Alarmoo: kinyitottam... igazabol nekem nem is volt bezarva, tehat nem a nyil iranyaba kellett tekergetnem. A Vekony csavarhuzot ovatosan belefeszitettem es szepen levalt. Remek, most mar bőgethet a hűtő

" alt="

">
Most kaptam emailt Iglóval 20000Ft Spar utalvány
Volt, hogy pótnyertesként nyertem náluk, jóval az adott játék lezárulta után.
És még onnantól is több hét volt, mire megkaptam a nyereményt.
Persze, hogy közben én is rákérdeztem.
Nekem annyi is elég, hogy megnyugtatnak, nincs elfejtve, majd küldik, vagy egy körülbelüli időt írnak.

" alt="

">
Ha a játékkal kapcsolatban kérdezel, válaszolnak, én is azt tapasztaltam. De most arra mit írjanak, hogy mikor érkezik a nyeremény? Ott van a szabályzatban, hogy 90 napon belül.
Nekem mindig válaszoltak, ha kérdeztem valamit.
Igaz, volt, hogy "csak" a második e-mailre.

" alt="

">
Nem kell aggódni. Az Unilever csak akkor ír(de akkor mindig), ha nem ért be időben a blokk. Ha nincs hír az jó hír. A csomag meg majd érkezik.
Unilever?
Érdemes nekik e-mailt írni.
Én mindig ajánlottan küldtem nekik a blokkot, ha kérték.
Így voltam nyugodt. Volt nekem is, hogy e-mailt írtam, és rákérdeztem a nyeremény körülbelüli postázására.
Sajnos én már rég nyertem náluk.

" alt="

">
Én a Reál játékon nyertem robotgépet, de ugyanez.Írtam is rájuk,de szintén semmi válasz. Szeptember 8-ai nyeremény.
Szép jó napot mindenkinek.
A Coop Delicat játékán nyert konyhai robotgépet vagy robot porszívót kapott -e már valaki.?
Ez lenne a legnagyobb nyereményem .Szept 26.án nyertem, majd postáztam a blokkot ajánlva. Eddig semmi reakció.
Valakinek sikerült már feltölteni a blokkot a p&g Oral-b visszatérítésre?
Nekem Errort ir ki.😔
Marmint a GLS nem kuldott elozetes ertesitest

" alt="

">
Igen, bolt elotte lengyel + magyar is. A magyar nekem tegnap jott, a csomag GLS-el pedig ma.
Köszönöm szépen, màr jött lengyel mail, jött egy magyar nyelvű, akkor vàrom
Én már nem tudom, mi hozta, nekem MPL rémlik. 🤔
De az biztos, hogy E-mail jött a várható küldeményről, még szó is volt róla itt a fórumon, mert külföldről jött.
Hello, GLS hozta elozetes ertesites nelkul.
Mivel küldik?posta, futàr?
Én se tudtam leszedni, nagyon erőltetni meg nem akartam.
Várok még egyet, kíváncsi leszek, annak le tudom-e venni. 😅
Sziasztok, nekem most erkezett meg az Alarmoo. Nektek higyan sikerult kinyitni az elemtartot, hogy a papirt eltavolitsatok? Ertem en hogy hasznaljak valami hegyes targyat, tegyem a pocokbe es fordiram a haromszog fele. Na de mindkettobe? vagy hogyan gondoltak? ket kezzel...?!? mar szetszenvedtem magam... es sehogy sem fordul a burkolat. Koszi a segitseget
Szerintem már kiértesítettek mindenkit, csak nem fórumosok nyertek.
Vagy volt néhány fórumos nyertes is, de nem írták be.
SoXor látunk olyat, hogy a Nyertesek topicban semmi, de a Nem csere-bere, hanem vásárlás topicban már eladóként vannak hirdetve a nyeremények...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások