Sziasztok Fórumtársak!
Köszönöm az infót, ezek szerint már egy naracs és egy sárga színű is kellene. Vagy inkább van egy felesleges rózsaszínem????
Noémi
Lennének spar bélyegjeim. 50 %-s C&A-s kupont érdekelne 1:4, DM pontok 1:1 arányban gondoltam.
Egyenlőre 7 db van, de későbbieket is elcserélném.
10 db Pampers 400 Ft-os kuponomat értékarányban 500 Ft-os Libero vagy Huggies kuponra cserélném!

cserére vár:
- 400 ft kedvezmény kupon bármely óriáscsomagos Pampers pelus vásárlásához DM-ben beváltható, dec. 5.ig
- Milupa Junior gyerekital kupon 300 ft, Rossmannban váltható be dec.31.ig
Sziasztok!
Ha valaki nyert belépőt Babamama expo-ra, de mégsem tudna elmenni, gondoljon rám! Bármilyen lehetőség érdekel... Kicsit rablásnak tartom az 1500 Ft/fő belépőt.... Köszi előre is!
Kedves anyukák !
Ha véletlenül Univeres kispárnát akartok beváltani , nekem lenne 2 db bontatlan csomagolásban , egydb bontott csomagolással de nem használt csak megnéztem .. 50 cimke helyett , 40 cimkéért postáznám !
Ági ,te keresed a babaszobán is ugye , ott azt írtad nekem inkább csere a bödönke ..
Cirbolya: az eleje az autónál rózsaszín,?mert akkor olyanom van,de tuti első hét,mert második héten nem voltunk,harmadik héten pedig elsem hoztuk a szelvényeket
Van az okt. 28-i Kismama Babaruhabörzére 1 db ajándék előfizetői kuponom! Ha kéri valaki írjon gyorsan, hogy mit ad érte!

Az első rózsaszín volt, a második narancs, a harmadik sárga.

nekem van sárgám,de nem tudom az hanyadik heti,szerintem első
Cora szülinapi játékához keresek második heti blokkot, szelvényt:
azt hiszem, sárga színű!
Sok mindenem van cserére, írj, kérlek...
Van cserére
kislány zöld kordbársony ruha (új, 134-140-es)
Avent cumisüveg ( nem kupon)
Milli kártya
DM pont
Tesco-Nivea, Tesco-Loreal, Schwarzkopf-Henkel, DM-Garnier, Béres blokk, Uncle Ben's, Danone teljes pályázat, egyéb blokkok.
woncsika Hozzászólás - 2007. október 24. :: 17:45
Libero-kupont keresek!!! Cserébe mondd mit kérsz, babás kuponok, dm pöttyök, babaruhák 56-68... még sok más.
Köszi
Ági
mailto:woncsi@c2.hu
Sziasztok. C&A-s kupont cserélnék vagy vennék. Ha vkit érdekel, e-mailben biztos meg tudunk egyezni. Köszi.
Sziasztok!
FP Sütifaló bödönt keresek olcsón megvételre, vagy cserére...
Ági
Libero-kupont keresek!!! Cserébe egyéb babás kuponok, Pampers peluskupon, dm pötty, babaruhák 56-68, ...
Köszi
Ági
ide írj: woncsi@c2.hu
Keresek mai Dm-Wellaton hajfesték blokkot,bármilyen összegről!
Van érte sok minden,Huggies blokk is(1999 Ft-os)!
Csak ma vásárolt és ma e-mailben egyeztetett blokk jó!!
Van: Humana tápszer 300 Ft kedv.
Humana bébiétel 100 Ft kedv.
Tescoba Nestle Compote, Dessert 150 Ft kedv.
DM-be mexx 500 Ft kedv.
Wellaton krémhajfesék 1 Ft-ért
Maybelline 50%-os kedvezmény
2 Dm pont
Sok Tchibo vonalkódot kérek értük.
kínálok: 60 db Unileveres cimke (bébiétel)
keresek: Spar pontok
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások