Hol találom a nyereményjátékokat és hogyan értesülök, ha nyertem?
Az aktuális nyereményjátékokat itt találja.
A nyerteseket sorsolás útján választjuk ki. Eredményhirdetés a www.mueller.co.hu Facebook oldalán a kommentre adott válaszüzenetben és belső üzenetben történik. Abban az esetben, ha a nyertest 8 napon belül nem sikerül beazonosítani vagy kapcsolatot felvenni, illetve ha a nyertes további 20 napon belül nem tudja igazolni jogosultságát, úgy helyette pótnyertes kerül kisorsolásra.
Amennyiben nem kap értesítést, sajnos Ön nem nyert - próbáljon legközelebb szerencsét! Sok szerencsét kívánunk!
Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 321 / 9337 oldal |
És Müller nyertesek esetleg? Vagy volt már egyáltalán sorsolás?
Kinder
Pöttyös nyertesek a Fórumról ?
Pöttyös nyertesek a Fórumról ?
A nyertes-értesítő levélre válaszoltam, jelezve, hogy a kisorsolt nyugta (nem szándékos, tévesztett,de
" alt="
"> érvénytelen pályázat.
Válasz (copy, paste):
"Kedves Játékosunk,
Seemi probléma, ebben az esetben a következő pótnyertes esélyes a nyereményre.
Köszönjük hogy jelezte!"
(Most látom, ott egy betűcsere.
Mindenki hibázhat, bár ez semmiség azok mellett, amilyeneket én alkotok.)
" alt="
"> érvénytelen pályázat.
Válasz (copy, paste):
"Kedves Játékosunk,
Seemi probléma, ebben az esetben a következő pótnyertes esélyes a nyereményre.
Köszönjük hogy jelezte!"
(Most látom, ott egy betűcsere.
Mindenki hibázhat, bár ez semmiség azok mellett, amilyeneket én alkotok.)
" alt="
">
Ez a méreg, nem a cián.
Éééésss már rá is jöttem, hogy ismét magamat égetem!!
Azaz, hogy mennyire figyelmetlen ((bamba)) vagyok.
Most is elesek a nyereménytől, pedig már odaírták nevemet a játék oldalán is a nyertesekhez. 😢
A nyertesnek kisorsolt nyugtának sajnos semmi köze az adott nyj.-hoz, elkevertem a mellé tett előző napival.
(Meglehet, duplacsavart raktam bele: a Henkeles előző napi nyugtát a CHIO nyj.-ba pályáztam, és amit a HENKEL-nél nyertesnek sorsoltak azon CHIO van.)
Azaz, hogy mennyire figyelmetlen ((bamba)) vagyok.
Most is elesek a nyereménytől, pedig már odaírták nevemet a játék oldalán is a nyertesekhez. 😢
A nyertesnek kisorsolt nyugtának sajnos semmi köze az adott nyj.-hoz, elkevertem a mellé tett előző napival.
(Meglehet, duplacsavart raktam bele: a Henkeles előző napi nyugtát a CHIO nyj.-ba pályáztam, és amit a HENKEL-nél nyertesnek sorsoltak azon CHIO van.)
Volt.
Ilyen volt már:?
-a nyertes nyugtáról készített fotót e-mailban
- ÉS annak eredeti példányát postán IS kérik!!!???
(Tesco - Henkel, 20ezres aj.ut.)
-a nyertes nyugtáról készített fotót e-mailban
- ÉS annak eredeti példányát postán IS kérik!!!???
(Tesco - Henkel, 20ezres aj.ut.)
Re: Letti
Én befotóztam és elküldtem nekik az összes blokkomat, amikkel részt vettem a játékban
Én befotóztam és elküldtem nekik az összes blokkomat, amikkel részt vettem a játékban
Sziasztok! Én is kaptam értesítést az Iglótól, hogy Spar utit nyertem. Viszont a nyertes blokk adatait nem adták meg, holott 2 hónapos játék volt. Most fogalmam sincs melyik blokkot küldjem be, hogy melyikkel nyertem.
Más sem kapott a nyertes blokkjáról információt? Köszönöm!
Más sem kapott a nyertes blokkjáról információt? Köszönöm!
Én meg a korábbi Rossmann játéknál hiányolom a nyerteseket. 3 van kiírva a 9-ből. Persze, lehet még nem igazolták vissza, nem tudom.
..tehát első héten (november 1-5 ) : 1.
2,3,4.héten 3-3.. (tehát ezen a héten 3)
utolsó héten 2.
2,3,4.héten 3-3.. (tehát ezen a héten 3)
utolsó héten 2.
5.1.3. A Nyereményjáték vonatkozásában az egyes sorsolási peridusok az alábbiak szerint alakulnak:
· Első periódus: 2023. november 1.-november 5. – egy darab (1 db) 5.2. pont szerinti Nyeremény kerül kisorsolásra
· Második periódus: 2023. november 6.-november 12. – három darab (3 db) 5.2. pont szerinti Nyeremény kerül kisorsolásra
· Harmadik periódus: 2023. november 13.-november 19. – három darab (3 db) 5.2. pont szerinti Nyeremény kerül kisorsolásra
· Negyedik periódus: 2023. november 20.-november 26. – három darab (3 db) 5.2. pont szerinti Nyeremény kerül kisorsolásra;
· Ötödik periódus: 2023. november 27.-november 30. – kettő darab (2 db) 5.2. pont szerinti Nyeremény kerül kisorsolásra
A Sorsolásokhoz kapcsolódó „nyerő pillanatok” kisorsolása előzetesen és egységesen 2023. október 17-én 11 óra 45 perckor Közjegyző jelenlétében, számítógép segítségével kerül sor Dr. Kuti Szilvia Közjegyző Irodájában, a 1055 Budapest, Szervita 5. 1/1. címen. A sorsolás nem nyilvános. A kisorsolt 12 db heti nyerő időpont a Közjegyző által hitelesített okiraton kerül átadásra a Szervezőnek megismerés céljából.
Hetek eloszlása:
1. hét: 2023. november 01. – november 05. 23:59:59 -ig (1 db)
2. hét: 2023. november 06. – november 12. 23:59:59 -ig (3 db)
3. hét: 2023. november 13. – november 19. 23:59:59 -ig (3 db)
4. hét: 2023. november 20. – november 26. 23:59:59 -ig (3 db)
5. hét: 2023. november 27. – november 30. 23:59:59 -ig (2 db)
5.1.4. A Sorsolások alkalmával a Szervező egy (1) nyertest, és két (2) tartaléknyertest sorsol. A tartaléknyertesek sorsolására is a „nyerő pillanatok” figyelembevételével kerül sor, tehát a tartaléknyertesek a „nyerő pillanathoz” második, illetve harmadik legközelebbi időpontban Kódot/Megrendelésszámot feltöltő Résztvevők lesznek.
5.1.5. A Résztvevők a Sorsolások eredményeit a kihivas.rossmann.hu Honlap „Nyertesek” menüpontja alatt ismerhetik meg, ahol a Szervező az adott sorsolási periódusra vonatkozó Sorsolások eredményeit legkésőbb az érintett naptári hetet követő második munkanapon 12:00-ig hozza nyilvánosságra az érintett nyertes Résztvevő nevének, illetve lakóhelyének - kizárólag a település – megjelölésével.
· Első periódus: 2023. november 1.-november 5. – egy darab (1 db) 5.2. pont szerinti Nyeremény kerül kisorsolásra
· Második periódus: 2023. november 6.-november 12. – három darab (3 db) 5.2. pont szerinti Nyeremény kerül kisorsolásra
· Harmadik periódus: 2023. november 13.-november 19. – három darab (3 db) 5.2. pont szerinti Nyeremény kerül kisorsolásra
· Negyedik periódus: 2023. november 20.-november 26. – három darab (3 db) 5.2. pont szerinti Nyeremény kerül kisorsolásra;
· Ötödik periódus: 2023. november 27.-november 30. – kettő darab (2 db) 5.2. pont szerinti Nyeremény kerül kisorsolásra
A Sorsolásokhoz kapcsolódó „nyerő pillanatok” kisorsolása előzetesen és egységesen 2023. október 17-én 11 óra 45 perckor Közjegyző jelenlétében, számítógép segítségével kerül sor Dr. Kuti Szilvia Közjegyző Irodájában, a 1055 Budapest, Szervita 5. 1/1. címen. A sorsolás nem nyilvános. A kisorsolt 12 db heti nyerő időpont a Közjegyző által hitelesített okiraton kerül átadásra a Szervezőnek megismerés céljából.
Hetek eloszlása:
1. hét: 2023. november 01. – november 05. 23:59:59 -ig (1 db)
2. hét: 2023. november 06. – november 12. 23:59:59 -ig (3 db)
3. hét: 2023. november 13. – november 19. 23:59:59 -ig (3 db)
4. hét: 2023. november 20. – november 26. 23:59:59 -ig (3 db)
5. hét: 2023. november 27. – november 30. 23:59:59 -ig (2 db)
5.1.4. A Sorsolások alkalmával a Szervező egy (1) nyertest, és két (2) tartaléknyertest sorsol. A tartaléknyertesek sorsolására is a „nyerő pillanatok” figyelembevételével kerül sor, tehát a tartaléknyertesek a „nyerő pillanathoz” második, illetve harmadik legközelebbi időpontban Kódot/Megrendelésszámot feltöltő Résztvevők lesznek.
5.1.5. A Résztvevők a Sorsolások eredményeit a kihivas.rossmann.hu Honlap „Nyertesek” menüpontja alatt ismerhetik meg, ahol a Szervező az adott sorsolási periódusra vonatkozó Sorsolások eredményeit legkésőbb az érintett naptári hetet követő második munkanapon 12:00-ig hozza nyilvánosságra az érintett nyertes Résztvevő nevének, illetve lakóhelyének - kizárólag a település – megjelölésével.
Rossmann 30 éves Szülinap 1.heti nyertes csak 1 személy ?
" alt="
">
" alt="
">Köszönöm Törpi. Ma én is megkaptam.
luciferko: amit te írsz az más játék,mint amit Zsule és mariska 49 kérdezett. a Delikátos játék korábban volt,mint a Knorros. Most következőleg elvileg a Plusmarket nyereményeket fogják postázni
Zsule: ma érkeztek a Delikát Unilever nyeremények,szeptemberi játék
@mariska49
Én is várok még Knorral nyert Reálos konyhai gépeket
Én is várok még Knorral nyert Reálos konyhai gépeket
Vágási Feri!
Spam mappába a érkezett ezért csak ma vettem észre.
Spam mappába a érkezett ezért csak ma vettem észre.
Für nonem:
Most érkezett az elektromos levél vagy már jóval korábban (pl. tegnap), csak most néztél rá?
Most érkezett az elektromos levél vagy már jóval korábban (pl. tegnap), csak most néztél rá?