godzsi
Nekem is volt szerencsém ilyen kódokhoz. Ha fény felé tartod őket, akkor ki lehet bogarászni a kódot. Sok szerencsét hozzá! Írd meg, sikerült-e!
Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 327 / 511 oldal |
Cica: egy jó tanács: Nem kötelező levásárolni. Lehet, hogy olcsóbban kijössz ha máshol simán megveszed, sőt...
Sütemények enciklopédiája,Gyorsan valami finomat és Családi ételek szakácskönyv lett a rendelésemből.számla végösszeg szerint 5346 foncsi lesz.Háát ,kiváncsi vagyok megér ennyit az egész!
Hát a tálas mixernél tényleg nem ajánlja föl.
Én dvd-ékkel próbavásároltam az elöbb.
Én dvd-ékkel próbavásároltam az elöbb.
Vagy talán attól függ milyen terméket vásárolok?(Konyhai tálas mixert néztem)
De végigmentem a rendelésen és ott csak futáros szálítást ír.
Sada hol van ez amit írsz? Nemtalálom! Szerintem rossz helyen keresem!
Sada hol van ez amit írsz? Nemtalálom! Szerintem rossz helyen keresem!
Postai utánvét (1 790 Ft) Készpénzes fizetés esetén
Postai küldemény (1 070 Ft) Bankkártyás fizetés esetén
(Csak dombornyomott kártyával)
Én mindig így fizetek.
Postai küldemény (1 070 Ft) Bankkártyás fizetés esetén
(Csak dombornyomott kártyával)
Én mindig így fizetek.
Nem!
De Pesten is csak 20.000 ezret meghaladóan viszik ingyen nem??
De Pesten is csak 20.000 ezret meghaladóan viszik ingyen nem??
Cica: Pesti vagy? 

Szeretem volna beváltani a nyereményem a FotexNeten.Megyek végig a rendelésen:Fizetési mód,készpénz.Virtuális számla,hát mondom felhasználom.Szálítási mód CSAK futárral napközben 3125 Forint!!!!!
Ez ugye a legutóbb nem így működött
így most nem sok kakamatyit ér a virtuális számla 
Ez ugye a legutóbb nem így működött
így most nem sok kakamatyit ér a virtuális számla 
Mint kiderült, az enyémet azért dobta vissza, mert nem nagy betűkkel írtam be a kódot.
Anikó hívd fel őket, engem erről a számról hívtak a nyereményem miatt: 1/2668373
Sada:
Épp az az érdekes (a Lincora visszatérve), hogy teljesen egyértelmű, jól olvasható A, V és F betűk szerepelnek a kódban. Úgy kellett megerőszakolnom a fantáziámat, hogy a V-t esetleg U-nak vagy Y-nak nézzem.
A hívás nem emelt díjas, lehet, hogy én nem fogalmaztam világosan. Azt akartam mondani, hogy miközben elvből nem küldök emelt díjas sms-t, ebből az "olcsóból" meg gondolkodás nélkül elküldtem hármat. :
Épp az az érdekes (a Lincora visszatérve), hogy teljesen egyértelmű, jól olvasható A, V és F betűk szerepelnek a kódban. Úgy kellett megerőszakolnom a fantáziámat, hogy a V-t esetleg U-nak vagy Y-nak nézzem.
A hívás nem emelt díjas, lehet, hogy én nem fogalmaztam világosan. Azt akartam mondani, hogy miközben elvből nem küldök emelt díjas sms-t, ebből az "olcsóból" meg gondolkodás nélkül elküldtem hármat. :
Szerintem arra gondolt,hogy a tmobilosok sokkal többet fizetnek az ilyen számokra küldött smsekért. De minden esetre fogyasztó barát hozzáállás. 

Anikó
Részlet a játékszabályzatból:
"A formátum helyes az angol ABC nagybetűk alkalmazása esetén..."
Lehet, hogy ez a gond?
A Linco emeltdíjas?
Sehol sem találtam erről semmit.. 
Részlet a játékszabályzatból:
"A formátum helyes az angol ABC nagybetűk alkalmazása esetén..."
Lehet, hogy ez a gond?
A Linco emeltdíjas?
Sehol sem találtam erről semmit.. 
Beküldtem hajnalban egy Linco-s kódot. Ritka jó kivételként szép, nagy, olvasható betűk vannak a dobozon. Semmi 'I' meg '0', amivel lehet figurázni.
Visszajött, hogy nincs ilyen kód.
Próbáltam a V helyett U-t. Aztán a V helyett Y-t, mert volt alatta egy kis "maszat". Sehogy se fogadta el.
Több ötletem nem lévén, visszafeküdtem aludni.
A gutaütést elkerülendő jól kiröhögtem magam, mert elvből nem küldök be emelt díjas sms-t, rajtam ne gazdagodjanak a telefon-szolgáltatók. Most meg hármat küldtem a semmiért. Még jó, hogy nem volt több variáció.
Visszajött, hogy nincs ilyen kód.
Próbáltam a V helyett U-t. Aztán a V helyett Y-t, mert volt alatta egy kis "maszat". Sehogy se fogadta el.
Több ötletem nem lévén, visszafeküdtem aludni.
A gutaütést elkerülendő jól kiröhögtem magam, mert elvből nem küldök be emelt díjas sms-t, rajtam ne gazdagodjanak a telefon-szolgáltatók. Most meg hármat küldtem a semmiért. Még jó, hogy nem volt több variáció.
Ezt elbénáztam 

Jerry, így aztán kénytelen voltam levagdosni az égettebb részeket, aztán a minőségellenőrzőt
meg sem várva betermelni a maradékot
Globus (!) majonézzel
Ennek is van némi romantikája, tábortüzek meghittségét idézi, amikor a (z alkoholmentes, mert Schlossgold
) sörömbe belefullad néhány szúnyog. Sörkorcsolyának jó volt
:-8
meg sem várva betermelni a maradékot
Globus (!) majonézzel
Ennek is van némi romantikája, tábortüzek meghittségét idézi, amikor a (z alkoholmentes, mert Schlossgold
) sörömbe belefullad néhány szúnyog. Sörkorcsolyának jó volt
:-8A Theodora kódokkal volt problémám nem lehetett lekaparni és kifogtunk egy ilyen szériát 3kartonnal vettük belőle felhivtam az ügyfélszolgálatot hogy ilyenkor mi van . Nagyon készséges volt az ügyintéző elkérte a cimet hogy majd kicserélik ez volt 3 hete a játéknak 31-én vége és még nem történt semmi. De szerintem már nem is fog.
HIhihihi..
szép volt Évi !!
van ez így ,én is csináltam már hasonlót !!!
szép volt Évi !!
van ez így ,én is csináltam már hasonlót !!!