Hajni
Nem is mondtam.
Csak mysticnek válaszoltam.
Sada én nagyon rendes embernek tartalak.
De nem tartozom a kisebbséghez már bocsánat!
Pusza
mystic
Hidd el, a többség örül.
Csak a megkeseredett kisebbség a hangosabb.
Sziasztok!
Én egy rendkívül "szelíd" emberke vagyok, sose szoktam beleszólni itt az esetleges vitákba, de rendkívül módon elszomorít ez a sok vádaskodás, irigység, amit néha tapasztalok (bár meg kell hagyni, némelyik más fórumhoz képest ez egy kivételesen kulturált társaság
Nem értem az embereket!
Miért nem tudunk örülni a más szerencséjének?
Ha én nem nyerek, miért kell rögtön támadni: "Te vagy a hibás, mert elvetted az esélyemet!"
Ez azért már nagyon durva! És szomorú...nagyon szomorú....
És akkor most én vagyok a hülye, mert ugyanúgy tudok örülni, ha Te vagy Ő vagy Akárki nyer innen közülünk bármit, bárhol, bármikor????
Hmmmm......
Savika!
Igazad van! Majd legközelebb osztozunk!

Hajni: én is drukkoltam magunknak

majd legközelebb remélem összejön. amúgy pl. az én gépemen az óra máshogy jár mint itt a fórumon, ezért nálam még csak 13:58 volt amikor Peti kirakta a cserét. Lehet az a bizonyos ica nagyon szerencsés volt. de legalább írhatna egy szót a fórumba.

Savika elküldöm neked azt az e-mailt amit én irtam. Még nem is volt teljesen 14.00 óra, amikor megjelent az ő cikke. Nem tudom, hogy ki irhatott volna előbb. Az ővé 14.00 óra az enyém 13.59 perc.
Valami nagyon nem stimmel.
Egyébként nem érdekel! Vigye! Pedig nagyon drukkoltam Neked is vagy magamnak és osztosztunk volna

Gladiátor:
én mindig látok kirakva dobozt (eladót) a szegedi posta csomagfeladójánál/átvevőjénél! Ráadásul egész olcsón, több méretben.
Hajni: én is folyamatosan azon gondolkodom, hogy az illető (valami ica7) nem is fórumos, vagy csak hallgat és ilyenkor lecsap.

na az ilyeneket nem szeretem. viszont nem hiszem, hogy Peti átvert minket. miért lenne neki az jó?
Hajni!
bocs, de ő volt az első!
Veszteni tudni kell, nem csak nyerni.
Majd legközelebb!
Bocsánat a csere-berében irtak miatt! De nem értem, hogy 14.00 órakor beirja és 14.00 órakor el is küldtem a levelem a cserére, és egy olyan nevü ember jelentkezett érte, akit nem is ismerek itt! Hát egy kicsit átverésnek érzem. Ha nem is én lettem volna, akkor Savika, de sajnos ő sem. Most már nem dölök be ilyen embereknek....
Nagynehezen feladtam egy kis csomagot tegnap, miután a posta 2x visszadobta. Kérdeztem tőlük, hogy törékeny mivolta miatt mit javasolnak, a válasz igen egyértelmű volt, ha simán vagy törékenyként a duplájáért (kb. 800,- ) adom fel, akkor is dobálják, nem tudják garantálni a csomag épségben való megérkezését. Így csak reménykedni tudok szintén, hogy épségben megkapják.

És a nekik tetsző csomagolás miatt 2x átcsomagoltam, mert dobozuk ugyebár NINCS.

Nem lehet mindent értékbiztosítással feladni, azt anyagilag nem birnánk. Reménykedni lehet.
Nekem is több napba kerültek az elsőbbségi leveleim. Meg is írtam a panaszomat résztletesen a posta honlapján lévő email címre, honnan hova küldtem, milyen napon. (Ugyanis nap hiányában képesek azt mondani,hogy biztos belekerült egy hétvége, esetleg egy ünnep.) Telefonszámot adtam, emailt adtam, vissza is hívtak, írtak. Nyilván, a levelet nem tudják keresni, sajnálkoztak eléggé, de megmondhattam/írhattam a véleményemet, kulturált hangon. Hátha a sok panasznak lesz valami alapja. Elvégre nem játszanak össze a tolvajokkal. Szerintem nem is tudják, hogy mi folyik a hátuk mögött. Szerintem még az nlc fórumáig, vagy akár a webnyeremény fórumáig sem jutottak el. Azt sem tudnák, hogy tünnek el egyáltalán levelek.
Értékbiztosítással csak a nyerménytárgy-cserét adnám fel. Ha nem kapom meg az ajándékot, ugyanakkor küldenek helyette másikat, akkor elkérném az eltünt ajándék adatait, hogy tudják keresni. Meg nem lesz, de keresni fogják, legalább lesz egy panasz. Jelenleg a Délhús bögre adatait várom már egy hete... Ha megérkezik, biztos hogy reklamálni fogok. A pótolt bögréket megkaptam, ezek szerint volt még raktáron.
Negativ, hogy nem sikerült meglepit szereznem, viszont pozitiv, hogy ilyen kedves emberekkel vagyok körülvéve! Igazán köszönöm!!!!!
beváltottam a kupakokat, amit tőletek szedtem össze, és lukas fotelt kaptam:
Ár és minőség összhangja.

beváltottam a kupakokat, amit tőletek szedtem össze, és lukas fotelt kaptam:
Ár és minőség összhangja.

Óóó, egy "pozitív" tapasztalat a negatívba:
egy másik (!) mailbox-os e-mail címemre elkezdtek potyogni a HÉTFŐI levelek.
Amelyik a legfontosabb, arra még mindig semmi
Komolyan, én nem hiszem el, hogy ez ellen ne lehetne tenni valamit. Szerintetek??
Szomorú vagyok!

Azt tapasztalom, hogy az elsőbbségi levelek több mint egy hétig kóvályognak, a vastag borítékok pedig felcsigázzák hazánk postáinak túlbuzgó dolgozóit. Szerintetek értékbiztosítással kellene feladni a kitapintható dolgokat???
godzsy!
Nagyon köszönöm! Megtettem és jövőhéten kicserélik.
Mégegyszer köszönöm az infót.
Hajni
ne vidd vissza mert ott nem tudják kicserélni hanem hivdd fel az ühyfélszolgálatot vagy forródrot és ott felveszik az adataidat és kicserélik nekem 2 nap mulva hozta ki a futár
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások