Mielött rossz hire menne XYZ.nek,Hajni akit emleget én vok,Sajnos nekem otthon nincs netem,és tegnapra volt már megbeszélt programon irtam neki nekem nem jó s kértem mára idöpontot.
Sorry.
Nincs valakinek otthon hamuja?
Na ezért írtam azt én is hogy lehetőleg személyesen, és , hogy ismerősök előnyben. És még cikizett is valaki érte, hogy milyen bizalmatlan vagyok.

xyz tényleg írthatott volna nektek, hogy nem elérhető. Én is cseréltem vele, és meg is kaptam a kódokat. Igaz, az egyikre 3 napot kellett várnom, közben meg itt a fórumon volt egy-két hozzászólása. Szóval, biztos sütkérezik a napon, küldi a pepsi kódokat, közben issza a dreher sört, hogy legyen kódunk!

XYZ-vel én is cseréltem emilben kódokat, sokat! mindig elküldte a csere kódokat, de mostanában (4-5 napja) én sem kaptam tőle választ...pedig megállapodásunk volt/van...
remélem én is, hogy előkerül, írhatott volna, hogy nem lesz elérhető!
Ha tegnap este, akkor nekem is elküldhette volna egy füst alatt nem?
De legyen igazad!!!!
Tegnap este szinte azonnal. Lehet, hogy csak ritkán fér géphez.
Mennyi idő után küldte a kódokat sada?
Egyébként amint írtam is, előfordulhat, hogy elutazott stb...a remény hal meg utoljára, és ígérem azonnal írok, ha megjönnek a kódok, csak gyanus, hogy úgy tűnik ketten is így jártunk.
xyz nekem megküldte, amit ígért.
Hajni!
Te is xyz-vel cseréltél? Én kb. 4 napja küldtem el neki a kódokat e-mailben és azóta hallgatás és semmi válasz a több mailre sem. Ez van. Ez volt a tanulópénz.
Az emberkét egyébként Szabó Józsefnek hívják a mailcíme szjozsi@page.hu, ha valakinek lenne hozzá szerencséje, kerülje el messzire.
De ne legyünk rosszindulatúak. Az is előfordulhat, hogy ágynak esett, elutazott stb...,csak furcsa, hogy előtte a kódokat fel tudta marni. Ha mégis valami közbejött és közben megkapom a kódokat igérek egy helyreigazítást, de van egy olyan érzésem, hogy nem lesz rá szükség.
A posta honlapján tényleg érdemes reklamálni. Pár nappal később a postásom mondta, hogy hallja panaszkodtam, és hogy majd a főnöke keresni fog személyesen. Sajnos most egy simán feladott levélről van szó, amivel nem tudnak mit csinálni.
De a 2 hete meg nem érkezett elsőbbségit, az ismeretlen címet (ami valójában nem ismeretlen) mindenképpen érdemes lenne szóvá tenni.
Egy kicsit tényleg összeszedhetné magát a magyar posta!
Azért nem semmi, hogy ilyen emberek is jönnek ide. Talán nem kéne a másikat kihasználni. Azt sem tudja, hogy kitől vesz el lehetőségeket. És én még jóindulatúan elküldök e-mailt sms-kóddal? Vigyázzatok az ilyen xy nevű emberkékkel.
Én úgy érzem befürödtem vele. Pedig nagy szükségem lett volna még Sportláz kupakra. A gyermekeim már nagyon várják. De ha átvernek, soha nem fog összegyűlni 1 db-ra.
Sziasztok!
Mégegy szörnyűség a postáról: A férjem szokott kapni egy emberkétől csekket rendszeresen. Na az egyik nem érkezett meg, pedig az emberke elküldte. A lényeg, hogy a postán úgy szerepel, hogy át lett véve. A párom szerint botrány lesz belőle (na sajnos nem akkora), mert valószínűleg az elosztóban valaki úgy gondolta felveszi helyettünk.

valószínű a posta a hunyó!
Morticia
Hallatlan!
De most akkor a DE felejtette el beletenni a kávéadagolót, vagy a postán vette ki valaki? Mert ha a posta a hunyó, akkor ide is írd meg az esetedet, a posta ügyfélszolgálatára!
http://www.posta.hu/merc_ugyfelszolg.ivy?colid=A5
7DE456-EAE9-420E-94E0-437D6447EF5B&object-id=A57DE45
6-EAE9-420E-94E0-437D6447EF5B
Sziasztok!
A DE 1000 pontosán nyertem egy gravírozott kávéadagolót, de más valaki adagol vele. Ugyanis csak az üres doboz volt a pufis borítékban. Rá két napra jött egy levél, hogy a postás előtt, vagy a postán átvételkor bontsam ki. Vajh miért? Nyilván nem az én esetem az első. Hétfőn hívom a DEt, mert kérték ha panaszom van telefonáljak.
Tegnap a Cora-ba vásároltam lecsópaprikát, nagyon szép volt.
A következő volt kiírva:
Lecsópaprika
92Ft/kg
Vásároltam belőle majdnem 1 kilót mert lecsót akartam készíteni.
Ma elkezdem darabokra vágni és észrevettem, hogy csípős sokkal csípősebb mint az erős paprika egyszerűen égetően csípős. A kezem tiszta erős szagú lett tőle, amihez csak hozzáértam csípős lett.
Órákig tartott amíg megszabadultam a csípős erős szagtól. Hiába ment a szagelszívó, az ablak hiába volt nyitva egyszerűen majdnem megfuladtam olyan erős szaga volt.
Nem kellett volna kiírni azt is, hogy "csípős" lecsópaprika?
Jó a rejtvény, Szilvi!
Ahogy Dani is írja, olvasd el, mielőtt nekiesel!
Szilvi, utánanéztem, a rejtvény nincs elrontva, kérlek nézd meg a rejtvény elején leírt tájékoztatót.
A Startlap Keresztrejtvényt (2.) elrontották :-(
Egy nyolcbetűs szó van, de ha berakod a helyére, nem folytatható a játék. C-vel kezdődik, de nincs is olyan odavaló szó.
szerintem már most kezdjék a nyertesek ide irni ki nem kaptam meg a nyeremény kiskanálát,bögrét egyebét,mert szerintem rengeteg elfog tünni majd...
Vagy vészmadárkodom?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások