Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 326 / 393 oldal |
Nehogy megvegyétek a Nesquik kakaót+Shrek sárga müanyag poharat, mert én ma megvettem a lehetQ legóvatosabban húztam le a ragasztócsíkot róla, ennek ellenére a matrica nagy része lejött a pohárról!
Szilvi
A maxline.hu-n egy számomra ismeretlen cég honlapja van (illetve nincs pillanatnyilag)
A MaxLine VIP magazin weboldala: www.maxvip.hu. Még feltöltés alatt
A maxline.hu-n egy számomra ismeretlen cég honlapja van (illetve nincs pillanatnyilag)
A MaxLine VIP magazin weboldala: www.maxvip.hu. Még feltöltés alatt

dm július 1-14. akciós újság:
Most bármely 2 Taft termék vásárlása esetén egy Taft Hőaktív zselét kap ajándékba a pénztárnál! (Bármi légyen is az!
" alt="
">
)
Most bármely 2 Taft termék vásárlása esetén egy Taft Hőaktív zselét kap ajándékba a pénztárnál! (Bármi légyen is az!
" alt="
">
)a maxline az aminek a www.maxline.hu-n kellene lennie? mert ott nekem semmi sem jelenik meg
ha dobnátok egy infot, boldog lennék
Köszi
ha dobnátok egy infot, boldog lennék
Köszi
Szia mystic!
Ez szuper, ha valóban így van!
Én is kérnék információt a MaxLine előfizetéssel kapcsolatban.
E-mail címem fent.
Köszi: Erzsi
Ez szuper, ha valóban így van!
Én is kérnék információt a MaxLine előfizetéssel kapcsolatban.
E-mail címem fent.
Köszi: Erzsi
mystic! Engem is érdekelne az újság! Email címem:
pickwicktea@freemail.hu
pickwicktea@freemail.hu
Ha korábban tudok erről, nem veszem meg ma az újságosnál
Tényleg egyedi lehetőség (a lap is egyedi!!!) csak ajánlani tudom!
Kata
Tényleg egyedi lehetőség (a lap is egyedi!!!) csak ajánlani tudom!
Kata
mystic, engem érdekelne ez a magazin-előfizetés!
Írtam mailt
Írtam mailt
Új exkluzív VIP magazin (MaxLine)
Előfizetők részére ingyenes ajándékok: 1 db kristály inga függő, 1 db illatminta, 1 db magazin ajándékozási jog, valamint a Sors Reform klubban 1 csésze kávé vagy tea.
Sőt: a kedvezményes előfizetési ár 100%-ban levásárolható a kiadó által forgalmazott könyvek ill. termékek árából VAGY 12 hónapon keresztül ingyenes megjelenési lehetőség a magazinban (névkártyányi felület).
Akit érdekel, e-mailben további részletek...
Előfizetők részére ingyenes ajándékok: 1 db kristály inga függő, 1 db illatminta, 1 db magazin ajándékozási jog, valamint a Sors Reform klubban 1 csésze kávé vagy tea.
Sőt: a kedvezményes előfizetési ár 100%-ban levásárolható a kiadó által forgalmazott könyvek ill. termékek árából VAGY 12 hónapon keresztül ingyenes megjelenési lehetőség a magazinban (névkártyányi felület).
Akit érdekel, e-mailben további részletek...
Praktika magazinban Palmolive, és 3db eü.betét termékminta.
Nekem is megvan még a Focus kuponom.
Ha érdekel valakit, info lejjebb, írjon.
Ha érdekel valakit, info lejjebb, írjon.
Az én kuponom is ide szól!
Teszteljen ingyenes szemvizsgálatért!
http://www.focusmed.hu/teszt.html
Az érvényes diákigazolvánnyal rendelkezők 20%-os kedvezménnyel vehetik igénybe a PRK és az LTK lézeres szemműtéteket 2004.06.01-től 2004.09.15-ig.
http://www.focusmed.hu/akciok.html
Teszteljen ingyenes szemvizsgálatért!
http://www.focusmed.hu/teszt.html
Az érvényes diákigazolvánnyal rendelkezők 20%-os kedvezménnyel vehetik igénybe a PRK és az LTK lézeres szemműtéteket 2004.06.01-től 2004.09.15-ig.
http://www.focusmed.hu/akciok.html
Sada !
Én igazán megköszönném a kupont.
Én igazán megköszönném a kupont.
Én is kaptam.
Nem látsz élesen szemüveg élkül? Itt az alkalom.!
Ha visszaküldöd 2004. augusztus 15-ig az ingyenesen postára adható képeslapunkat, megkaphatod a díjmentes szemvizsgálatot, melyet 2004. szeptember 1-ig vehetsz igénybe.
Focus Medical
Van egy ilyen kuponom, szívesen feladom valakinek.
Ki kéri?
Ha visszaküldöd 2004. augusztus 15-ig az ingyenesen postára adható képeslapunkat, megkaphatod a díjmentes szemvizsgálatot, melyet 2004. szeptember 1-ig vehetsz igénybe.
Focus Medical
Ki kéri?
CBA-ban: 2db 400ml-s Baba tusfürdQ mellé ajándék kék pöttyös strandpapucs 889ft.
edittke
Irtam emailt, de még nem jeleztél vissza.
Irtam emailt, de még nem jeleztél vissza.
sada 

krysztasz!
Engem érdeklene! Küldtem emilt!
Engem érdeklene! Küldtem emilt!
Milyen kuponod? Nem látom rendesen. 

Focus Medical
Focus Medical