Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 321 / 511 oldal |
Úgy emlékszem, hogy volt benne arclemosó és testápoló is. Amikor a TESCO-ban osztogatták a szórólapokat, azon nem volt nevesítve, hogy melyik termékek vesznek részt.
Minya
Miért, mit küldtél be?
http://www.chn.hu/belso.php?url=akcio_fooldal.htm
Miért, mit küldtél be?
http://www.chn.hu/belso.php?url=akcio_fooldal.htm
Most tudatosult bennem végérvényesen, hogy a palmolivere beküldött több pályázatom közül, jó ha egy érvényes, mert nem csak azt küldtem be, ami részt vesz a játékban 

Én a mai napon az alábbi levelet küldtem a Fotexnet-nek:
T.Fotexnet
Önök áruházuk reklámozására nyereményjátékot, ingyenlottót indítottak, amivel szerencsés esetben, az egyébként egyáltalán nem olcsóbb árucikkeiket, a nyereményeknek megfelelő összeggel csökkentett áron meg lehetett vásárolni. A nyerési esélyeket később fokozatosan nagyságrendekkel csökkentették azzal, hogy a kezdeti 60 szám helyett 70, majd 80 számból letetett a számokat megjátszani. Később a nyeremények összegyűjthetőségi idejét félévre korlátozták az ingyenes házhozszállítási korlátot a duplájára emelték. Legújabban a felhasználható nyeremény összegét 5 %- ra korlátozták.
Nem vitatom, hogy mindehhez joguk van, sőt ahhoz is hogy a játékot megszüntessék, de azt már kikérem magamnak hogy sok játékossal együtt hülyének nézzenek. A felhasználható 5% levásárolható nyeremény értelmetlen, mert több helyen az Önök árainál ennyivel olcsóban beszerezhetők az árucikkek.
Egyéként Tényleg komolyan gondolják, hogy egy 5-ös találatnál nagyobb összeget, nem beszélve a 13-ra meghirdetett 3 Ft híján 30 millió forintról érdemes és lehetséges Önöknél levásárolni?
zimris
T.Fotexnet
Önök áruházuk reklámozására nyereményjátékot, ingyenlottót indítottak, amivel szerencsés esetben, az egyébként egyáltalán nem olcsóbb árucikkeiket, a nyereményeknek megfelelő összeggel csökkentett áron meg lehetett vásárolni. A nyerési esélyeket később fokozatosan nagyságrendekkel csökkentették azzal, hogy a kezdeti 60 szám helyett 70, majd 80 számból letetett a számokat megjátszani. Később a nyeremények összegyűjthetőségi idejét félévre korlátozták az ingyenes házhozszállítási korlátot a duplájára emelték. Legújabban a felhasználható nyeremény összegét 5 %- ra korlátozták.
Nem vitatom, hogy mindehhez joguk van, sőt ahhoz is hogy a játékot megszüntessék, de azt már kikérem magamnak hogy sok játékossal együtt hülyének nézzenek. A felhasználható 5% levásárolható nyeremény értelmetlen, mert több helyen az Önök árainál ennyivel olcsóban beszerezhetők az árucikkek.
Egyéként Tényleg komolyan gondolják, hogy egy 5-ös találatnál nagyobb összeget, nem beszélve a 13-ra meghirdetett 3 Ft híján 30 millió forintról érdemes és lehetséges Önöknél levásárolni?
zimris
A Cora-ban mostanában elég gyakran volt a nyerő autómata felállítva.
Minden vásárló aki vásárolt szelvényt kapott a nyerő autómatához.
Elég gyakran vásároltam a Cora-ba így több mint 20 szelvényem volt, kivátam a hosszú sorokat a nyerőautómatánál, legalább 30 percig álltam szinte mindenkinek ezt mondta az autómata "Sajnos most nem volt szerencséje, próbálkozzon máskor is!"
A 20 szelvénnyemmel nem nyertem. Aztán az utánam levő férfi pedig mind a 2 szelvényével nyert. Figyeltem még egy darabig majd a az utána lévő nő is nyert, aztán megint nem nyert senki.
Elég bután vannk beállítva ezek a Cora autómaták!
Minden vásárló aki vásárolt szelvényt kapott a nyerő autómatához.
Elég gyakran vásároltam a Cora-ba így több mint 20 szelvényem volt, kivátam a hosszú sorokat a nyerőautómatánál, legalább 30 percig álltam szinte mindenkinek ezt mondta az autómata "Sajnos most nem volt szerencséje, próbálkozzon máskor is!"
A 20 szelvénnyemmel nem nyertem. Aztán az utánam levő férfi pedig mind a 2 szelvényével nyert. Figyeltem még egy darabig majd a az utána lévő nő is nyert, aztán megint nem nyert senki.
Elég bután vannk beállítva ezek a Cora autómaták!
Gyakran vásároltam az Intersparba. Egy idő óta azért nem vásárolok mert mindig átvertek. Az akció 3 napja lépett életbe, legutóbb Sió körtelevet vásároltam a következő vol kiírva: Nagyot szakíthat!
Sió körtelé 256Ft 2x1 liter.
Az áruházban nem is volt sehol összecsomagolva 2 db körtelé, csak ki volt rakva egy akciót hírdető tábla a Sió körtelénél.
Utána vásároltam néhány dolgot, majd a pénztárhoz mentem.
A pénztáros a körteleveket külön-külön húzta le így garabjáért 155Ft-ot fizettem. Ennyit az Interspar nagy akcióiról!
Sió körtelé 256Ft 2x1 liter.
Az áruházban nem is volt sehol összecsomagolva 2 db körtelé, csak ki volt rakva egy akciót hírdető tábla a Sió körtelénél.
Utána vásároltam néhány dolgot, majd a pénztárhoz mentem.
A pénztáros a körteleveket külön-külön húzta le így garabjáért 155Ft-ot fizettem. Ennyit az Interspar nagy akcióiról!
Én már kaptam tőlük 2 cd-t régebben (Shakira), amikor még a címkéket kellett beküldeni.
Bár a csocsó asztalnak jobban örültem volna
Bár a csocsó asztalnak jobban örültem volna

Most akkor Europába megyünk, vagy Ázsiába?
Bár Japán is Ázsia és ott egy ilyen postás inkább harakirit követne el.
Bár Japán is Ázsia és ott egy ilyen postás inkább harakirit követne el.

Malajzia nincs is olyan messze
Malajziában a rendőrség több mint 20 ezer kézbesítetlen levelet talált egy elbocsátott postás albérletében.
A BBC jelentése szerint a 27 éves kézbesítő nyolc évig dolgozott a malajziai postánál, majd a sok hiányzás miatt elvesztette állását - adta hírül a Krónika. A férfi korábbi albérletében levelek, banki kivonatok, levelezőlapok, újságok ezrei voltak, némelyiket négy éve adták fel.
Malajziában a rendőrség több mint 20 ezer kézbesítetlen levelet talált egy elbocsátott postás albérletében.
A BBC jelentése szerint a 27 éves kézbesítő nyolc évig dolgozott a malajziai postánál, majd a sok hiányzás miatt elvesztette állását - adta hírül a Krónika. A férfi korábbi albérletében levelek, banki kivonatok, levelezőlapok, újságok ezrei voltak, némelyiket négy éve adták fel.
Fáreó, én is küldtem be számtalan Pepsi kódot.
Ebbe a mostani játékukba csak 15 kódot, de az előzőbe több mint 50-et, és nem nyertem eggyel sem.
Én is utálom a Pepsit, átverés minden játékuk!
Ebbe a mostani játékukba csak 15 kódot, de az előzőbe több mint 50-et, és nem nyertem eggyel sem.
Én is utálom a Pepsit, átverés minden játékuk!
Egyetértek Fáreó!
A Pepsinél valami nagyon nem stimm és igen rég óta!
Más játékukkal is igen nehéz nyertesnek lenni.
A Pepsinél valami nagyon nem stimm és igen rég óta!
Más játékukkal is igen nehéz nyertesnek lenni.
Nálam a Dreher volt ilyen.
A Pepsivel én úgy nyertem, hogy összegyűjtöttem egy csomó kódot, aztán egysszerre küldtem be őket, egymás után sorban, több telefonról is.
A Pepsivel én úgy nyertem, hogy összegyűjtöttem egy csomó kódot, aztán egysszerre küldtem be őket, egymás után sorban, több telefonról is.
Elment a 100. pepsi kód is,2 telefonról,mindíg más-más időpontban,és 1x se nyert,nagyon útálom a pepsit,velük sms-es játékban,sajnos még sose sikerült nyernem!

A Tesco áruhzak nagy részében már leszedték "Ha 2-nél több vásárló várakozik ön előtt, új pénztárt nyitunk!" táblákat!
Végre!
Végre!
állítólag (apukám írt nekik és válaszoltak) az ingyenlottó augusztus 10-től új játékszabályt vezet be. hát én csak reménykedek! Mert így értelmét vesztette a dolog. 

Már működik a Pall Mall
, de sajna, nem nyertem. 
, de sajna, nem nyertem. 
Én már nem játszom az ingyenlottón de kiváncsiságból megnéztem a nyerteslistát és még nagyon soknak nem esett le,hogy átverés az egész.Vagy abban bíznak,hogy ismét megváltoztatják a szabályt? Akkor viszont mi esünk pofára akik abbahagyták.
Írtam nekik a honlapjukról. Persze ki tudja, mikor nézik meg. El kell mennem, ha van energiátok, maceráljátok őket 

Azt hiszem csak 9-től lehet őket elérni, úgysem most küldeném azonnal!
Szólni kéne a regisztrációs számon, de lusta vagyok hozzá.
Még jó, hogy ma hajnalban inkább aludtam.
Még jó, hogy ma hajnalban inkább aludtam.