Nagy Szulejmán DVD film a Discovery Channel-től ):
Ide is Dove tusfürdő minta.
Dove cseresznyés tusfürdő minta illetve múltkor reklamált újságból hiányzó kistükör helyett újra elküldtek még egy újságot tükörrel együtt. ez pozitív!
pall mall
kávés szettek
rádiók
Nekem is az áprilisi tányérok. Valaki kérdezte: futár hozza.
Knorr tányérok (áprilisi)
Tegnap este 6 után meghozták az áprilisi knorr tányérokat!!!
(Két mélytányér, bár én egy mélyet, egy laposat kértem)
Nemrég hozta a futár az utolsó nyereményemet a rádiót.Nagyon tetszik és hogy még az elem is hozzá volt,le a kalappal elöttük.
puha rádió ma a pallmalltől
Barátok közt előfizús újság...
majd késöbb tesómnak 1 azzal a rejtvénnyel nyert póló!
Csak sajnos M-es

,ha nem jó rá,csere tárgyát képezi!
Héten jött: Haas dobozka, Pall Mall takaró, Syriana tárca, nagyon negatív levél a Kögáztól.....nem dolgozik ott valaki közülünk?
Köszi! Akkor szólok a szomszédasszonyomnak, hogy figyeljen, mert mi kertes házban lakunk, nehogy valaki elvigye.
Szamimami
Engem nem hívtak,csak jöttek,a párom vette át.Anyuéknál és a barátnőméknél az ablakba volt rakva.
Megjött ajánlottan és a postás által kézbesítve, az én két " nagy " nyereményem: / Igaz, aki a "kicsit" nem becsüli, a " nagyot" nem érdemli!/
- HAAS-tól : cukrosdobozka,
- Premier Parktól : Match Point csuklószorító
Friskies macska játszótér

Egy bibije van, a kislányom nem engedi bele a macskákat
Byrex futárszolgálat hozta
És cukrosdoboz, ez igazából cukorkatartó doboz, én azt hittem a beírásokból, hogy kristálycukor tárolására való. De ez olyan lapos fémdobozka. Ajánlott levélben, igaz, bedobva

Köszike!
És aki nincs otthon, felhívják? Vagy 100 év múlva,ha újra errejár beadja?
Szamimami.Tudom,nem tőlem kérdezted,de a májusi tányérokat csak most kezdik majd ki küldeni.És futár hozza.
Szia torzon!
Áprilisi vagy májusi tányérokat kaptál?
Postás vagy futár hozta?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások