Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 321 / 762 oldal |
2 fős construma belépőnket felajánlom,helyszínen lehet átvenni,ha érdekel írj mailt
A jegyeim elkeltek, ne írjatok ezzel kapcsolatban.
Ha valakinek lenne felesleges jegye a Minden kút Rómába vezet c. filmre, jövő szerdára az Arénába, lécci gondoljon rám,
" alt="
">
" alt="
">Hugi71!
Engem érdekelne a jegy, ha még meg van.
Engem érdekelne a jegy, ha még meg van.
Van 2 jegyem a Minden kút Rómába vezet című filmre Vetítés ideje: 2010.04.21. 19.00 Vetítés helye: Cinema City Aréna, Aréna Pláza (Budapest). Akinek szerettem volna nyerni, az nyert magának, így ez a kettő felesleges.
Karaván blokk valakinek?
Meg van 4db This is it képeslapom!!!
Mit adnál érte?
Meg van 4db This is it képeslapom!!!
Mit adnál érte?
Ha valakinek lenne felesleges jegye a Minden kút Rómába vezet c. filmre, jövő szerdára az Arénába, lécci gondoljon rám, sajnos nem nyertem, pedig nagyon szerettem volna. Köszi szépen előre is
" alt="
">
" alt="
">Megyek Luppa kávét felkutatni nemsoká.
Ha valaki kér, ha kapok hozok neki is, csak kb. még negyed órát vagyok gépnél!
Ha valaki kér, ha kapok hozok neki is, csak kb. még negyed órát vagyok gépnél!
Akinek lenne egy felesleges Purina ONE mailben küldött kuponja, nagyon hálás lennék, ha elküldené nekem. Előre is köszönöm a felajánlást!
" alt="
">
" alt="
">Felajánlok 2 db belépőt a Méhviasz c. filmre.Vetítés ma 21 órakor kezdődik a Toldi mozi nagytermében (1054 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 36–38.).
2 belépőjegy az ART FANATICS című kiállításra a Műcsarnokba.
A kiállítás 2010. május 23-ig tekinthető meg.
A kiállítás 2010. május 23-ig tekinthető meg.
Sorsi Már vége a játéknak.
4 pontnyi sulipontot felajánlok válaszborítékért, ha még játszik. első sorban ismerős fórumosnak.
" alt="
">
" alt="
">próbamerülés már nincs +
Beauty Boutique kártya valakinek?
Mágnesek elkeltek.
Van 2 Fideszes hűtőmágnesem.Válaszborítékért elküldöm,aki kéri(külön is).
5000 Ft-os Mandarina Duck utalvány, 25.000 Ft fölötti vásárlásnál használható fel június 30-ig. Válaszborítékért.
www.csaladinet.hu/forum/megmaradt-gyogyszerek-t525.ht
ml
ml
Valaki kéri a nyert próbamerülésemet? (úgy emlékszem VIII.ker-ben)