Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 329 / 511 oldal |
Nagyon szomorú vagyok :-((((( .Most beszéltem a globus óra ügyben, s sajnos nem nyertem. Nem értem, pedig nagyon az elején küldtem be a levelet. Ugyanez volt, annak idején a Mi világunk magazinos kérdőívvel kapcsolatban is. Ráadásul két csereberés levelet is napok óta várok :-(((
Nem ismerős valakinek Cserna Kriszti neve (azt hiszem így írják). Folyamatosan kapok tőle vírusos leveleket. Nem hinném,hogy ő küldi, ez egy olyan vírus, hogy a címlistában szereplő nevekre küldözgeti magát.
(ez csak a vírusról jutott eszembe)
(ez csak a vírusról jutott eszembe)
Sajnos hiába adtam fel rögtön ay elején 4 borítékot a ketchapos óráért egyet sem fogunk kapni...
Hozd a számod akcióról biztos mindenki halllott ! hallottam első körben, hogy 5 eFt értékű lebeszélhetőséget kap aki a számot egy szolgáltatóhoz viszi. Nos, mikor el akarja intézni, kiderül, hogy ez valójában csak 4,5 eFt, de mégsem ennyi, mert még egy ezer forintos kártyát is meg kell vegyn, tehát 3500.-Ft az ajándékot. Nos,de ez sem inden ezret előre kell letenni, legalább ktészer bemenni az ügyvfélszolgálathoz, egyszr egy ideiglenes, egyszer egy végleges kártyáért. Nos és végül lesz pár óra mikor egyiket sem használhatod. Szóval hagytam az egészet ! Ráadásul a percdíj a szolgátatók közül a legdrágább azn csomagok kozül, mellyel minden szolgáltatót egységes áron lehet hívni a csúcsidőbe. Tehát ezt is hamar "visszaveszik.".
Theodorával nyer Shape magazinom, amit júliustól ígértek, még most sem érkezett meg !!
Tettem egy ígéretet ebben a topicban, és bár a pozitív tapasztalatok közé tartozna, de éppen azért ide írom.
Tehát XYZ nem megbízhatatlan, küldi a cseréket, mindössze annyi történt, hogy csinált magának egy hosszú hétvégét, de megkaptam a kódokat, úgyhogy minden tárgytalan és elnézést a "rosszhírkeltésért", töredelmesen bocsánatot kérek. Tudom, már anyukám is mindig mondta, hogy túl türelmetlen vagyok, és várjak mindig egy kicsit mielőtt cselekednék, úgyhogy ígérem legközelebb nem fogok néhány nap után " ugrálni ", adok a partnernek 2-3 hetet.
Azt hiszem ennyi. Téma lezárva. Lehet ismét szidni a postát.
Tehát XYZ nem megbízhatatlan, küldi a cseréket, mindössze annyi történt, hogy csinált magának egy hosszú hétvégét, de megkaptam a kódokat, úgyhogy minden tárgytalan és elnézést a "rosszhírkeltésért", töredelmesen bocsánatot kérek. Tudom, már anyukám is mindig mondta, hogy túl türelmetlen vagyok, és várjak mindig egy kicsit mielőtt cselekednék, úgyhogy ígérem legközelebb nem fogok néhány nap után " ugrálni ", adok a partnernek 2-3 hetet.
Azt hiszem ennyi. Téma lezárva. Lehet ismét szidni a postát.
queene
Ennyi sms mellett a 15 Ft-os percdíjat még kibírom.
Mobilról én sem díjaznám.
Ennyi sms mellett a 15 Ft-os percdíjat még kibírom.
Mobilról én sem díjaznám.
A Theodorát már én sem hívom - tudják a telefonszámomhoz tartozó címet: automatikusan postáznak és kész
De sehogyan sem tetszik ez a rendszer - pont a fitnessz felső nem egy akkora nyeremény, hogy az SMS árán kívül még a telefonálás díját is rááldozzam
Persze biztos nem morognék és rohannék telefonálni, ha mondjuk egy mobil esne be 
De sehogyan sem tetszik ez a rendszer - pont a fitnessz felső nem egy akkora nyeremény, hogy az SMS árán kívül még a telefonálás díját is rááldozzam
Persze biztos nem morognék és rohannék telefonálni, ha mondjuk egy mobil esne be 
engem pl háromszor hívtak a theodorától! 3 hete nyertem felsőket és mivel nem teleofnáltam, felhívtak ők
próbáljátok ki!
próbáljátok ki!
"Biztatott, hogy csak nyugodtan folytassam." - naná, a tied a telefonköltség 

sada
Bár láttam nyertél valamennyit,annyiért már megéri,de nem hiszem hogy tönkre menne a Pepsi a telefonkölségbe...
Bár láttam nyertél valamennyit,annyiért már megéri,de nem hiszem hogy tönkre menne a Pepsi a telefonkölségbe...
Én 5-öt soroltam föl, mire eltaláltam a nyerőt. Biztatott, hogy csak nyugodtan folytassam.
Szerintem meg lehet ott hagyom nekik, úgysem jó senkire az ismerősök közzül a poló...
Pepsisnél meg én mondjam meg melyik koddal nyertem...Ez hülye.
aznap kb 20-at küldtem,és honann tudjam melyik nyert....
most mehetek mazsolázni...
Pepsisnél meg én mondjam meg melyik koddal nyertem...Ez hülye.
aznap kb 20-at küldtem,és honann tudjam melyik nyert....
most mehetek mazsolázni...

Nekem nincs vezetékesem, és engem is bosszant, hogy hívni kell őket. Miért nem kérik be az SMS-ben az adatokat is?
és a pepsi.
Pepsit is hívni kell. De vezetékesen helyi tarifa és inkább én hívom, mikor nekem pont jó, mint aggódjak, hogy mikor hívnak, hívnak-e.
Bednarik!
Melyikről beszélsz? A Theodora az egyik? Őket sajnos hívni kell.
Melyikről beszélsz? A Theodora az egyik? Őket sajnos hívni kell.

Két ilyen sumcig céget....
Én nyerek és én hivjam fel öket és diktáljam be mivel nyertem...Ügyes...
Én nyerek és én hivjam fel öket és diktáljam be mivel nyertem...Ügyes...
Beathryche
Én nem védem XYZ-t,csak nem szerettem volna ha össze keverik velem.
Én nem védem XYZ-t,csak nem szerettem volna ha össze keverik velem.
bednarik, én voltam az, aki először írtam xyz-vel kapcsolatban, de tartom azt, hogyha megjönnek a cserék, bocsánatot kérek és mindent visszavonok.
A Hajnival, azaz veled való névegyezés elég megtévesztő volt, de valóban kiderült, hogy az az xy, nem az az xy
Az pedig, hogy a valódi xy elment nyaralni, érhető, de azért annyit elvárhatunk szerintem, hogy ha már benne vagyunk egy cserefolyamatban, akkor vagy játsza végig, vagy írja meg, hogy x napig nem lesz. Vagy ez túl nagy kérés?
És ha jól láttam lentebb, és ez már szerintem tényleg ő lesz, nem csak én jártam így.
Mindenesetre nagyon sajnálom, hogy rosszhírét próbáltam kelteni xy-nak, aki úgy tűnik nagyon megbízható, hiszen többen megvédtétek, csak valahogy most épp 2 embernek lóg levegőben a cseréje, de egynek biztosan, más nevében inkább nem beszélek, inkább várom tovább bizakodva a kódokat, hátha a hetedik, vagy a nyolcadik napon megjönnek.
A Hajnival, azaz veled való névegyezés elég megtévesztő volt, de valóban kiderült, hogy az az xy, nem az az xy
Az pedig, hogy a valódi xy elment nyaralni, érhető, de azért annyit elvárhatunk szerintem, hogy ha már benne vagyunk egy cserefolyamatban, akkor vagy játsza végig, vagy írja meg, hogy x napig nem lesz. Vagy ez túl nagy kérés?
És ha jól láttam lentebb, és ez már szerintem tényleg ő lesz, nem csak én jártam így.
Mindenesetre nagyon sajnálom, hogy rosszhírét próbáltam kelteni xy-nak, aki úgy tűnik nagyon megbízható, hiszen többen megvédtétek, csak valahogy most épp 2 embernek lóg levegőben a cseréje, de egynek biztosan, más nevében inkább nem beszélek, inkább várom tovább bizakodva a kódokat, hátha a hetedik, vagy a nyolcadik napon megjönnek.