A felajánlott 2db-os fittness belépő elkelt.
Viszont van még egy 2 főre szóló,de az csak eladásra,megyek is vele a másik topikba.

" alt="

">
Frezyderm kupon nekem is van, ha kell valakinek, válaszborítékért.
Kedves Játékosunk!
Örömmel köszöntöm a PORT.hu és a Dumaszínház közös játékának szerencsés nyertesei között.
Nyereménye két belépőjegy a Comedy Central stand-up show-jának 2010. március 22-i felvételére.
Helyszín:
New Orleans Pub
1066 Budapest, Lovag u. 5.
Jegyátvétel: 2010. március 22. 17 óra, kezdés 18 óra.
Nyereményét a helyszínen veheti át 17 órakor, neve bemondásával, hivatkozva a PORT.hu-ra.
Résztvételi szándékát kérem jelezze a jatek@port.hu e-mail címen legkésőbb 2010. március 22-én 12 óráig, hogy felvehessem a vendéglistánkra.
Jó szórakozást kívánok!
Üdvözlettel:
kupon elkelt

" alt="

">
nyuszika, írj e-mailt, nekem van
2db rafinéria vk keresek ha valakinek volna felesleges. köszönöm..
Frezyderm 7300,-Ft értékű kupont szívesen odaadom válaszborítékért!
@-ban jelezzetek!
Csak ismerős, régi fórumosnak átadó 2db fittness belépő a World Class Sun Palace-be,(3. ker),március 27. -re. /csak nőknek/.
Késő este leszek,addig írjatok,mert vissza kell igazolnom a neveket,köszi.
A másik 2db jegy pedig eladó,ugyanakkorra és ugyanoda,szintén nőknek,a kényeztető wellness napra.
mailom fent!
Nem tudom hova írjam talán ide. Ha valakinek lenne felesleges 2 jegye a Kecskebűvölőkre hétfőre az Alleeba akkor kérem keressen meg, mert kellene még 2 jegy a 2 mellé. Így nem tudunk elmenni, köszi.
Ha valakinek esetleg kellene frezyderm kupon annak tudok küldeni 1et válaszborítékért

" alt="

">
Pinceszínházba ma estére van 2 jegyem a "Pedig én jó anya voltam" előadásra.
elkelt

" alt="

">
Glamour dekorkozmetikumos kupon gazdára vár!
Felesleges sulipontokat szívesen elfogadnánk a nagylóki általános iskola nevében! Köszi előre is!
2010-es Babamagazinos falinaptár válaszborítékért
Még mindíg megvannak....
nana.hu-n nyert: Hölgyvilág és az AVON nőnapi kényeztető wellnessnapi belépő.
Tesóm nyert 2-őt,de csak nőknek szól.
2 nő-személyre átruházható,lehetőleg ismert fórumosnak adnám.
Minnél elöbb jelentkezzetek,mert vissza kell igazolnom nekik a neveket,köszi.
itt lesz: Bp. III. ker. Nagyszombat u. 1.
World Class fitneszközpont, Márc. 27. szombat 10-18 óráig.
A többit mélben!
Válaszboríték fejében felajánlnám bababónusz kuponjaimat, melyeket március 31-ig lehet beváltani (Libero, Nestlé desszert, Nestlé Junior ital, Milupa gyermekital, Bellinda zokni, édesítő kupon).
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások