sada,köszi a Rossmannba megnézem,az közelebb van.
Wodehouse
Igen, Spotless.
dm, Rossmann, Cora
Azt hiszem 760 Ft körül.
Sziasztok!
ha már kérdezted a színfogót,a DM-en kívül hol kapható?és kb.mennyi?
elfogyott a minta..
köszi
Van új csokis Győri Zabfalat, mondjuk én még nem kóstoltam, maradok a réginél.
A Spotless színfogóra írtátok, h. az a legjobb?
Nem tudjátok, teljesen megszűnt a Gliss Kur Asia Beauty olaj elixír? Vizes hajra kellett fújni, egy átlátszó folyadék, sehol nem találok. Van helyette(?) egy uolyan márkás balzsam-olaj meg éjszakai ápoló valami, de nekem az nem jó.Meg a Nivea hasonló terméke sem vált be.
Ja és szerintem 20 db-os színfogó sem létezik.
Én nem kaptam ma ilyet se Tesco se Auchan pedig nagyon kerestem. Soha többet nem veszek semmilyen kosaras trutyit mert gusztustalan is és egyszer valaki lehúzta, csak azt vettem észre hogy volt kosár nincs kosár és szépen eldugította a WC-t.

" alt="

">
hát akkor ez vidékebb

" alt="

">
mamocika
Nálam vidék van!

" alt="

"> Úgyhogy kiért már! Bár Kaposvárra ugrottunk a hétvégén, ott vettem.
Köszi a válaszokat!
Akkor én is kipróbálom.

" alt="

">
köszi

" alt="

">ha kiér vidékre majd megfontolom

" alt="

">
Ja, és 1 patron 1 fellövővel van egyben, elvileg 7 lövésre elég azt hiszem.
mamocika165
Müllerben 740 volt, de a Metroban most akciós állítólag, azt hiszem 640 körül van ott.
és ugy kb mennyi pénz?db ra van?
Ez az új Duck tényleg jó. Tetszik az illata is (kék). Eddig már nagyon sok fajtát kipróbáltam, de egyik sem volt jó. Egy napig volt illatuk, aztán a nagy semmi. Gondoltam mit veszíthetek vele, hát vettem belőle, és nem bántam meg. Először én is azt hittem, ha lehúzom a wc-t, tuti lemegy a korong is, de aztán azóta is fent van.

" alt="

">
Kisfiam minden pisiléskor csak annyit mond: Anya, ugye arra a kékre nem szabad pisilni!?

" alt="

">

" alt="

">
de jót röhögtem

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">
Gia
A Duck kagylóra fellövős korongra gondolsz?
Én vettem egy Lime illatút, tesóm pedig Marine illatút. Mi sem hittünk benne, de mivel már annyit próbáltunk és igazán egy sem vált, így kipróbáltuk. Szerintem nagyon jó az illata, fennmarad a kagylón, nem folyik le lehúzáskor. Csak kisfiam kérdezte, hogy "anya, ez meg mi a sz@r a klotyóban"?

" alt="

">
Ha valaki kipróbálta már ezt az új WC illatosító korongot, kérem írja be a tapasztalatait.
Én attól félek, hogy az trutyi az első lehúzás után eltűnik és nem marad ott hét napig.

" alt="

"> Már pedig ha így van, akkor nem éri meg az árát.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások