Archivum - // Nyereménytárgy csere-bere
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 328 / 487 oldal |
Marlboros bukósisak eladásra vár.
Újként először is mindenkinek üdvözlet.
Marlboros bukósisakot cserélnék nyereményjátékon nyert más tárgyra értékegyeztetéssel.
Sziasztok!
Böbe47
Marlboros bukósisakot cserélnék nyereményjátékon nyert más tárgyra értékegyeztetéssel.
Sziasztok!
Böbe47
sziasztok! Keresem a READERS DIGEST gondozásában megjelent ÁLTALÁNOS MÜVELTSÉG KÉPES ENCIKLOPÉDIÁJÁT! Akinek megvan,kérem írjon! Nagyon fontos lenne! Köszönöm! Norbi
Ok holnap várom a képet, JÓ ÉJTCAKIT MINDENKINEK! 

jól van no... nagyon fontos dolgom volt, ahová a király.....
kovax írsz mert lassan megyek....
kovax írtam kétszer is, amelyben kérdeztem küldesz-e képet? Megoldható amit szeretnél... Nem megy át a levelem?
írtál?
paint, whiskas, a tárgyban véletlenül marad egy másik emailból....
kovax írtam megint, most darling, vagy whiskas plédről van szó? Itt whiskas az emailben darling???????:-)
Marlborós bukósisakok eladásva vagy cserére várnak, lehetőleg személyes cserével Bp-en.
Paint, nem kaptam meg amit irtál....
Na sziasztok!
Nem tudja véletlenül valaki, hogy hol lehet bedobni a tic tac-os szórólapokat, ha tudod, lécci hamar ird le,mert sürgős:
Köszi mindenkinek.
Nem tudja véletlenül valaki, hogy hol lehet bedobni a tic tac-os szórólapokat, ha tudod, lécci hamar ird le,mert sürgős:
Köszi mindenkinek.
No megyek dolgozni, este lehet leszek....
szép napot mindenkinek!
szép napot mindenkinek!Szóval a qmailodra írtam. 

KOVAX ÍRTAM!!!!!!!!!! SOS qmail.com-ra 

Marlboros bukósisak bontatlanul eladásra vár vagy esetleg hálózsákra cserélhető.
zsu21!
"keresek egérkét "
Milyet keresel? Nálam van vezeték nélküli optikai,+1 két gombos gögrős vezetéles,újak!
Írjál!
"keresek egérkét "
Milyet keresel? Nálam van vezeték nélküli optikai,+1 két gombos gögrős vezetéles,újak!
Írjál!
Cserére vár egy Jacobs Krönung-os kávés szett. Sötétzöld, egy kanna, 4 csésze+alj.
Postán nem vállalom!
Postán nem vállalom!
Sziasztok!
Milky-s hátizsák nálam is lenne cserére
Borsodi társas is
Milky-s hátizsák nálam is lenne cserére
Borsodi társas is