f.judit
én kitőltöttem laptopon és telefonon is. Laptopról előbb, kb. 56-kor, mobilról kb. 58-kor küldtem be. Laptopra korai beküldés válasz jött. Mobillal nyertem. Előtte csak laptoppal próbálkoztam, sokféleképpen, de az nem sikerült. Azóta meg nem csinálom. Elég egy a két gyereknek. Remélem...

" alt="

">
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni!Tegnap vettem egy karton/12 db/Burn energia italt.Teljesen originál ,befóliázott.Mikor megpróbáltam feltölteni a kódokat azt írta ki érvénytelen kódok vagy hogy érvénytelen űrlap.
Tudnátok segíteni mi a gond?Más is járt így?Mindent alaposan többször is átnéztem,az adatokat helyesen adtam meg az biztos.
Köszönöm előre is a válaszokat!
f. judit, én se értem, hogy nyeri már valaki a sokadikat. De ügyes, az biztos.

" alt="

">
Ha csak egyet szeretnél, előbb-utóbb biztos találsz majd eladót a facebookon vagy valamelyik adás-vétel oldalon, akár itt is. Aki sokat nyer, lehet, ad el belőle, vagy cserél.
Oké, nyerni jobb, csak arra az esetre írtam, ha nem sikerülne egyet sem nyerni a játék végéig.
Sziasztok! Aki már a sokadik Alarmoo-t nyeri, tudna segíteni, hogy mikor érdemes küldeni? Csak egyet szeretnék a kisunokáimnak, de nem akar összejönni 🙁 Előre is köszönöm 😊
Everydayme...
Nekem egy hónapja írtak, hogy 20 napon belül utalnak.
Mondanom se kell, utalás sehol.
Pfff.. Írtam nekik, hogy lejárt a 20 nap, várom mit reagálnak
Nekünk mind megerkezett..igaz Gmail en
Köszönöm a visszajezéseket!
Ezek szerint nem csak nálam van probléma. :-(
Úgy látszik nem nagyon akarnak pénzt visszatéríteni. :-(
Csak azt nem értem, akkor miért hirdették meg?
Így igazából negatív érzéseket ébreszt a kampány...
Everdayme :én sem kaptam meg és spambe sem jött, mert mindig nézem azt is
fcnv
Ráadásul semmilyen módon sem elérhetőek ,illetve nem válaszolnak Pl a Facebookon Az oldalukon feltüntetnek egy Ingyenes számot ami semmire se jó az üzenetküldés sem működik. Volt egy elérhetőségük egy 30-as szám de nem mentettem el itt tette fel valaki de ez a fórum se valami segítőkész
SzerencsésFlótás
Én is próbáltam BURN kódot feltölteni, nem jártam sikerrel....
Igen. A legutóbbi játékuknál ez még fiókból működött és sokkal jobb volt.
Én azt nem értem miért a külön-külön link és miért nem működik a saját fiókon belül az egyenleg menü.
Megkérdeztem, az volt a válasz, hogy direkt van így.
Pedig így pont megvan az esély, hogy elkeveredik, és sajnos elő is fordul ahogy látszik.
askm!
Én is így jártam. Hülyének néznek ezzel, hogy nézzem meg a spam mappát, ahelyett, hogy újra elküldték volna a visszaigénylő linket. 3 hete várok én is az utalásukra. Bezzeg a reklámjaik célbaérnek gond nélkül.
Vágási Feri 2023-10-24 :: 11:45
A Simple játékhon':
Tisztelt Játékosunk!
Köszönettel vettük visszajelzését. A játékszabályban található főjáték kezdő időpontját javítottuk a 2023.10.16-i dátumra. Maga a weboldal szintén 2023.10.16-án élesedett, a használatot nem befolyásolta.
Fontos, hogy a promóció időtartama alatt, ami 2023.10.16-tól egészen 2023.11.30-ig tart, Ön a játékszabályokban meghatározott feltételeknek megfelelő tranzakciók közül bármely tranzakciót regisztrálhatja, mely 2023.09.30. és 2023.11.30. között történt, tehát lehetőséget biztosítunk arra, hogy amennyiben Ön rendelkezik szeptember 30-i tranzakcióval, úgy azt regisztrálhatja a nyereményjátékunkban egészen 2023.11.30-i dátummal bezárólag.
Türelmét és segítő együttműködését köszönjük!
A Simple szolgáltatásaival a továbbiakban is állunk az Ön rendelkezésére.
Tisztelettel: MZ/X
jójó írtam is nekik!
letti,hát ez nagyon jó!
Akkor gondolom az lesz a válasz hogy 90 nap,bla..bla...
előbb-utóbb csak megkapjuk!

" alt="

">
Sziasztok!
Mizo-Lidl Nebuló csomag érkezett már valakinek?
2 hónapja nyertem és még semmi.
Sziasztok!
Nektek jól működik az Everydayes pénzvisszatérítés?
Nekem október 4-e óta várnak blokkjaim.
Megreklamáltam az űrlapon konkrét betűsorral, erre küldtek egy általános választ, hogy nézzem meg a spam mappában is. :-(
A levél alján írták, hogyha válaszolni szeretnék, csak nyomjam meg a válasz gombot, ne módosítsak a tárgyon, és biztos megkapják, már kétszer jött vissza... :-(
Tuti más cég csinálja, mint korrábban, nagyon nehézkes...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások