kovax írtam póló ügyben.......

zsu21 !
Nálam van optikai egér,Marbis,eladó,személyes cserével,Bp.-en!
Bocsi aki nem értette vagy félre értette az egérke alatt malboros egeret értettem de eddig nem voltam és nem tudtam tisztázni és továbra is érdekel
Krisztina0311
Megvan még ez a kuponsorozat?
Nagyjából lehet tudni, hogy miket kell venni?
Irhatsz mailt is...
És mi az az értelmes dolog???
Kotányi: némi érdeklődést mutattál a Marlboro bukosisak iránt. Nincs valami nyereményed,vagy más amivel tudnánk cserélni?
http://www.est.hu/other/buzzati/index.cfm
Eladó 1 db Marlboros vezeték nélküli egér, bontatlan
Marlboros bukósisak eladásra vár, valamint egy db canon nyomtatóhoz eredeti BCI-24 fekete festékpatron.
Én is nyertem jegyet a pocketcoffee-n az LMT Connection (USA) feat. The Chops Horns Special Guest: Joel Parisien koncertre.
Ma (10.27-én) Szegeden, a SZOTE Klubban 21h-kor kezdődik.
Sajna nem tudunk elmenni.
Ha szeretné vki, írjon 1 emilt. (Esetleg vmi jelképes dologért cserébe (1-2 vk) odaadnám.)
Lassan megyek haza.....folyt.köv. holnap.

kovax valamelyikünk emailjának a reakció ideje lassú, írtam és kérdeztem is mekkora?

Sziasztok!
Múlthéten az Juventus rádió egyik játékán nyert cuccaim a mai nap folyamán megérkeztek.Van benne egy 30 oldalas kedvezményeket tartalmazó kuponfüzet, csupa Bp-en felhasználható lehetőségekkel. Az összértéke 60 ezer forint fölött van, de nem hiszem, hogy ezt akárki is fel tudná használni, de biztos, hogy többet profitálna belőle mint én.
Nem kell megijedni az összegtől. Nem vagyok se telhetetlen, se kapzsi - az összeg csak tájékoztató jellegű, a kedvezményeket illetően. Van benne 300,- ft-os és 12.000,- ft-os kedvezmény is. Van olyan oldal, ami nincsen összegesítve, csak írják, hogy ezt vagy azt kell venni, és hogy mit adnak akkor mellé.
Értelmes dologra nagyon szívesen elcserélném valakivel.
kisdobos becsi szavamra,itt repedjen meg a körömlakkom,ha én csináltam ezt a hülleséget ide, kettővel alább.
szükségesre

. Na most megyek ledülök kicsit......
ha esetleg nyert valaki mazda-s polót elcserélném a szerencséssel,kicsire,aranyosra,hasznosra,kedvesre,s
zükségesre,egyszóval valamire.
Tery
Barátnőm keres Twister társasjátékot, természetesen origit
Krystasz, , írtam
Köszi Rabszi, látom, Te az elütés ellenére tudtad értelmezni a kérdésemet!
Kotányi: itt megtudod nézni: www.velox.hu
Ha jól nézem akkor ez a típus: 3825,- Ft
akalkulásá

A Marlbolos sisakoknak mi a piaci ára egyébként?Márcsak a akalkulásá végett. Köszi
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások