sada

krysztasz!
Engem érdeklene! Küldtem emilt!
Milyen kuponod? Nem látom rendesen.

Nem látsz élesen szemüveg élkül? Itt az alkalom.!
Ha visszaküldöd 2004. augusztus 15-ig az ingyenesen postára adható képeslapunkat, megkaphatod a díjmentes szemvizsgálatot, melyet 2004. szeptember 1-ig vehetsz igénybe.
Focus Medical
Van egy ilyen kuponom, szívesen feladom valakinek.
Cora-ba tegnap Nestea kóstoló volt lehet, hogy még ma is.
6 db Nestea csak 1194Ft (6x1,5l)
Corában a Danone joghurt kóstoltató lányok hűtőmágnest osztogatnak. Egy embernek kettőt-hármat is adtak.
Ma délelőtt láttam a Kossuth Lajos utcai Azúr kirakatában a plakátot (Bp., a Puskin mozinál):
Ha legalább 2000 ill. 3000 Ft-ért vásárolsz Adidas terméket, törülközőt ill. hátizsákot adnak ajándékba.
(Az akció időtartama nem volt kiírva.)
A Cosmohoz jósköveket, és eübetétet adnak.
A praktiker újságban van: Még 10 héten át 2000 ft értékű Cif ajándékcsomag jár minden Vásárlónknak, aki szombaton 10-16 óra között 10 000 Ft feletti konyhai vagy fürdőszobai szaniter árut vásárol!
Időpont nincs, nem tudom, hogy melyik héten kezdték.
Wellness magazinhoz wellness papucs
A SHAPE júliusi számában 3 db Allways eü. betét macis borítékban
A Hölgyvilághoz hajpántot adnak. (Kislányoknak nagyon jól áll.)
A Gyöngy újsághoz Nivea mini dezodor és 3 db eü betét.
Ma Szegeden két literes Cola Light-ot osztogattak!
gyűjtse össze július hónapban bármely 4db Danone termék fedőfóliáját/a képen rudi is van/,és váltsa be bármely CBA üzletben kedvenc Könnyű és Finom joghurtjára!
Hali!
Nézd végig ezt a topicot, rengeteget írtak már be mások!
Tud valaki címeket,ahol ingyenes termékminta rendelhető?Ahol küldenek is valamit,de persze ingyen.
Köszike
Nekem is küldesz kupont?Kellene.
Cső
Köszi, már megtaláltam.
És át is nézettem..
Cicca!
Az info a http://www.radio.hu/index.php?cikk_id=94597 lapon van, az ingyens progihoz való belépés a http://www.worldwidesecure.org címen, a nyelv többféle lehet, magyar nem

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások