Negatív tapasztalatok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 33 / 2011 oldal |
Köszi! Mindenképpen beszámolok, hogy mi lett a vége.
Jó pár szervezőcég olvassa a fórumot. Többek közt ezért is kértem, hogy nevezd meg, na meg a kíváncsiság... Mondjuk az, hogy ezt a Bang Bang Ideas "játszotta" el nagyon meglepő. Mindig korrekt cégnek gondoltam őket. Remélem pozitívan zárul ez az ügy.
Pozitívan alakulnak a dolgok, megpróbálnak egy cserét egyeztetni a szállítóval. Nem tudom mi okozta a hirtelen váltást....lehet, hogy olvassák a fórumot?
" alt="
">

No, ezen most én is csodálkozom! Az eddigi tapasztalataim szerint a Bang Bang kifejezetten korrekt cég. Záros időn belül válaszolnak, és általában lehet velük "normálisan beszélni". Én is bízom benne, hogy rendeződik ez a kis félreértés! @Livvy: szorítok, hajrá!
Bang Bang is régi motoros lebonyolító amúgy . De ilyen még mióta játszom nem emlékszem hogy lett volna hogy ekkora mértékben másabb nyereményt adtak volna bármikor is. Fura 🤔
Remélem sikerül pozitívan lezárni majd ezt az ügyet 🤞
Remélem sikerül pozitívan lezárni majd ezt az ügyet 🤞
Arról nincs szó, de úgy illene.
Szinte az összes jsz-ban benne van a változtatás joga. De gondolom a meltsnyossag es ertek aranyossag tiszteletben tartasaval!
Szinte az összes jsz-ban benne van a változtatás joga.
Köszi Rita21! Igazad van, mi is erre gondolunk. Még várunk egy választ, utána megpróbáljuk a PICK-et.
Sajnos valóban elég bosszantó hogy ennyivel leraztak azonban sajnos a szabályzatban ott van a nyeremények felsorolása alatt hogy a nyeremény változtatás jogát fenntartja . Valahogy az a meglátásom hogy pont ezértert ők már tudtak valamit....
Így sajnos nem valószínű hogy változtatni fognak az állaspontjukon . A Lebonyolítók tuti nem. Esetleg próbáld meg direktben a Pick gyártót felkeresni ez ügyben . Néha velük többre megy az ember mint a lebonyolítókkal. Egy próbát megér .
Így sajnos nem valószínű hogy változtatni fognak az állaspontjukon . A Lebonyolítók tuti nem. Esetleg próbáld meg direktben a Pick gyártót felkeresni ez ügyben . Néha velük többre megy az ember mint a lebonyolítókkal. Egy próbát megér .
https://nyeremenyjatek.bonafarm.hu/picklidljatek#
Szerintem is teljesen szürreális. Azon gondolkoztunk, hogy ez a "nyeremények változtatásának joga" azt jelentheti, hogy ha pl. nyersz egy autót, küldenek egy rollert helyette, mert ez volt raktáron? Vagy most örüljünk, hogy nem egy abakuszt kaptunk? Logikusan tényleg azt gondolná az ember, hogy valami hasonló értékű dolgot kapsz, ha pont azt az x terméket nem tudják beszerezni, vagy kompenzálják az értékkülönbséget.
Ultragáz szerintem
Nem tudom melyik játék pontosan, de az oldalon az egyik játéknak szeptember 18án volt vége, a másiknak ahol iPadet lehetett nyerni október 9én. Bőven van idejük, hogy beszerezzék a játékszabályzat szerinti nyereményt 🙁
Nem tudom melyik játék pontosan, de az oldalon az egyik játéknak szeptember 18án volt vége, a másiknak ahol iPadet lehetett nyerni október 9én. Bőven van idejük, hogy beszerezzék a játékszabályzat szerinti nyereményt 🙁
@fozo.gabi: a Bonafarm nyereményportálon volt, de "a Szervező által megbízott ügynökség, a Bang Bang Ideas Kft."
megkérdezhetem, hogy melyik szervezőcég? Szerintem fontos lenne tudni ki az aki ilyet eljátszik...
" alt="
">

Köszi Johnny-X! Most megy a levelezés mert mi is egy kicsit lerázásnak érezzük, hogy örüljünk, hogy egyáltalán nyertünk és ne kukacoskodjunk.
Livvy
Aztamindenit! Gratulálok a nyereményhez!
Csak azt tudom, hogy én mit tennék: biztos nem hagynám annyiban! Én is jelentősnek érzem a különbséget, ez nem az, amit ígértek.
Szerintem ha még nem bontottátok ki, írj nekik, hogy köszi, de megvárnád amíg lesz raktáron az eredeti termék (picit "lekoptató" hatású szöveg volt ez a mielőbb használjátok verzió...) simán lehet, hogy a játéknidőtartama alatt "elszálltak" az árak, de véleményem szerint a Játékszabályzatot azért hellyel-közzel mindenkinek be kell(ene) tartania.
(És igen, szokott lenni olyan passzus, hogy cserélhet a lebonyolító, de általában azt is írják, hogy árában hasonló termékre).
Aztamindenit! Gratulálok a nyereményhez!
Csak azt tudom, hogy én mit tennék: biztos nem hagynám annyiban! Én is jelentősnek érzem a különbséget, ez nem az, amit ígértek.
Szerintem ha még nem bontottátok ki, írj nekik, hogy köszi, de megvárnád amíg lesz raktáron az eredeti termék (picit "lekoptató" hatású szöveg volt ez a mielőbb használjátok verzió...) simán lehet, hogy a játéknidőtartama alatt "elszálltak" az árak, de véleményem szerint a Játékszabályzatot azért hellyel-közzel mindenkinek be kell(ene) tartania.
(És igen, szokott lenni olyan passzus, hogy cserélhet a lebonyolító, de általában azt is írják, hogy árában hasonló termékre).
Johnny-X, köszönöm a válaszod! Egy kicsit tartok a negatív kommentektől, ezért fogalmaztam sejtelmesen.
" alt="
">
Szóval egy ipad-ot nyertünk fődíjként, a játékszabályzatban egy 512 GB-os volt, mi viszont egy 128-asat kaptunk, a különbség 150 e forint kb. Azonnal felvettük a szervezővel a kapcsolatot de válaszul azt kaptuk, hogy a játékszabályzatban benne van, hogy a nyereményeket megváltoztathatják és ők arra törekedtek, hogy minél hamarabb megkapjuk és használjuk egészséggel. Tényleg örülünk a nyereménynek, csak így még nem jártunk és azt hittük, hogy az értékbeli különbséget (ami szerintünk jelentős ) valahogy kompenzálják, de nem. Vagy ne vegyük ennyire komolyan a játékszabályzatban meghatározott nyeremény tipusát?

Szóval egy ipad-ot nyertünk fődíjként, a játékszabályzatban egy 512 GB-os volt, mi viszont egy 128-asat kaptunk, a különbség 150 e forint kb. Azonnal felvettük a szervezővel a kapcsolatot de válaszul azt kaptuk, hogy a játékszabályzatban benne van, hogy a nyereményeket megváltoztathatják és ők arra törekedtek, hogy minél hamarabb megkapjuk és használjuk egészséggel. Tényleg örülünk a nyereménynek, csak így még nem jártunk és azt hittük, hogy az értékbeli különbséget (ami szerintünk jelentős ) valahogy kompenzálják, de nem. Vagy ne vegyük ennyire komolyan a játékszabályzatban meghatározott nyeremény tipusát?
Livvy
Kicsit sejtelmesen fogalmazol... (nem sokat árultál el az eredeti, és a végül megkapott nyereményről sem. Szóval nem tudom, hogy milyen a kettő közötti értékbeli eltérés).
Tapasztalataim alapján valóban nem gyakori a helyettesítő termék küldése, de ilyen témában általában korrektek a lebonyolítók, és nem nagyon szoktak "tévedni" (értékben hasonló terméket küldenek). Talán 3-4-szer találkoztam, vagy hallottam róla.
Volt már normál helyett kis focilabda, nem beszerezhető termék helyett vásárlási utalvány, ilyesmi. Nem értem, hogy Nálad miért ragaszkodnak a termék kiküldéséhez, de biztos van valami oka.
Azért ha sokan jelzik az egyet nem értésüket, volt már olyan a világtörténelemben, hogy a lebonyolító utólag korrigálta a hibát (eredeti termék, vagy plusz utalvány kiküldése "fájdalomdíjként").
Ha nem vagy elégedett, nyugodtan jelezd a lebonyolítónak! (Először nagyon finoman, cizelláltan fogalmazva...)
Azért a törött, vagy meg nem érkezett csomagokhoz képest jól jártál, de ami jár, az jár... szerintem.
Kicsit sejtelmesen fogalmazol... (nem sokat árultál el az eredeti, és a végül megkapott nyereményről sem. Szóval nem tudom, hogy milyen a kettő közötti értékbeli eltérés).
Tapasztalataim alapján valóban nem gyakori a helyettesítő termék küldése, de ilyen témában általában korrektek a lebonyolítók, és nem nagyon szoktak "tévedni" (értékben hasonló terméket küldenek). Talán 3-4-szer találkoztam, vagy hallottam róla.
Volt már normál helyett kis focilabda, nem beszerezhető termék helyett vásárlási utalvány, ilyesmi. Nem értem, hogy Nálad miért ragaszkodnak a termék kiküldéséhez, de biztos van valami oka.
Azért ha sokan jelzik az egyet nem értésüket, volt már olyan a világtörténelemben, hogy a lebonyolító utólag korrigálta a hibát (eredeti termék, vagy plusz utalvány kiküldése "fájdalomdíjként").
Ha nem vagy elégedett, nyugodtan jelezd a lebonyolítónak! (Először nagyon finoman, cizelláltan fogalmazva...)
Azért a törött, vagy meg nem érkezett csomagokhoz képest jól jártál, de ami jár, az jár... szerintem.
Sziasztok! Járt már valaki közületek úgy, hogy nem pontosan a meghirdetett nyereményt kapta, hanem ugyanazt kisebb értékben ? A játékszabályzatban benne van a " nyeremények változásának jogát fenntartják" és erre is hivatkoznak, de ez jelentheti azt, hogy küldenek egy jelentősebben olcsóbb modellt, mondván, hogy ez volt csak beszerezhető és ők minél előbb küldeni akarták? Ne értsetek félre, örülünk a nyereménynek, csak ezt egy kicsit furcsálljuk, mert így még nem jártunk, pedig régóta játszunk.