Az úgy van,hogy meg sem kérdezik,hogy be szeretnéd-e váltani,automatikusan levonják a kártyádon lévő pontot,annyi forint értékben,de a felét vissza is adják.Szóval ha van a kártyán 1000 pont és vásárolsz 1200 Ft-ért,akkor csak 200 Ft-ot fizetsz,a kártyádon pedig 500 pont marad.Így a leginkább érthető azt hiszem.
Jó ez így is persze,csak nem erre számítottam.Azért csinálják,mert állítólag kevesen váltják be, a webshop pedig meg fog szűnni.
Élményeid a játékkal kapcsolatban?
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 34 / 160 oldal |
Hát?
Na hát én félreértettem ezt a vasárnapi supershop akciót.Azt hittem,hogy ha van a kártyámon 4000 pont és vásárolok 8000-ért,akkor ingyen elhozom a cuccost.De nem!Még jó hogy csak a férjem kártyájával próbáltuk ki,amin kevesebb pont van!
"Hivatalosan" jöhet ma este vagy holnap reggel.
A gyakorlatban meg akkor, mikor a szülők akarják.
A gyakorlatban meg akkor, mikor a szülők akarják.
Nem mindig hétfőre esik 6-a,viszont az én 6 évesem pontosan Mikulás napján várja(számol visszafelé),így nem zavarom össze csak amiatt,hogy most hétvége van.Bár az is igaz,hogy nálunk játékot csak a Jézuska hoz karácsonykor,de hát ahány ház,annyi szokás!
" alt="
">
" alt="
">trendy, nálunk is ma reggelre jött a Miku. Jobb, mint a hétfő reggeli rohanásban a kezébe nyomni a csomit és tegye le, mert rohanás van. Igy legalább megnézegethette nyugodtan, meg csemegéztünk is belőle.
Ezek szerint nem mindenhol 6-a virradóra megy a mikulás?
" alt="
">
" alt="
">3 és fél éves kisfiam kivette a bakancsából a Mikulás hozta (várva várt) tankot, berohant a szobába és kiabálta: "Apa, megnyertem!"
" alt="
">
" alt="
">krysztasz
Ma voltam az OBI-ban és kérdeztem a pénztárostól,mert én is a dupla pontos napokon akartam vásárolni,azt mondta,hogy azt már megszüntették.Sajnos nem lesz már.
Ma voltam az OBI-ban és kérdeztem a pénztárostól,mert én is a dupla pontos napokon akartam vásárolni,azt mondta,hogy azt már megszüntették.Sajnos nem lesz már.
Én pont 1 hónapja 13000 pontért vásároltam a ma 30% olcsóbb ruhaszárítót és vasalóállványt supershop pontért, nem kis méreg!
Én meg már várom egy ideje az Obi dupla pontos napot, amikor duplán lehet levárásolni a pontokat. Vkinek van ismerettsége az OBIban? Lesz még ilyen? Van pl. 4000 pontom és 8000-ért vásárolhatok.
Helyesbítek: a megyei lapban láttam.
a spar rú-ban is benne van
Köszi, ezt nem láttam. Bár én havonta lenullázok, általában.
" alt="
">
" alt="
">lindababa: bemásolom neked.
krysztasz
Hozzászólás - 2010. december 03. :: 09:21
SuperShop pontokkal féláron! Ha dec. 5-én, 12-én, 19-én (vasárnapokon) SuperShop kártyával (pontokkal) fiuet, pontjait dupla értékben váltjuk be, így akár féláron* is vásárolhat!
*Ha vásárlása teljes összegét SuperShop pontokkal fizeti ki.
forrás: borsodi Észak Magyarország újság
a spar.hu és a supershop.hu oldalon nem látom a hirdetést.
krysztasz
Hozzászólás - 2010. december 03. :: 09:21
SuperShop pontokkal féláron! Ha dec. 5-én, 12-én, 19-én (vasárnapokon) SuperShop kártyával (pontokkal) fiuet, pontjait dupla értékben váltjuk be, így akár féláron* is vásárolhat!
*Ha vásárlása teljes összegét SuperShop pontokkal fizeti ki.
forrás: borsodi Észak Magyarország újság
a spar.hu és a supershop.hu oldalon nem látom a hirdetést.
És ez miért baj?
ez a méreg, nem a cián: 2 hete vásároltam le a supershop kártyámról 5500 pontot.. ááá...
" alt="
">
" alt="
">Az ilyen pasit a szaván kéne fogni ....
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
Micsoda álcázott lánykérés!
" alt="
">Reggel mentem feltölteni a shellbe a kártyámat, és egy fickó állt előttem. Majd megfordulva, jól rálépett a lábamra... nem szóltam, ő meg morgott, hogy aláállok... mondtam neki, hogy kéne figyelni, meg kellene fordulni, és nézni előre...
Erre azt mondta, hogy hölgyem, miért nem egyből rám fekszik...
Mondtam, örülnél neki mi??? Csak nem biztos h. túl élnéd...
" alt="
">
" alt="
">
Erre azt mondta, hogy hölgyem, miért nem egyből rám fekszik...
Mondtam, örülnél neki mi??? Csak nem biztos h. túl élnéd...
" alt="
">
" alt="
">