Ja,és itt lesz: Bp. III. ker. Nagyszombat u. 1.
World Class fitneszközpont, Márc. 27. szombat 10-18 óráig.
A többit mélben!
Érdekel vkit ez a nyeremény?
nana.hu-n nyert: Hölgyvilág és az AVON nőnapi kényeztető wellnessnapi belépő.
Tesóm nyert 2-őt,de csak nőknek szól.
2 nő-személyre átruházható,ismert fórumosnak adnám.
Minnél elöbb jelentkezzetek,mert vissza kell igazolnom nekik a neveket,köszi.
Van 1 vénusz címkém (1L-esről),ha valaki kéri elküldöm vborítékért.
Sziasztok!
Felajánlom: Destination Tenerife játékon nyert szállást a Kanári szigetekre. A szállást Ők állják, többi a te költséged.
Nagyon szép a pohár! De vajon miért van kizöldítve néhány időpont az Excelben, a többi meg nincs?
Felajánlom a segítségemet a Soproni sárga kupakos beváltáshoz...cserébe szeretnék segítséget kérni olyantól, aki a Milli Janga poharakat tudna szerezni (a mi városunk, sajnos ebből is kimaradt

" alt="

"> )
Wellness magazin 60%-os kedvezményes előfizetéseket felajánlok. Márc. 14-ig lehet jelentkezni.
Egy szatyornyi műanyag kupakom van. Bosnyák térnél tudom átadni.
Mekis kupon válaszborítékért.
Ha valaki nyer valamit a Női Portálon és nem tud érte menni ( ők nem postázzák) , szóljon nyugodtan, átveszem és postázom, mert előttük jövök el nap, mint nap.
Én is felajánlanék NLC wellness kedvezményes előfizetést.
Wellness magazin 60%-os kedvezményes előfizetéseket felajánlok. Márc. 14-ig lehet jelentkezni.
Elkelt

" alt="

">
hellósztok!
Van NLCafe előfizetési kedvezményem Welness újságra, 6 hónap csak egy ezresért, nyertem, valaki esetleg igényt tart rá, nekem sajna nincs pénzem rá, pedig csak egy ezres. 2010. március 14-ig lehet megrendelni. Ha érdekel, írj e-mailt!
Mekis kupponokat és Tesco pontokat válasz borítékért szintén szivesen küldök!
Ha valaki esetleg nem kapott és szeretne van 6 teljes ív mekis kuponom. Mától április 2-ig felhasználható. Válaszborítékért elküldöm.
Sajnos nem nyertem a nana.hu -n wellness napi belépőt. Ha valaki nem tud elmenni, szívesen elfogadnám...

" alt="

">
elanor6
Hívj meg vkit a libero klubba. Ha regizik és küldd be vk-ot, kapsz 2 pontot.
De akárhogy is csinálod, ebben a hónapban már nem kapod meg a kiválasztott ajándékot
Kavillo: Én úgy tudom, hogy nem lehet átíratni sajnos.

" alt="

">
elenor6 nekem 2 pontom maradt, mi már nem használunk pellust, ha át lehetne íratni a te számládra, akkor szívesen átadom neked.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások