mindegy, blokkos játék, de minimum 1500ft-ért kelljen vásárolni!
Új balfi, vagy visegrádi játék is jólenne!
Új balfi, vagy visegrádi játék is jólenne!
Pickwick,és a Nescafe, darling, Venusz (vonalkódgyűjtős, nem izgat a főzősdi)Danone joghurt....
Jacobs vk-os és olyan, ahol garantált doboz tea az ajándék...kifogytunk
" alt="
">

Bármi ,amivel mosógépet lehet nyerni
" alt="
"> Persze nem ártana, ha sikerülne nekem is
" alt="
">

Tippek 2010-re:
Dove, Kitekat, Darling, Omnia vonalkód beküldéssel, Tchibo Exclusive-n lévő, kivágható kávészemekkel is lehetne játék.
Dove, Kitekat, Darling, Omnia vonalkód beküldéssel, Tchibo Exclusive-n lévő, kivágható kávészemekkel is lehetne játék.
Valamelyik salátás cég indíthatna... Ennyi csoki és édesség után KELL!
nestlé és milka meg a győri jóreggelt tönkretesz. Híztam 4 kilót úgy, hogy az édességek nagy részét a férjemmel etetem meg...
nestlé és milka meg a győri jóreggelt tönkretesz. Híztam 4 kilót úgy, hogy az édességek nagy részét a férjemmel etetem meg...