Van 2 jegyem ma estére az Alice Csodaországban c. filmre. A vetítés helyszíne és időpontja: Cinema City Aréna (1087 Budapest, Arena Plaza, Kerepesi út 9.), IMAX terem, 2010. március 2. 19:00 óra.
Szívesen átadom, 1 kis segítség fejében, a metrós dínós kvízért:
http://www.metropol.hu/cimlap/cikk/527477
A 18. kérdéstől lefelé jönne jól a segítség. Cserébe én is megmondom a többit.

" alt="

">
Aki kéri a 2 mozijegyet írjon gyorsan,mert nemsokára el kell mennem,a többit mélben!!!
ha marad még vkinek felesleges jegye Alicere én is szeretnék beállni a sorba

" alt="

">
Sziasztok!
Akinek van felajánlásra mozijegye az írjon egy emailt nekem, köszönöm!
Lakáskultúrához adtak kedvezményes kuponokat,amit a Lakáskultúra Kiállításon kiállító cégeknél lehet beváltani,nemcsak a kiállítás idején.
Ha valakit érdekel,írjon!(válaszborítékért elküldöm)
Scooby-Doo-s előadásra van 10 % kedvezményes kuponom, a Mekibe adták. Ha érdekel vkit, válaszborítékért elküldöm.
Az elsőnek felajánlom két belépőjegyem Az ifjú Viktória királynő című angol-amerikai történelmi dráma premier előtti vetítésére 2010. március 1-jén (hétfőn), 19 órától a Palace Mammut I. mozi 5-ös termében.

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

"> Köszönöm törpi!

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">
Nem lenne valakinek feleslegessé vált 2 jegye Alice-ra?
Nagyon szépen köszönöm évike69-nek a felajánlottat!

" alt="

">
A kicsi lányommal megyek

" alt="

"> de a két nagyobb is jönni szeretne

" alt="

">
Nadina! én is oda szoktam adni a védőnőibe a tápszert és maradék gyerekvitaminokat, elevitet, mindent amire másnak szüksége lehet, de nincs rá..szerintem annak is örülnének!!
Megmondom őszintén 8 hónapja nem is láttam a védőnőnket.

" alt="

">
Gyerekorvos meg ilyesmikkel nem foglalkozik. A rendelőben ruhákat lehet leadni, de ilyenről még nem hallottam.
Az ilyesmit a védőnőn keresztül szoktuk átadni vkinek, aki rászorul.
Ha valakit nem zavar, hogy bontott, postaktg-ért adnék egy doboz Nestlé junior gyerekitalport.
1 adagot készítettem belőle, de a kislányom nem szerette.
Sajnálom kidobni, mert elég drága.
Ha valakit így is érdekel, írjon privit.
Szolnokiak! Pár éve nyertem 15 db uszodabelépőt a Szolnoki uszodába. Nem tudom érvényes-e még. Akit érdekel, annak elküldöm postán Budapestről.
Van
- 4 jegyem az Alice csodaországban c filmre az Aréna Plázába. Sajnos még mindig betegek a manók, így nem tudunk elmenni. Cserében egy szívességet kérnék- valamit az Aréna Plázában kellene megnézni nekem
Csak este leszek
Wellness magazin kedvezményes előfizetéseket felajánlok.
elanor!
Máig lehet beváltani!
3 Mol pontot felajánlok válaszborítékért.
Ha esetleg valakinek maradna 2 db jegy az Alice csodaországban, én is jelentkeznék
hali,
ha valaki szintén nem tudna elmenni én is örülnék neki.
köszönöm.
ani82
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások