Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 322 / 393 oldal |
"There's no free lunch!"
Mostanában nagyon pang ez az oldal...
Bár, kicsit OFF, de a gépeket nem dobják ki az optikát, és a mechanika egy részét újból felhasználják a többit ledarálják, és azt is felhasználják újra, magyarul, csak a film új minden egyes gépben. Egyébként a Kodak éppen a napokban szüntette be a gyártásukat Mo-n.
Gépestől kell beadni előhívatni, kioperálják belőle a filmet és a gépet már vissza se adják, csak a negatívot meg a képeket. A gépet kidobják - többé nem használható
Egyébként a működése olyan, mint a "rendes" gépeknek: kattintasz és kész. Művészfotókra nem alkalmas, turistáknak találták ki
Egyébként a működése olyan, mint a "rendes" gépeknek: kattintasz és kész. Művészfotókra nem alkalmas, turistáknak találták ki

Egyszer használatos gép lehet?
Egyébként azok hogy működnek?
Egyébként azok hogy működnek?
tescoban láttam 6 db West cigihez csomagolva Kodak fényképezőgép 2490 Ft-ért.
Sziasztok!McDonald's-os reggelihez kapható/nyerhető ingyenes kártya. Tudtok valamit erről? Én is szeretnék kapni 

majd ha kapunk is valamit akkor szólj!

Szilvi... egy isten vagy!! :-DD
Tényleg bocs de összekevertem a honpokat mert a honap közepén jelenik meg a másik havi cosmo!
hát megpróbáltam én is de csalódtam
Augusztusban, meg azt hiszem hogy mostanában már 2 fajta cosmó jelenik meg .Tartalma ugyanaz, csak az egyiknek a mérete kisebb, olcsóbb és nincs benne ajándék.
lehet hogy ez a nive hüségprogram?
http://www.noklapja.hu/kerdoiv.php?kid=458&PHPSES
SID=002c38ac889cad4d62188e70fef838bf
http://www.noklapja.hu/kerdoiv.php?kid=458&PHPSES
SID=002c38ac889cad4d62188e70fef838bf
A most megjelent AUGUSZTUSI Cosmopolitanban vannak a fent leírt szájfény és a maxima régebbi száma. A Szeptemberi comsó majd csak augusztus közepén fog megjelenni. Legalábbis mi a magyar cosmórol beszélünk.
Tényleg volt az agusztusi cosmoban szájfény és egy régebbi maxima!Ami most jelent meg cosmo az a szeptemberi és nincs benne semmi!
Lehet, hogy csak szegedi akció...
Július 24-25-én ismét családi hétvége a Metroban.
Gyerekek is bemehetnek.
Számla felmutatásáért: virsli, sör.
Arcfestés, fényképezkedés Duracell nyuszival ill. bohóccal.
Rajz- és aszfatrajz verseny.
Szombaton 11-kor, vasárnap du. 1/2 5-kor zenés gyermekműsor.
Kóstolók.
Július 24-25-én ismét családi hétvége a Metroban.
Gyerekek is bemehetnek.
Számla felmutatásáért: virsli, sör.
Arcfestés, fényképezkedés Duracell nyuszival ill. bohóccal.
Rajz- és aszfatrajz verseny.
Szombaton 11-kor, vasárnap du. 1/2 5-kor zenés gyermekműsor.
Kóstolók.
Nem annak elvileg minden újságban benne kéne lennie az enyémben is volt.
Akkor jó dolguk van az előfizetöknek!
Bocsi, lehet, hogy csak előfizetőknek jár....
Érdekes, nekem nem volt benne szájfény pedig nem volt felbontva a zacsija, és a többiben sem láttam!