Off:
Thiefman,
nem értem a kérdésedet
Kérlek, írj egy privát mailt

Maciimado
Én is ugyanezt kaptam ez miért is jött ? Rendeltük?
Szia . Irtam mailt tegnap.
Amúgy ilyen matricát honnan lehet szerezni?
Cicca!
Írtam a Denkmit toaletttisztító géllel kapcsolatban. Nem kaptad meg a levelem?
Lécci,ha még megvan elküldöd nekem a kupont? Köszi szépen.
a balea deo-n kívül a többi még megvan
Ki az a Les. Péter?? Mert olvashatatlan a levele..
A DM matricák tetején:
2004.06.30-ig érvényes:
denkmit toaletttisztító gél 750ml 299,-
jessa egészségügyi betét 399,-
denkmit vízkőoldó háztartási gépekhez 299,-
balea deo 339,-
2004.07.11-ig érvényes:
Decoré hajfesték -200 Ft
Lactacyd intim mosakodó gél, 200ml -250 Ft
Kinek kellenek??
Off:
Az Elle ára 795 Ft, előfizetőknek 495 Ft.
Maciimádó!
Mennyibe kerül az elle?
Az Elle júliusi számához most kis Nivea dezodor és frissítő szemmaszk van csomagolva, az újságban pedig egy macis borítékban

3 darab Allways termékminta van.
Vásároljon egy darab bármilyen Rossmann Wellness&Beauty terméket, mutassa be a vásárlást igazoló blokkot bármelyik Tranzit Ruha Outlet áruházban június 30-ig, és 500 Ft kedvezményt kap a ruhavásárlás összegéből.
Egy vásárláshoz csak egy blokk használható fel. A kedvezmény csak felsőruházati cikkek vásárlásakor érvényes.
Forrás: Rossmann-szórólap
A Mi világunk őszi számában számos érdekes témával találkozhat. Többek között olvashat divatról, tippeket arról, hogyan szépítheti lakását és hogyan készíthet ínycsiklandóan különleges ételeket. Mindemellett hasznos tanácsokat is kaphat haja és bőre kényeztetésére a száraz nyári napok után.
Amennyiben még nem jelentkezett a klubba és elfogadja meghívásunkat, szíveskedjen kitölteni a kérdőívet a www.mivilagunk.hu weboldalon. Abban az esetben, ha regisztrációja június 25-ig megérkezik, őszi magazinunkat ingyenesen elküldjük Önnek és a most regisztrálók között 5 db ajándékcsomagot sorsolunk ki. A klubtagság a kérdőív kitöltésén túl semmilyen kötelezettséggel nem jár, írásban bármikor lemondható.
Ezzel a magazinnal egy olyan klubot indítottunk útjára, amelyet minőségi márkák támogatnak, hogy tovább segítsék, és könnyebbé tegyék hűséges fogyasztóik mindennapjait. Hasznos tanácsok, több ezer forint értékű, a legnagyobb üzletláncokban beváltható kuponok, valamint értékes nyeremények, termékminták, játékok várják Önt klubunk tagjaként.
Amennyiben kérdése merülne fel a Mi világunk magazinnal vagy a klubtagsággal kapcsolatban, az alábbi elérhetőségeinken állunk rendelkezésére:
Postai cím: Mi világunk, 1538 Budapest, Pf. 495.
E-mail: info@mivilagunk.hu
Internet: www.mivilagunk.hu
Mi világunk infóvonal: 06-40-200-557
http://www.avent.hu/kerdoiv.htm
Most csengetett ember, és kezembe nyomott egy 2 literes CC Lightot (termékminta cimke), meg egy 4 liter vásárlása esetén a Tescoban érvényesíthető 100 Ft-os kupont.
Jöhetne minden nap

http://www.rhemainc.org/hungarian/books.shtml
Keresztény könyvek rendelhetőek ingyen.
Külön megrendelőlapot is találtam. Eszerint a Keresztyén Élet Alapelemei című könyv az első amit fizetség nélkül elküldenek.
C
Szerintem a csokival mások is jobban járnának, nemcsak jómagam. Kevesebb káros anyagbevitel+kevesebb szemét!
Tényleg, meg tudnád mondani mire fel van ez a nagy osztogatás?
"-"
Ezt úgy érted, hogy újra ingyenes SMS-t lehet küldeni?
Ismét működik a 777sms.hu
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások