Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 330 / 393 oldal |
hát ja . allways .
Méretezd át a képernyőt 1024x768 -as felbontásra, mert kisebben, pl. 800x600-ason tényleg nem jelenik meg az elküldő gomb. Utána akár rögtön visszaállíthatod. -Allways-
Szilvi, tényleg jön egy lap, amit ki lehet tölteni, de elküldeni nem lehet!
Andy, biztos, hogy kiszámlázták, vagy küldtek egy csekket, ami azt jelenti, hogy ha elő akarsz fizetni, - a továbbiakban!!! - mert annyira tetszett a mintapéldány, azon megteheted?!
az always honlap megnyitásakor feljön egy popup és ott kell bepötyögni kinek mit hova.
MAdanna!!
NEm ingyen küldték a többit, hanem kiszámlázták!!!
NEm ingyen küldték a többit, hanem kiszámlázták!!!
A Hvg, ha a kiadónál reklamálsz, mindig megküldi az ellopott számot
A HVG-vel és Joy-jal jártam így többször is.... Úgyhogy én már nem is fizetek elő egyetlen lapra sem... 

Nicika!
Én nem találom, hogy hol lehet megrendelni.
Köszönöm.
Én nem találom, hogy hol lehet megrendelni.
Köszönöm.
A www.always.hu oldalról már rendelhető ingyenes termékminta!
Az Intersparban egyes 375 grammos Fortunate müzlik mellé egy kis flakon (150 gramm) mézet csomagoltak. Így, akciósan 439 Ft. A vicc az egészben, hogy "nem akciós" doboz is van, egy polccal följebb. Méz nélkül egy tizessel drágább. 

Köszönöm szépen Beathryche !
Pontosan így van. Ha nem mondod le időben, még kifizettetik veled.
Az RD is csak olyan cég ami nem száll le rólad egykönnyen, még a sír után sem.
Pontosan így van. Ha nem mondod le időben, még kifizettetik veled.
Az RD is csak olyan cég ami nem száll le rólad egykönnyen, még a sír után sem.
Haboo! Nem egy lapra fizetek elő, ha akár egy példányt nem kapok meg, telefonálok, és postán, boritékban kiküldik pótlólag. Utána 1-2 hétre, felhívnak, hogy a többi számot rendben megkaptam-e.
Motoros jegy gazdára talált Sadánál
Haboo!
Kinél reklamáltál? Én már több újságot (főleg számítástechnikai) nem katam meg elsőre. Érdekes módon ezek főleg nyáron történtek. Mindig a kiadónak, terjesztésnek szóltam és küldtek másikat, sűrű elnézések közepette. Sőt egyszer a Baba magazinnak csak a 3. példányát kaptam meg. Másik kettőt lenyúlták. Lehet, hogy ezt a pozitívunok közé kellett volna írnom.
Kinél reklamáltál? Én már több újságot (főleg számítástechnikai) nem katam meg elsőre. Érdekes módon ezek főleg nyáron történtek. Mindig a kiadónak, terjesztésnek szóltam és küldtek másikat, sűrű elnézések közepette. Sőt egyszer a Baba magazinnak csak a 3. példányát kaptam meg. Másik kettőt lenyúlták. Lehet, hogy ezt a pozitívunok közé kellett volna írnom.

madanna, ők csak jót akartak és nem hiszem hogy most mindenkiét sora végignézik
Amúgy pedig ezeket a kifogásokat nemmindig fogadják el hogy nem vettem át, ha előfizetek egy lapra akkor sem fogadják el hogy nem kaptam meg... ők elküldték és kész, hányszor szenvedtem már emiatt... Nem kaptam kártérítés, vagy újabb lapszámot még csak nem is ajánlva adták fel. Amai napig több újságomat is lenyúlta a posta 
Amúgy pedig ezeket a kifogásokat nemmindig fogadják el hogy nem vettem át, ha előfizetek egy lapra akkor sem fogadják el hogy nem kaptam meg... ők elküldték és kész, hányszor szenvedtem már emiatt... Nem kaptam kártérítés, vagy újabb lapszámot még csak nem is ajánlva adták fel. Amai napig több újságomat is lenyúlta a posta 
thiefman
Írok!
Írok!
Szalkszentmártoni motoros találkozóra 2 jegy ingyen, akit érdekel irjon
Nem akarok ünneprontó lenni, meg megbántani sem áll szándékomban senkit, de elég butácskák voltatok, hogy szóltatok a Médiafigyelő miatt. Ahelyett, hogy csöndben örültetek volna, hogy többet küldtek ingyen, ahogyan én tettem. Most erre olvasom, hogy ti elintéztétek, hogy kijavítság ezt a hibát... Köszi...
Azért belegondolhattatok volna abba, hogy ha nem tértivevényesen küldték az ingyenes számokat (átvételkor nem iratott veled alá rózsaszín lapot a postás), akkor nem bizonyítható, hogy átvettétek az újságot. Kilophatta pl. a ládából egy alattomos szomszéd vagy valami. Legközelebb gondoljátok át, hogy jogilag bizonyítható-e valami, mielőtt beparáztok. Ha az ő hibájukból kapsz több lapszámot, ráadásul nem is bizonyítható, hogy átvetted, akkor nagyon hülyének kell lenned ahhoz, hogy lemondjad... Már bocs. Most akkor reménykedem, hogy csak azokat húzzák ki a listáról, akik ezt kérték. GRRRRRRRRRRr!!! És EJNYE!!!
Azért belegondolhattatok volna abba, hogy ha nem tértivevényesen küldték az ingyenes számokat (átvételkor nem iratott veled alá rózsaszín lapot a postás), akkor nem bizonyítható, hogy átvettétek az újságot. Kilophatta pl. a ládából egy alattomos szomszéd vagy valami. Legközelebb gondoljátok át, hogy jogilag bizonyítható-e valami, mielőtt beparáztok. Ha az ő hibájukból kapsz több lapszámot, ráadásul nem is bizonyítható, hogy átvetted, akkor nagyon hülyének kell lenned ahhoz, hogy lemondjad... Már bocs. Most akkor reménykedem, hogy csak azokat húzzák ki a listáról, akik ezt kérték. GRRRRRRRRRRr!!! És EJNYE!!!
Andy
Bocs,hogy én mint idegen válaszolok,de a mediafigyelo.hu-n lehet rendelni
Bocs,hogy én mint idegen válaszolok,de a mediafigyelo.hu-n lehet rendelni