Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 326 / 9337 oldal |
Mabi02:nálam sem jó,hajnal3 után próbáltam feltölteni robot!444
Sziasztok,
Aldi Coca Cola nyereményjátékot nem tudom feltölteni,más is járt így,vagy csak én vagyok béna?
Aldi Coca Cola nyereményjátékot nem tudom feltölteni,más is járt így,vagy csak én vagyok béna?
Paintuci .Egyből beküldtem amikor nyertem .De semmi választ nem kaptam.Azután néztem a nyertes listát már más neve volt kiírva.Írtam nekik .Bekérték újra a blokkot nyeremény értesítőt.Ezt válaszolták egy további személyre szabott levélbe kap értesítést a teendőkről, kérjük ezt legyen kedves megvárni.Azóta várok 10:10.nyertem .
cse most nem fogadták el a blokkodat, vagy be sem küldted?
pl: xxxxxxx1835 végű de 18:34 időpontú az nem hiba, azt el kell fogadniuk. Ha nem így tették, szólni kell nekik.
Nem tudsz mást beküldeni csak az a hosszú sorszámot, ha elütöd jelzi is.
pl: xxxxxxx1835 végű de 18:34 időpontú az nem hiba, azt el kell fogadniuk. Ha nem így tették, szólni kell nekik.
Nem tudsz mást beküldeni csak az a hosszú sorszámot, ha elütöd jelzi is.
Köszönöm Luciferkó!
@SzerencsésFlótás
Nálam ugyanez a hiba. Több eszközzel, böngészővel próbáltam.
Úgyhogy a hiba nem az ön készülékében van.
Nálam ugyanez a hiba. Több eszközzel, böngészővel próbáltam.
Úgyhogy a hiba nem az ön készülékében van.
Sziasztok! Nektek működik a POWERADE NYEREMENYOLDAL? nEKEM AZ ÖSSZES BÖNGÉSZŐVEL PRÓBÁLVA AZT ÍRJA KO ,HOGY rOBOT mI LEHET A GOND ÉS A MEGOLDÁS?
cse nekem is volt 1 perc eltérés, de nem volt gond
cse
Ne hagyd ,írjál nekik mert a számsor stimmel az időpontot nem te írtad !!!
Egyre több játék van/lesz ,hogy nyertem,de még küzdeni kell,hogy meg is kapjam
" alt="
">
Ne hagyd ,írjál nekik mert a számsor stimmel az időpontot nem te írtad !!!
Egyre több játék van/lesz ,hogy nyertem,de még küzdeni kell,hogy meg is kapjam
" alt="
">Ez érdekes ,nézem a feltöltéseim és nálam sem azt írja ami a blokkon van
" alt="
">
" alt="
">Nyugodtan küldd be..
cse
Ha így nyersz csak és kizárólag a számsort nézzd az időponttal ne foglalkozz.
Ha az stimmel/ mert miért is ne stimmelne/ blogodban küld be..
Ha így nyersz csak és kizárólag a számsort nézzd az időponttal ne foglalkozz.
Ha az stimmel/ mert miért is ne stimmelne/ blogodban küld be..
fozo.gabi .Köszönöm.a választ de így jártam 10:10 .is és nem kaptam meg pótnyertes lett helyettem.
cse
Én igen. Ne foglalkozz vele. Azt az adatot nem te adtad meg. A hosszú számsor alapján írják a vásárlás időpontját, ami nálam is egy perccel eltért, de minden rendben volt a blokkal, már meg is jött a kártya.
Én igen. Ne foglalkozz vele. Azt az adatot nem te adtad meg. A hosszú számsor alapján írják a vásárlás időpontját, ami nálam is egy perccel eltért, de minden rendben volt a blokkal, már meg is jött a kártya.
Járt már így valaki ?A rossmann nyereményjátékon nemrég nyertem Meg kaptam a freemail értesítést a blokk adatokkal hogy töltsem fel . Erre nézem a blokkomon 10:28 10:06 az időpont.Amit ők küldtek 10:07 .
Lilu 89 A Coca Cola appban.
Hol tudom az október 31-ig érvényes cola kupakokat feltölteni? Én a srevoban nem találok semmit.
(A negatívban amit írtam az is az 54 ill. 55 az 9:59:54 és 55)
Igen valóban, bocsánat elírtam, korán volt.
Paintuci
9:59:54 lesz az!!!
9:59:54 lesz az!!!