35 perc után végre sikerült feljönni erre az oldalra,kíváncsi leszek a mai Hamburg-Fulham meccsre, egy srác ma 40.000 Ft-ot rakott a Fulhamre!
Nemsokára leírom,én mit rakram. A hétvégi meccseket nagyon nézem, leírom, mit érzek jónak, vitassuk meg, ezen a hétvégén nyerni kell mindenkinek, Nyertem 4.240 Ft-ot a 2 napra tett szelómmal, ahol raktam az Udinese-Róma meccs eredményét D-H-ra, s bár 1 meccs elment, ezért nem jött 13.480 Ft, de így maradt pénz hétvégére és mára.
Sziasztok!
A tippjeim mára:
1. Hull-A. Villa V
2. H. Split-Sibenik H
3. Bayern-Lyon H (vagy gólok száma több mint 2,5)
4. Udinese-Roma D (ez necces)
5. Amkar-Zenit V
6. Montreal-Washington V
7. Orlando-Charlotte H
chicaloca: Amióta csapatban játszom, azóta minden nap rakok egy 3/4-es szelót biztosan,100-as alaptéttel, de általában kettőt.S egy 200 Ft-ot szeló is belefér. Tegnap azzal a szelóval nyertem, amit még addig feladtam, amíg a többiek nem jöttek. Sajnos ha ragaszkodom a megérzésemhez, a másik szelvényem is jönne telibe, a QPR nálam nyerő volt, de nem voltam benne biztos, de a Reading meccsen is megéreztem a sok gólt, sőt az Internél is ezt kellett volna játszani. Eddig mindig visszajött a tippmix ára, mostanában volt egy nagy törés, hogy a nagy nyeremények 1-1 meccsen elmentek. Tegnap pl. az NHL meccsek is jöttek volna, ahogy éreztem, de nem raktam. Nekem az eddigi legnagyobb nyereményem miatt belefér a bukta 1-1 nap, de hétvégén most nekem is közel annyi elment, amennyi visszajött, s ez a hónap még minuszos. De már alakul!
Minden nap nem játszom, ma pl. csak egy 200 Ft-os szelót vállalok be, valószínű az Udinese lesz H-ra vagy D-re /Többiek H-t mondanak/, most nézem a statisztikát, de inkább holnapi meccsekre raknék, nekem az EL. jobban be szokott jönni. Végre van pénzem is, csak akkor játszom, ha valami nyeremény van.
nekem a kombinációs szelók olyan sokba kerülnek, 1-2x raktam eddig így akkor is csak 1 meccs mehetett el, persze 2 meccs vitte el
Magic te egy héten úgy kb. hány szelót raksz?
gratu Magic
nekem vészesen apad a pénzem a virtuális számlámon
még 1410- van, ami nekem kb. 3 hétig jó, ha csak hétvégén rakok most már, jön a vizsgaidőszak is, akkor csak tanulás lesz

" alt="

">
megraktam a tegnapi szelódat (helsingborg nélkül és D-re az egyiket), kár h. nem 3/4ben mert akkor nekem is jött volna, nem hittem volna h. az Inter nyer és ennyivel, eddig a Barca soha nem vitt el szelómat, nah de most már ők is

" alt="

">
Végre nyertem egy 3/4-es játékot, ha minden igaz!
090 Lechtia Gda-Polonia Byt D 3,15
112 Brendford-Tranmere H 1,98
115 Notts County-Rochdale H 1,76
116 Bray- St. Patrick V 1,55
800 Ft-ra nyertem 6.930 Ft-ot!
Ma mindenki lebeszélt erről a 4 meccsről! S látjátok, ez jön be!
A QPR-re a kártyám H-t mondott, sajnos D-re raktam 1 szelón, az Intert nem mertem sok gólra rakni csak egy szelvényen, ott elszúrtam a Brendford-Tranmeret D-re, még van 2 szelóm, amin NHL és NBA is van, lehet, hogy ott is jön még valami! Jó kis szülinap lesz holnap! Pezsgőre már futja!
jól megy az internek, most rúgták a harmadikat
így buktam az Inter-Barca V-H szelómat 26,00odsos lett volna (rúghatták volna az összes inter gólt a második félidőben)
és a másikat is, ott meg D-nek kellett volna lennie
Ma nem nagyon érzem az Inter fölényét, inkább D-t raktam, vagy a V-D-t vagy a H-D-t rakom, esetleg más meccsel a D-D játékot.
Ma valószínűleg D lehet a QPR is, a 112 Brendford-Tranmerét a többiek mondják D-re, 116 St. Patrick nálam V, és a 098 biztos H-nak tűnik.
Ma raktam 200 Ft-ért egyenesben:
101 Helsinborg-FF Malmo H 2,20
106 Scunthorpe-Reading V /ez nagyon lehet D is/: 2,30
115 Notts County-Rochdale H 1,76
116 Bary-St. Patrick V 1,55
117 Internationale-Barcelona D 3,20
200 fizet 8.835 Ft-ot
most nézem nyert tegnap a pool, sporting és mallorca is

" alt="

"> ezeket akartam volna egy 1000-essel megrakni, de lekéstem, mindig ez van ha nem rakom meg akkor bejönne

" alt="

"> fordítva meg nem...
chicaloca: Köszi, bár ez a hétvége nekem sem jött igazán, a totón csak 8 meccs, s pont azokat raktam másra, amiben bíztam. Mondjuk a Catania is kihagyott egy 11-est, simán nyert volna.
samidala: Nekem a vasárnap úgy indult, hogy már nem tudtam megrakni a Buttont, utána ahogy beértem, akartam egy puttót tenni, késett s buszom, mire beértem, felnéztem a számokra, 7+1 lett volna, utána lekéstem a Bundesliga 2-t, persze jött volna - ilyenkor jönne, de ha tettem volna, tuti elment volna - s még mindig el tudtam nézni az időt, már a Sheffield Wed-Sheffield Utd meccs is fél percen múlt, megtettem 3 Döntetlent, de már túlléptem az időt. Ilyen volt a hétvége.
Ma nem is raktam semmit. Mylljaby tetszett ma, a Vaslui döntetlenre és a Washington /NHL/ V-re, de most inkább a holnapi meccseken agyaltam.
Buttonra akartam volna fogadni én is fogadni, de éppen tiltás volt, amikor feladhattam volna a szelvényemet

" alt="

">
am most ha rakok pl 4/3 as hendikeppes szelvényt és mind a négy meccs bejön akkor alapból annyi nyernék mint ha simán 4 meccs jönne be?
most nézem az eredményeket, hát a milan most se nyert (nem is raktam rá

" alt="

"> ) deh. szegény chelsea kikapott, barca csak 0:0

" alt="

">
remélem a real nem nyer, mert akkor csak 1ponttal vezetne a barca
a két szelómat buktam és a totókat is
az ajax és a bayern szépen játszott csak kicsi oddsokat nem rakok be
buttonra én is gondoltam h. rakni kéne az oddsa is szép volt

" alt="

"> Na de most h. már kétszer is győzött szépen csökken

" alt="

"> alonsoé, vettelé meg nő
Magic gratula, de kár a cagliariért
Ma legalább jött 3.080 Ft, s ha nem változtatom meg a Cagliari-Palermo D-t, akkor jó lehetne a szelóm, de még így is jöhet esetleg 2.250 Ft.
S ha csoda történne, van egy utolsó szelóm.. 3 meccsel.
Nehogy jó legyen a szelóm, a Cagliari meccs 2:2 lett, persze, hogy a hosszabításban! Eltörölném ezt a hosszabbítást. Legyen úgy, a hogy a kosárlabdában!
bufa93: Én azért eltaláltam még csütörtökön a 12,00-s oddsot, hogy Button nyer, kár, hogy egyenesben játszottam, mert a mai meccs, a Catania elviszi, ha nem nyer. Viszont a Cagliari nagyon kellett, ma tettem egy ilyen szelót:
204: Dortmund-HOffenheim H
224 Cagliari-Palermo H
237 Lille-Monaco H
240 Tenerife-Getafe V
248 Real Madrid-Valncia 2-3 gól D
1.000 Ft-ból jönne 16.255 Ft
F1 re szetem ne fogadj mer ott bármi megtörténhet..
olyan mint a moto gp...
egyébként van hendikeppes kombinációs fogadás van az hogy 4/3
és azt ebben az esetben hogy kell kiszámolni hogy mennyit nyerhetek?
mert azt tudom normális esetben az oddsokat szórzom és beszórzomannyival amennyivel megteszem de ezt a hendikeppest nem vágom vki segítsen pls thx .
Ma sem nyertem...
F1 sem hozott csak vitt...
Hát első szelvényemen 0ft nyeremény lett.

" alt="

">
5ből 2jó tipp lett.

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások