A modern banki szolgáltatások és bankkártya ilyetén használatáról -ki tudja miért- eszembe jut az egyszervolt viccbéli rendőr esete a mosógéppel:
(Jó, jó ez a mosógép, csak az a baj, hogy billeg rajta a teknő.)
Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 324 / 511 oldal |
Egy hónapja egy hétföi napon feladtam egy levelemet ami a mai napig nem érkezett meg budapeströl budapestre.Hát ennyit a postáról
Ja adósság nem kell az van
Mottó még is is több idöm van mit pénzem,ténylg van elönya ennek is annak is...
Mottó még is is több idöm van mit pénzem,ténylg van elönya ennek is annak is...
Én szeretem kényelmesen a fenekemen ülve napi 24 órában bmikor a gép elött intézni a dolgaimat.
A kártyák száma nem sokszorozza meg a rendelkezésre álló pénzt.
Viszont többen tudjuk használni...
A kártyák száma nem sokszorozza meg a rendelkezésre álló pénzt.
Viszont többen tudjuk használni...
sada
4-5 kártya? Nem fogadsz örökbe? lécciléccilécciléccilécciléccilécci.
Még csak nem is vásárlunk,csak kivesszük a pénzt és megy a lakás törlesztésre...
Meg havi egyszer kétszer a Tesco vagy Auchanban ennyi.
De nekem nem ér meg egy forintot sem hogy fizzessék a számláim,inkább én megyek gy is állok a postán eleget mig kersik a leveleim,addig befizetem a számlám.
Smucigság?Spórolás? Ki minek veszi...
4-5 kártya? Nem fogadsz örökbe? lécciléccilécciléccilécciléccilécci.
Még csak nem is vásárlunk,csak kivesszük a pénzt és megy a lakás törlesztésre...
Meg havi egyszer kétszer a Tesco vagy Auchanban ennyi.
De nekem nem ér meg egy forintot sem hogy fizzessék a számláim,inkább én megyek gy is állok a postán eleget mig kersik a leveleim,addig befizetem a számlám.
Smucigság?Spórolás? Ki minek veszi...
Gladiátor! Az én kódom el se ment, függőben maradt. Aztán egy hét múlva visszajeleztek hogy kézbesítve. 

Nekem a győrivel semmi nem jön össze, első héten 4 csomag, másodikon 2 csomag, harmadikon meggondolom, hogy vegyünk -e..
pedig a biciklire hajtottunk volna.
pedig a biciklire hajtottunk volna.A számlákhoz kapcsolodó 4-5 kártyám újra váltása már maga ennyibe kerülne. És a rengeteg utánajárás órabére -az új megbízásokhoz és a kapcsolódó hitelekhez- is a többszöröse lenne a megtakarításnak.
Persze, ha vki csak arra használja a számlát, hogy vásárlásokkal elköltse róla a fizetését, annak megérheti a vándorlás.
Persze, ha vki csak arra használja a számlát, hogy vásárlásokkal elköltse róla a fizetését, annak megérheti a vándorlás.
sada:
A bankok kihasználják az hogy az ember nem szivesen vált bankot.
Hosszabb távon csak nyerhetek pl most kb 5-8000 ft/ évért váltok bankot!
A bankok kihasználják az hogy az ember nem szivesen vált bankot.
Hosszabb távon csak nyerhetek pl most kb 5-8000 ft/ évért váltok bankot!
Én inkább előremenekülök. Elektronikus Számla-csomagot nyitok és még nyerhetek is vele!
Kicsit macerás lenne a tucatnyi szolgáltatót más bankhoz navigálni.
Kicsit macerás lenne a tucatnyi szolgáltatót más bankhoz navigálni.
no ezért és ilyenekért mentem a konzumhoz utánna,postabankhoz, utánna erstéhez és mivel ott sem vesznek semmibe,most megyek a Raiffeisenhez és ha ott sem megyek tovább.
A bankok kihasználják az hogy az ember nem szivesen vált bankot.Én szerencsére nem vok ilyen...
A bankok kihasználják az hogy az ember nem szivesen vált bankot.Én szerencsére nem vok ilyen...
Az otp mostantól megemelte az internetes utalások díját.
A bankon belüli utalás az eddigi 50 Ft/db-ról 1 ezrelékre, de min. 50 Ft/dbra változott.
A bankon belüli utalás az eddigi 50 Ft/db-ról 1 ezrelékre, de min. 50 Ft/dbra változott.
sada én vok az okos ember nekem még sosem nézték meg...
Ezek szerint szerencsém volt?
Pl így volt 5-6 éven keresztül minden évben új walkman-om is
Ezek szerint szerencsém volt?
Pl így volt 5-6 éven keresztül minden évben új walkman-om is

Magdalin!
Ez szomorú
Erről eszembe jutott, hogy szombaton amikor voltunk a Tescoban, a párommal azt néztük, hogy egy jó pár Nestle gabonapelyhes doboz ki volt nyitva, kilopkodták belőle a Shrek figurákat. Hát ilyen emberek is vannak
Ez szomorú
Erről eszembe jutott, hogy szombaton amikor voltunk a Tescoban, a párommal azt néztük, hogy egy jó pár Nestle gabonapelyhes doboz ki volt nyitva, kilopkodták belőle a Shrek figurákat. Hát ilyen emberek is vannak

Sziasztok!
Szeretném megosztani veletek gyüjtögető cseretársaim, mai élményemet!
Az Auchanban szerettem volna kistörpömnek Nestlé Beba babatejet vásárolni. Minden oksi volt a pénztárig, aholis kiderült, hogy nem lehet számlázni, mert nincs rajta vonalkód!
Lelkesen visszaszaladtam egy másik dobozért, s lám-lám.... Egyiken sem volt vonalkód amelyik elérhető magasságban volt.
Mondhatom, ez már gyüjtőszenvedély! - S, a tegnapi eset a Tescóban-
Kólás üvegek kupak nélkül! SPORTLÁZ!!!
Szeretném megosztani veletek gyüjtögető cseretársaim, mai élményemet!
Az Auchanban szerettem volna kistörpömnek Nestlé Beba babatejet vásárolni. Minden oksi volt a pénztárig, aholis kiderült, hogy nem lehet számlázni, mert nincs rajta vonalkód!
Lelkesen visszaszaladtam egy másik dobozért, s lám-lám.... Egyiken sem volt vonalkód amelyik elérhető magasságban volt.
Mondhatom, ez már gyüjtőszenvedély! - S, a tegnapi eset a Tescóban-
Kólás üvegek kupak nélkül! SPORTLÁZ!!!Eddig én sem tudtam hogy szombaton is van, de biztos az én kedvemért
igyekeztek ennyire! Be akarták pótolni a lemaradást!
igyekeztek ennyire! Be akarták pótolni a lemaradást!magdalin
Nálatok szombaton is van posta?
Nálatok szombaton is van posta?

képzeljétek! Megérkezett a várva várt elsőbbségi levél! 26-án adta fel cseretársam, s lám hipp-hopp ma /szombaton/ 31-én már meg is kaptam! Csekély 6 napot vett igénybe a kézbesítés! :pA Slágert bár elértem 1-ső, majd 4. voltam. Na de közbe becsörgött és senki nem vette fel. Két telefon... Itt megint ismerős fogja nyerni a Fődijat?

C,
Ha látnád a p...si postát, nem hinnéd el, ezek 20 éve ugyanazon a színvonalon dolgoznak, már ha ezt lehet egyáltalán annak nevezni. Még pufi borítékjuk sincs sokszor nemhogy doboz!
Ha látnád a p...si postát, nem hinnéd el, ezek 20 éve ugyanazon a színvonalon dolgoznak, már ha ezt lehet egyáltalán annak nevezni. Még pufi borítékjuk sincs sokszor nemhogy doboz!