Douwe Egberts ingyenes termékminta (Nekem mondjuk nem sikerült, de egy próbát megér!)
ad.alchimedia.hu/de_low/teszt_jatek.swf
nem ilyen hosszadalmasra szerettem volna nyújtani!!! egyáltalán nem szerettem volna nyújtani

Most kaptam e-mailben:
Tisztelt Hölgyem/Uram!
Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam Magyarország legolvasottabb számítástechnikai magazinját, a PC World-öt, melyre a mostani akció keretében 10%-al kedvezőbb áron fizethet elő és még 3 DVD-filmet is kap ajándékba.
Az éppen aktuális lapszám tartalmát megtekintheti a http://www.pcworld.hu/tartalom címen.
Ha szeretne mutatványszámot kérni, hogy a kezében tartva is meggyőződjön a magazin erényeiről, neve és postázási címe megjelölésével kérjük, küldjön e-mailt a terjesztes@idg.hu címre.
Ha a jövőben szeretné olvasni a PC World magazint, s kényelmesen megkapni postai kézbesítéssel, most kivételes kedvezménnyel rendelheti meg!
A DVD PC World, 9 GB-os DVD-melléklettel, 6 hónapos előfizetéssel, most csak 9960 Ft!
Ha 2004. május 31-ig küldi el megrendelését, ajándékba küldünk önnek 3 db DVD filmet (Hetedik érzék, Invázium, Sűrű lé)!!!
Megrendelését feladhatja postán, az
IDG Hungary Kft
Budapest 5.
Pf. 578
1374
postacímre, a feladó pontos nevének és címének megjelölésével,
a terjesztes@idg.hu e-mail címen, vagy telefonon keresztül, a 06/1-577-4301 számon!
Reméljük, Önt is hamarosan olvasóink népes táborában üdvözölhetjük majd!
Köszönettel:
A Kiadó
Jaj, szegénykém, de ki lehetsz éhezve, ha már a pöttyös papucsról si csak az jut az eszedbe...

A fiam kék alapon fehér virágos csomagolj-os gatyókában jár kerekezni. Ahhoz illene. A strandpapucsot nem az operába hordják. Strandon, otthon, campingben pedig bmit fel lehet venni.
szvsz.
Engem csak a mérete zavar, én is csak nagyokat láttam.
Éci, miért ne hordanának a férfiak fehér pöttyös kék papucsot? Tegnap volt a meleg felvonulás, ebben a melegben, ez lett volna ott a legszolidabb öltözet.
Éci létezik belQle 38-39-es méret is én olyat vettem, azon a pöttyökön kívül van még kamillavirág és mandula. Éci
A CBA papuccsal az a probléma, h. csak 42-43 van belőle ! Az összes többi ki van lopva (legalábbis ahol én voltam, VII. ker.) és össze van gumizva a két tusfüri, DRÁGÁBBAN, mint a papuccsal együtt !
Amúgy férfiak hordanak fehér pöttyös kék papucsot ???
Tudnám értékelni ha nem törölnétek folyton a beírásaimat!
Budai Kisállatklinika, ingyenes védőoltás:
http://www.arindex.hu/lapok/kisallatklinika/akci_
aprilis.html
MAHTAB, ha a vacak bögrével együtt nem drágább a kakaó, mint anélkül, akkor nem vesztünk semmit!

Ajándék digitális fényképezőgép
(Részletek a honlapon!)
http://www.lilium.hu/digital.html
Nehogy megvegyétek a Nesquik kakaót+Shrek sárga müanyag poharat, mert én ma megvettem a lehetQ legóvatosabban húztam le a ragasztócsíkot róla, ennek ellenére a matrica nagy része lejött a pohárról!
Szilvi
A maxline.hu-n egy számomra ismeretlen cég honlapja van (illetve nincs pillanatnyilag)
A MaxLine VIP magazin weboldala: www.maxvip.hu. Még feltöltés alatt

dm július 1-14. akciós újság:
Most bármely 2 Taft termék vásárlása esetén egy Taft Hőaktív zselét kap ajándékba a pénztárnál! (Bármi légyen is az!

" alt="

">

)
a maxline az aminek a www.maxline.hu-n kellene lennie? mert ott nekem semmi sem jelenik meg
ha dobnátok egy infot, boldog lennék
Köszi
Szia mystic!
Ez szuper, ha valóban így van!
Én is kérnék információt a MaxLine előfizetéssel kapcsolatban.
E-mail címem fent.
Köszi: Erzsi
mystic! Engem is érdekelne az újság! Email címem:
pickwicktea@freemail.hu
Ha korábban tudok erről, nem veszem meg ma az újságosnál
Tényleg egyedi lehetőség (a lap is egyedi!!!) csak ajánlani tudom!
Kata
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások