Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 322 / 511 oldal |
Írni kéne a PallMall-nak,ha mást nem 1 sms-t,hogy vmi gond van,még nincs szeptember!
A Pall Mall nekem is igy reagált, remélem javítják a hibát, és visszakapjuk a kódküldési lehetőséget, hisz ők szúrták el.

a Pepsin nálam semmi,cca. 50 kupakból 2 telcsiről!
Bármely napszakban, és időpontban küldtem is!

Bármely napszakban, és időpontban küldtem is!

pedig még csak augusztus 7 van! 

A PAll MAll ma reggel azt irta vissza, a játék szeptember 7-én végetért 

Én szintén nagyon mérges vagyok arra az agyalágyult valakire aki átalakította az Ingyenlottót. Szerintem írjuk meg nekik a nemtetszésünket, hátha visszatérnek a régi rendszerhez. Ha meg nem engednek, úgyis ők fogják megszívni!!
Addig is csatlakozom. Ma játszottam utoljára!
BYE-BYE FOTEXNET !!!
Addig is csatlakozom. Ma játszottam utoljára!
BYE-BYE FOTEXNET !!!
Beküldési és nyereményigénylési határidő: jún.15.
Már a játék eleje óta próbáltam őket hívni, akkor sem volt szerencsém.
Gina
A Pilóta játék elég régen végetért
, nem lehet, hogy lejárt már az ajándékok beváltásának határideje? 
A Pilóta játék elég régen végetért
, nem lehet, hogy lejárt már az ajándékok beváltásának határideje? 
csokimano (91)2004-08-02 21:11
Sziasztok!!
Postán dolgozom, mi buzdítani szoktuk az ügyfeleket, hogy tegyenek panaszt!!!
Sajnos hallottam én is vissza, hogy felesleges volt, nem is törődnek vele feljebb. . .
Mi a saját belső cuccainkat nem adjuk fel "postán", mert úgysem érkezik meg. . . . Felháborító
Sziasztok!!
Postán dolgozom, mi buzdítani szoktuk az ügyfeleket, hogy tegyenek panaszt!!!
Sajnos hallottam én is vissza, hogy felesleges volt, nem is törődnek vele feljebb. . .
Mi a saját belső cuccainkat nem adjuk fel "postán", mert úgysem érkezik meg. . . . Felháborító
Van két nyertes Pilóta kódom, de hiába hívom a megadott telefonszámot, senki nem veszi fel.
Ha beírjátok az nlc fórumának keresőjébe, hogy "posta", ott százával olvashatunk ilyeneket. Nem hiszem el, hogy nem a postához nem jutnak el az ilyen fórumok. Vagy ha el is jut, akkor nem veszik komolyan, hogy biztos csak rosszindulatú beírás... A panaszkönyvet se veszik elő, vagy az emaileket. 

Hihetetlen mik vannak.
Ne nyissunk egy "Postai tapasztalatok, sztorik" topicot?
Ne nyissunk egy "Postai tapasztalatok, sztorik" topicot?
Sziasztok!
Ezt az nlc egyik fórumáról másoltam ki:
Lányok!
Ma beszéltem egy ismerőssel, a felesége a postán dolgozik a számítógépes részlegnél, de nem Budaörsön.
A következőt mesélte: azok, akik kezén végigfut a levél, azok 50 ezer forintos minimálbérrel felvett, javarészt (BOCSÁNAT! CSAK IDÉZEM!!!) sötétebb bőrű emberek.
Erős lámpafényen keresztül nézik át a levélként feladott dolgookat. Amiben pénz vagy vagy ami megtetszik, azt elteszik.
Megoldás lehet, hogy sötét színű lapokkal béleljétek ki a borítékot!
Nem tuti, de talán a következőért nyúl, ha ezen nem lát keresztül. :-((
Ezt az nlc egyik fórumáról másoltam ki:
Lányok!
Ma beszéltem egy ismerőssel, a felesége a postán dolgozik a számítógépes részlegnél, de nem Budaörsön.
A következőt mesélte: azok, akik kezén végigfut a levél, azok 50 ezer forintos minimálbérrel felvett, javarészt (BOCSÁNAT! CSAK IDÉZEM!!!) sötétebb bőrű emberek.
Erős lámpafényen keresztül nézik át a levélként feladott dolgookat. Amiben pénz vagy vagy ami megtetszik, azt elteszik.
Megoldás lehet, hogy sötét színű lapokkal béleljétek ki a borítékot!
Nem tuti, de talán a következőért nyúl, ha ezen nem lát keresztül. :-((
Lehet, h. meg akarják szüntetni.
Így majd a játékosok passzívitására lehet fogni...
Így majd a játékosok passzívitására lehet fogni...

Egyre többen, ez tetszik
Vajon érintettek olvassák esetleg az oldalt??
Vajon érintettek olvassák esetleg az oldalt??
Én sem. 

Csatlakozom az előttem szólókhoz. Ma már én sem töltöttem ki ingyenlottót

Tegnap reggel még elkezdtem az ingyenlottót de amikor az első tipp után bedobta a szabálymódosításról az ablakot és elolvastam akkor rögtön eldöntöttem,hogy itt a vége a játéknak. Nevetséges,hogy 5%-kot vehetek igénybe amikor annál drágábbak a fotexneten a termékek.
Teljesen igazad van
Én meg is írtam a véleményem nekik
Nem érdemesjátszani velük
5 % tudnám ajánlani, hogy mit csináljanak vele
Én meg is írtam a véleményem nekik
Nem érdemesjátszani velük
5 % tudnám ajánlani, hogy mit csináljanak vele