Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 330 / 9337 oldal |
Attól hogy packeta, még ugyanúgy házhozszállítással küldik a nyereményt, nem automatába. A Screvo meg tudtommal nem Packeta automatát használ.
Mármint úgy értem, ha packettával küld nyereményt előbb egyeztet gondolom, hová küldje?
(Srevo ha jól emlékszem kérdezte melyik automata.)
(Srevo ha jól emlékszem kérdezte melyik automata.)
Jojo mi a csomesz, úgy izgulok. 🙃😆
Már nyereményt is küldenek packettával? 😯 ...és ha olyan helyen lakik a nyertes, ahol nincs akkor hogy küldi? Előtte megkérdezik hova menjen pl?
Jojó,
Én is kaptam, nekem már a Magyar Postának átadták. Ha jól néztem utána és találtam meg, akkor talán a tescos P&G nyeremény lehet nyárról. Nekem ott a mosószer csomag jött össze a napelemes játékon.
Én is kaptam, nekem már a Magyar Postának átadták. Ha jól néztem utána és találtam meg, akkor talán a tescos P&G nyeremény lehet nyárról. Nekem ott a mosószer csomag jött össze a napelemes játékon.
Èn örülnék a 100 pontnak is, de mindig küldöm a kódot a lànyomnak, mert mióta fősulis külön gyűjti a pontokat. A sok év100 ponton kívűl 2* kapott 1000-ret, egyszer 10000-ret.
Monopoliy társast küldi a packeta 😁
jojo: céget úgy értem, nyereményt nem adott fel packettán még.
Mi is nyertünk 3x100 pontot. Pisti mondja BKV jegyet is lehet venni a simplen supeshop pontért... Még nyerünk 100 pontot veszek egy BKV jegyet.
" alt="
">
" alt="
">Legalább nőtt egy kicsivel a Supershop egyenlegem. 😄
De amúgy lehettek volna kisebb (értelmesebb) tárgynyeremények is.
De amúgy lehettek volna kisebb (értelmesebb) tárgynyeremények is.
Ez a nesze semmi fogd meg jól nyeremény... ;-)
Én is vettem sparos darálthúst, de szerintem megérte.
900 gramm lapocka 1500 Ft volt. És a kód is szuper helyen van, nem lehet lenyúlni. 😁
100 pontot nyertem vele. 😅
900 gramm lapocka 1500 Ft volt. És a kód is szuper helyen van, nem lehet lenyúlni. 😁
100 pontot nyertem vele. 😅
Csak akkor nyisd meg ha innen jött:
invoice@packeta.hu
info@packeta.hu
noreply@packeta.hu
invoice@packeta.hu
info@packeta.hu
noreply@packeta.hu
De csak akkor katt, ha vársz vhonnan csomagot! Mert az internetes csalók már jófogáson kívül, a pakettát is birtokba vették.
A középiskolába ahova jártam azt mondta a kémia tanárom mindig a józan paraszti eszét kell használni az embernek abból baj nem lehet.
A földrajz tanárom azt mondta a nők hülyék nincs eszük.
Én a kémia tanáromra hallgattam.
Cégek még pakettával nekem/nekünk nem adtak fel csomagot, de még bármi megtörténhet.
Csere partnerekkel már nem használjuk a postát el ne tűnjön, pakettázunk, vagy automata.
De már felizgattál ki küldött Neked csomagot.
Ha kaptál emailt, benne egy link, és rákatt megnézed ki adta fel.
Kérlek értesítsd mert izgulok.
A földrajz tanárom azt mondta a nők hülyék nincs eszük.
Én a kémia tanáromra hallgattam.
Cégek még pakettával nekem/nekünk nem adtak fel csomagot, de még bármi megtörténhet.
Csere partnerekkel már nem használjuk a postát el ne tűnjön, pakettázunk, vagy automata.
De már felizgattál ki küldött Neked csomagot.
Ha kaptál emailt, benne egy link, és rákatt megnézed ki adta fel.
Kérlek értesítsd mert izgulok.
" alt="
"> ezt honnét tudod ? Látnok vagy ,vagy mi ?
" alt="
">Az egyik csere partnered feladott egy csomagot.
Ez mi lehet ?
Feladó: Packeta Hungary Kft.
Feladó: Packeta Hungary Kft.
Ha jól emlékszem, eddig háromszor kaptam késő este/éjjel nyertesértesítést. Meg is lepődtem. Az egyik ráadásul egy emlékeztető volt, pedig korábban tuti nem értesítették a nyertességről.
A legkésőbbi értesítőt 15:50 előtt kaptam ezidáig.
Még azon is meglepődtem.
Még sem fordult a fejemben, hogy később is érkezhet.
Még azon is meglepődtem.
Még sem fordult a fejemben, hogy később is érkezhet.