Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 323 / 511 oldal |
Az ingyenlottóból én is kiszálltam.
Tavaly nyertem egy harmincezres mobilt. Valaki lenyúlta a postán. Még szerencse, hogy az árát megkaptam.
Küldd újra, vszínű vmit elírtál!
Olyenkor késöbb válaszol.
Olyenkor késöbb válaszol.
Pall MAll-ről nem jön visszajelzés 

Családom és én biztos,de sajnos sokaknak nem fog leesni és játszanak tovább...
Az ingyenlottó teljesen hülyének néz minket! Remélem mindenki bojkottálja majd őket!
Szerintem így semmi értelme ingyenlottózni.
Volt, vmikor régen. Egy kicsivel...
A vásárlási érték 5%-ig ?????
Most tényleg nem tudom...röhögjek vagy kiakadjak?
Hát azt hiszem, sokan fogják abbahagyni a tippelgetést....Azt hittem, ez egy komolyabb cég
Most tényleg nem tudom...röhögjek vagy kiakadjak?
Hát azt hiszem, sokan fogják abbahagyni a tippelgetést....Azt hittem, ez egy komolyabb cég
Ingyenlottó: Vajon mi a helyzet, ha valaki esetleg megnyeri a 10 milliót? 200 millióért kellene vásárolnia?
Dettó
Kösz,de ezek szerin ez lesz az utolós tippem ujabbszabály változásig 

Kezdj el tippelni és kb a második ablakban írta
Pls valaki linekelje már bezt hol lehet olvasni...
1szerüen nem találom.
EIK: bed
1szerüen nem találom.
EIK: bed
És még annyit hozzá tennék, hogy minek szenvedjek vele minden nap azért, hogy majd olcsóbban meg tudjam venni 5%-kal azt ami máshol legalább 10-20% olcsóbb. De szerintük ez nekem JÓ!
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Ezt a gáz céget mint az ingyenlotto.
ÉS EZ NEKÜNK JÓ, hogy így alakították át!!!
Iszonyatosan hülyének vagyok, vagyunk nézve.
Ennyi erővel reklámozzák magukat úgy, hogy minden 1 találatosra fizetnek 100 millió forintot. (De a hülye paraszt úgy sem tudja majd levásárolni soha.)
Elnézést de engem nagyon felidegesített ez a dolog. És én most töröltem magam a rendszerből. Mert nekem ez a jó valójában.
ÉS EZ NEKÜNK JÓ, hogy így alakították át!!!
Iszonyatosan hülyének vagyok, vagyunk nézve.
Ennyi erővel reklámozzák magukat úgy, hogy minden 1 találatosra fizetnek 100 millió forintot. (De a hülye paraszt úgy sem tudja majd levásárolni soha.)
Elnézést de engem nagyon felidegesített ez a dolog. És én most töröltem magam a rendszerből. Mert nekem ez a jó valójában.
Hát igen. Mostmár nem éri meg nézelődni az oldalaikon, az már biztos.
Egy két műszaki cikken kívűl minden sokkal drágább náluk, szóval igazán nem hatnak meg az 5%os engedményükkel.
Egy két műszaki cikken kívűl minden sokkal drágább náluk, szóval igazán nem hatnak meg az 5%os engedményükkel.

Az ingyenlottonak sikerült spórolnia nekem némi időt....
5%=0
Esetleg, ha ez a nulla átkerülne az egyenleg túloldalára nézegetném a hirdetéseiket és válaszolnék a piackutatási kérdéseikre - de így nem.
5%=0
Esetleg, ha ez a nulla átkerülne az egyenleg túloldalára nézegetném a hirdetéseiket és válaszolnék a piackutatási kérdéseikre - de így nem.
újra csavartak az ingyenlottó szabályain:
nem nullázzák a nyereményösszegeket, de mostantól csak a vásárlási érték 5% ának erejéig lehet felhasználni a nyert összegeket....
nem nullázzák a nyereményösszegeket, de mostantól csak a vásárlási érték 5% ának erejéig lehet felhasználni a nyert összegeket....
ismerem a viccet.
De erre csakaz mondom,nem mindig az "új" és "korszerű" a jó.
Pl méirt nem cserélem le az 2000-es Nokia 3210-esem?
Mert nekem ezk a drága új telcsik nem kellenek, csak vinnék a pénzt mms,wap,gprs stb...
Nem baj ha billeg a teknő veszünk még egy gépet,csak olcso legyen

De erre csakaz mondom,nem mindig az "új" és "korszerű" a jó.
Pl méirt nem cserélem le az 2000-es Nokia 3210-esem?
Mert nekem ezk a drága új telcsik nem kellenek, csak vinnék a pénzt mms,wap,gprs stb...
Nem baj ha billeg a teknő veszünk még egy gépet,csak olcso legyen