Knorr lapostányérokat cserélnék mélyekre. Az első 10000 tányéros vajon hol
van?
Archivum - // Nyereménytárgy csere-bere
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 322 / 487 oldal |
Marlboros egeret szeretnék elcserélni Marlboros pendrive-ért.
3 db Marlboros bukósisak eladásra vár jó áron

Vadonatúj bontatlan, garanciális, ezüst Apple-ipod 4 GB-os. Készpénzért, vagy esetleg értékben megfelelő digitális fényképezőért.
Knorr mélytányérokat, levesestálat keresek! 

Ildicc !
e-mail megy !
e-mail megy !
Knorr lapostányérokat keresek. Van pl. origi hajszárítóm, egerem, Marlboros hátizsákom, délhús tálcám (lesz), egyebek...
Engem is érdekelnének knorr tányérok.Van egy origi robotgépem cserébe.
Korr mélytányérokat keresek!
Killing Art CD nem érdekel valakit????
Knorr tányértól senki sem válik meg? 

bubus
válaszoltam
válaszoltam

Knorr mélytányérokat és levesestálat keresek nyereménytárgyért, knorr mostani tányérokért vagy esetleg készpénzért, írjatok, nagyon sürgős és
fontos lenne!
fontos lenne!

kb 1:24-hez modellauto.szépen kidolgozva
Az oké, de az autó mérete érdekelne, hogy mekkora, mire gondolsz amikor azt írod, hogy nagy?

A ferrari olyan ami a Magnumnak van
Idy az autó mennyire nagy?
piros ferrari auto (nagy) fémből nem használt
misterminit ember kulcstarto
pritt roller hibajavito(origi)
keresi gazdáját
misterminit ember kulcstarto
pritt roller hibajavito(origi)
keresi gazdáját
Elcserélnék 1 db CITYTIME quartz férfi karórát (Auchan akció nyereménye). A hátoldala szerint japán gyártmány, de az árát még kb-ra sem tudom. Továbbá cserére ajánlok fel 1 db - szintén nyeremény -PALSON 4 adagos szendvicssütőt, original csomagolásban. Ha valaki tudja bármelyik árát (csak kb-ra is), légyszi írja meg. Előre is köszi. Az elérhetőségem - még egy ideig biztosan: - bacchuss@citromail.hu
Van:
Marlbi sisak
Le a fejjel! filmzene (Roy, Sípos Péter, Závodi Gábor, Bársony Attila, Keresztes Ildikó, stb)
AXN távcsö, tokkal, törlökendövel
Neveletlen hercegnö 2. gyürü és kulcstartó plüss díszdobozban (kislányank jó karácsonyi ajándék)
SIMS2 egérpad
Startlapos egérpad
Cápamese összehajtható frizbi
Tibicsoki polo
Marlbi sisak
Le a fejjel! filmzene (Roy, Sípos Péter, Závodi Gábor, Bársony Attila, Keresztes Ildikó, stb)
AXN távcsö, tokkal, törlökendövel
Neveletlen hercegnö 2. gyürü és kulcstartó plüss díszdobozban (kislányank jó karácsonyi ajándék)
SIMS2 egérpad
Startlapos egérpad
Cápamese összehajtható frizbi
Tibicsoki polo