Sziasztok!
Ha van még idő akkor mai nappal elsőbbségivel fel tudnék adni 9 sulipontot annak aki elsőnek leírja e-mailben az adatokat.
Marcsi.
Az alábbiakat elsőbbségi válaszborítékért felajánlom:
- Milupa Junior gyerekital -300Ft márc. 31-ig
Rossmann kuponok:
- Persil Sensitive 2kg, ill.1,5l vásárlásakor -250Ft, márc. 31-ig
- Silan Sensitive 1l vásárlásakor -100Ft, márc. 31-ig
KOMLÓSTETŐI ÁLTALÁNOS ISKOLA 3533 MISKOLC OLVASZTÁR UTCA 1
ha tényleg olyan szűk az idő akkor én is elküldöm úgy.. előnyben borsodiak.. :-))))
Én is szivesen felajánlom a 4 sulipontom de mivel szük az idő amelyik suliba kell szivesen elküldöm holnap fel is adom adjátok meg a suli cimét meg a tieteket meg amit kell és feladom gyorsaságival az elsőnek aki ír de csak délbe leszek a gépnél akkor irok vissza
3 sulipontom felajánlom válaszborítékért cserébe
dm kuponfüzet érdekel valakit? 50 pontos kivéve Joker és Libresse.
Válaszborítékért.
Pinceszínházba 2 jegy március 25. csütörtök 19.00 Arnold Wesker: Annie, Anna, Annabella előadásra érdekel valakit?
Elevenpark belépő elkelt :-)
Sziasztok!
Van egy ingyen gyerek belépőjegyem az Elevenparkba (Új Buda Center)
Felhasználható március 31-ig, hétfőtől - péntekig, egy fizető felnőtt kíséretében. (Egy gyerek belépő ára amúgy 1800 Ft, felnőtté 900 Ft) Mivel nem vagyok pesti, szívesen elküldöm az első privát jelentkezőnek, aki márc. 31-ig fel tudja használni. Sajnálnám, ha kárba veszne...
honlapjuk: www.elevenpark.hu
Profi gazdára talált

" alt="

">
Van 1 Profi pontom,ha valaki kéri elküldöm

" alt="

">
Frezyderm kuponok,válaszborítékért.
Van egy 3000 Ft-os Levi's vásárlási utalványom, ami min.19990Ft-os vásárlás esetén váltható be.
Válaszborítékért elküldöm.
Felajánlok 2x2 jegyet a Kecskebűvölőkre. Vetítés Hétfőn 20:00-kor a Mamutban.
Ma esti Avatar imax 3D-s vetítésére (Aréna Plaza) van felesleges foglalásom, ha valaki szeretne elmenni, írjon és elküldöm a foglalási kódot.
Pinceszínházba ma estére 2 jegy a "Pince Cabaret" zenés előadásra átadó.
Van 2 jegyem a Gardenexpora, levásárolható az Oázis Kertészetekben bizonyos összeg felett. Ha valakit érdekel szívesen elküldöm!
http://www.oazis.hu/hirek/539
Ha valakinek van glamour 50 %-os sminkkuponja szívesen fogadom, esetleg 10%-os Dm kupont adok érte!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások