Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 327 / 9337 oldal |
igen
Sziasztok, a Kométával nyerhető 15 ezres IKEA (screvo)utalványt, személyesen is le lehet vásárolni az üzletben?
Köszönöm a választ
Köszönöm a választ
Gloria91 köszönöm a választ. Közben megtaláltam. Nekem is tegnap délután igazolták vissza.
Szia! Én október 12-én nyertem (nem hűtőt, csak Alarmooot), nekem tegnap igazolták vissza.
Sziasztok! Akik október 6 után nyertek a Müllermilch játékon minihűtőt azoktól kérdezném, hogy nekik visszaigazolták e már, vagy megérkezett e már.
Páromat hívták a 30 151 3817-es számról, hogy nyert 1 100 000 Ft-ot valami kripto játékkal, ő a 3 nyertes egyike, bankszámlát kéne nyitni az átutaláshoz. A "Ki hívott?" oldalon még nincs hozzászólás a számhoz, de már öten rákerestek. Tuti csalók, mert nem játszottunk kriptóval. Van valakinek hasonló tapasztalata?
a spar-coca-cola játékkal nyert gyorsasági bors és só őrlőt használja valaki? mennyire jó?
Powerade
Mibe fogadunk a pennyben nem lesz powerraid? 🙄😜
10:00 az már késő, 9:54 korán ment be, 9:55 már későn...
Én most telefonon és laptopon is játszottam.
Telefonon azt írta hamar jöttem, gépen azt, hogy már elfogyott. 😂
Telefonon azt írta hamar jöttem, gépen azt, hogy már elfogyott. 😂
Sziasztok. Valaki leírná hogy működik a Müllermilch játék? Pontban 10- kor töltök de mindig azt írja, hogy elfogyott a nyereményalap 🤷
SzerencsésFlótás!
Köszönöm a választ!
Köszönöm a választ!
Köszönöm a választ, selyemakác, és gratulálok.
Igen, én ma kaptam értesítést!
Kérdezném, hogy aki nyert a screvo Miller játékon pulcsit megkapta már?
Érdeklődnék, hogy közületek valaki, aki játszott az Auchan-Tchibo játékkal, kapott-e ma nyertesértesítőt.
Köszi előre is.
Köszi előre is.
Akkor ne valaszolj !
1.
MIért gondolod, hogy mindenki non-stop olvassa a fórumot?
2.
Semeddig sem tart vissza keresni, hol volt szó a Burn-ről.
Pl.:
2023. október 19. :: 12:06
Azt nem tudom, hasznos-e az infó v. nem, mert személy szerint nem érdekelnek az energia italok.
+
Ilyen stílusú hőbörgésre akkor sem válaszolnék, ha tudnám a választ.
MIért gondolod, hogy mindenki non-stop olvassa a fórumot?
2.
Semeddig sem tart vissza keresni, hol volt szó a Burn-ről.
Pl.:
2023. október 19. :: 12:06
Azt nem tudom, hasznos-e az infó v. nem, mert személy szerint nem érdekelnek az energia italok.
+
Ilyen stílusú hőbörgésre akkor sem válaszolnék, ha tudnám a választ.
LGR
Nem tudom,hogy segítség lehet e amit leírok . Napok óta kínlódok a BURN el Valaki felrakott korábban egy BURN elérhetőséget de most sunyin lapít Útálom ezt az ember típust mert ezek szeretik ha segítenek neki de azt hiszi lemarad valamilyen nyereményről ha segít. Szánalmas ,egyébként tudom a nevét de annyiba se nézem ,hogy megemlítsem-gyökér! Ezt is csak azért írom,hogy érezze a törődést a kis fillérbszó nyomoronc! A BURN meg egy nulla társaság! Nem hiszem,hogy tisztességesen kisorsolnák az autót de ha mégis akkor hülyébbek az informatikához még tőlem is -ettől meg már nincs lejebb! ( Itt egy vigyorgó fej van csak azért nem látni mert nincs kedvem kikeresni hogyan kell beilleszteni!) De lényeg a lényeg. Már nem emlékszem melyik játéknál de sehogyan sem sikerült feltölteni a blokkadatokat és " kínomban a feleségem régi APPLE tabletjén meg próbáltam és -SIKERÜLT! Na az APPLE is egy " szemííít ganííj!- Apósom után szabadon-Isten nyugosztalja! Ugyanis az egyébként kítűnően működő APPLE eszközöket központilag belassítja nem csak frissítést nem küld . Most az USA ban kártérítést fzetnek ezért mivel belettek perelve- de csak az USA ban fizetnek . Tehát ma reggel eszembe jutott megkellene próbálni az Özönvíz előtti 10.3.3 szoftverű tableten a BURN kódok feltöltését. HEURÉKA! sikerült! "Hát ilyen nincs! és mégis van! - Volt egy ilyen dal is anno. Hát a teljesség igénye nélkül most ennyi.
Nem tudom,hogy segítség lehet e amit leírok . Napok óta kínlódok a BURN el Valaki felrakott korábban egy BURN elérhetőséget de most sunyin lapít Útálom ezt az ember típust mert ezek szeretik ha segítenek neki de azt hiszi lemarad valamilyen nyereményről ha segít. Szánalmas ,egyébként tudom a nevét de annyiba se nézem ,hogy megemlítsem-gyökér! Ezt is csak azért írom,hogy érezze a törődést a kis fillérbszó nyomoronc! A BURN meg egy nulla társaság! Nem hiszem,hogy tisztességesen kisorsolnák az autót de ha mégis akkor hülyébbek az informatikához még tőlem is -ettől meg már nincs lejebb! ( Itt egy vigyorgó fej van csak azért nem látni mert nincs kedvem kikeresni hogyan kell beilleszteni!) De lényeg a lényeg. Már nem emlékszem melyik játéknál de sehogyan sem sikerült feltölteni a blokkadatokat és " kínomban a feleségem régi APPLE tabletjén meg próbáltam és -SIKERÜLT! Na az APPLE is egy " szemííít ganííj!- Apósom után szabadon-Isten nyugosztalja! Ugyanis az egyébként kítűnően működő APPLE eszközöket központilag belassítja nem csak frissítést nem küld . Most az USA ban kártérítést fzetnek ezért mivel belettek perelve- de csak az USA ban fizetnek . Tehát ma reggel eszembe jutott megkellene próbálni az Özönvíz előtti 10.3.3 szoftverű tableten a BURN kódok feltöltését. HEURÉKA! sikerült! "Hát ilyen nincs! és mégis van! - Volt egy ilyen dal is anno. Hát a teljesség igénye nélkül most ennyi.