sada!
válaszoltam. máshonnan!

most mit is mondjak

jól álcáztam magam nem? de tényleg elküldöm ha szeretnél egy ilyen macit. ma láttam de nem olyan pici mint amit már küldtek egyszer. akkora mint az öblitősdoboz, fehér és ha jól láttam szőrősebb is. olyan bárányos a bundája

Rá se álltam...

benn van a vonalban

Írnék én, de kinek?
Név, cím a lábtörlő alatt....
küldjek? itt van interspar

de csak ha a maci kell akkor azt elküldöm

ugyis kell vennem öblitőt

MAHTAB
Ma néztem, de a Coraban sajnos nincs ilyen maci, Interspar pedig nincs felénk.
Pedig megvettem volna.

Akik ma a (szegedi) metroban vásárolnak, vásárlás után az udavoron felállított sátraknál hűtött Dreher sört (alkoholost v. alk. mentest) v. rostos lét és virslit kaphatnak a számla felmutatásával.
Ahány tagú a vásároló család, annyi részletben kell számláztatni.
(Hogy mennyi kódos kupkot gyűjtött be magának a "csapos" srác.

" alt="

"> )
Hűtőmágnest gyűjtők figyelmébe: Globus 4db-os Prémium pástétom Shrek hűtőmágnest rejt.
Én most fedeztem fel, ha volt már akkor bocs.
Metro júl.15-28-ig:
2 karton Carlsberg sörhöz 4 db Carlsberg söröspohár.
(2*20*175Ft)
Egy karton 1,5 l-es Olympos Ice Teahoz 6 db Olympos pohár.
(8*189Ft)
http://www.celratoro.hu/ingyen.php
sada ne haragudjatok, de nem tudtam hova írni és mint tudjátok Qk ajándékként tüntetik fel a macit. Azért írtam az ingyenesbe, mert ilyen áron az akciósba sem írhattam volna!
MAHTAB
999Ft-ból legrosszabb esetben is 499Ft maga az öblítő: marad 500 a macira, tehát inkább csak jutányos, nem ingyenes.
Még nem láttam, de biztosan megéri, ismerve a Coccolino cuccokat.
Nem értem mit szeretnél ezzel mondani az öblítő 1l-es és ha még a maci bele is van kalkulálva szerintem akkor is megéri!
Mahtab
Mihez képest ingyenes ? Legalább 500 Ft (!) a maci !!!
Interspar: 1l Coccolino sensitive öblítQ+ kék sálas ÚJFAJTA Coccolino álló maci, nagyon aranyos:999ft
Mevyke: Ha jól emlékszem az első 500-ra vonatkozott a kiírás, tehát addig tart(ott) a játék.
Timmo! Most nekem se jön be az az oldal, de tegnap még működött, én nyertem is egy könyvet. Úgy látszik, a nagy érdeklődésre való tekintettel eltávolították.
Találtam egy ici pici fekete kutyát
Ha kell valakinek délután kettőig irjon, mert utána elviszem a menhelyre
Nem tudom megtartani, mert nekem macskám van
Tiszta most fürdettem meg.
Nicika! Az általad írt weblap (http://www.lilium.hu/digital.html) nem létezik. Nálam legalábbis nem jön be. Hibát jelez.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások