Pall Mall cigaretta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 34 / 70 oldal |
Nekem sikerült a 2. héten is nyerni, most a hütőtáska :-)
A pókerszett, videokamera, Vista ut. az áprilisi sorsolás (kódos),
az usb, bárszett, iPod a jún-i (Extra Kings feliratos) sorsolás nyereményei.
az usb, bárszett, iPod a jún-i (Extra Kings feliratos) sorsolás nyereményei.
Én is.
Értesítés nélkül kaptam postán tegnap USB-s pohármelegítót (+4 USB porttal, digitális órával), kellemes meglepetés volt.
A mostani kód miben tér el a régebbiektől?
Hétvégi levelemre reagálva most hívtak a Pall Mall-tól. Az ezelőttit megelőző játék nyereményeinek kipostázása felől érdeklődtem (pl. pókerszett). Azt mondták, hogy a héten elkezdik a szállítást, úgyhogy a héten v. a jövő héten várhatom.
nekem sikerült nyernem az 1. héten azt a gumivalamit, ma hivtak
"Kik nyerték a legutóbbi játék sorsolásán a fődíjakat?
A dohányipari vállalatoknak a többi cégnél jóval szigorúbb törvényi előírásokat kell betartania, ezért nem tehetünk meg számos olyan lépést, amit más cégek esetében megszokhattál. Így nem tehetjük közzé egyetlen napilapban ill. más fórumokon sem a nyertesek névsorát."
A dohányipari vállalatoknak a többi cégnél jóval szigorúbb törvényi előírásokat kell betartania, ezért nem tehetünk meg számos olyan lépést, amit más cégek esetében megszokhattál. Így nem tehetjük közzé egyetlen napilapban ill. más fórumokon sem a nyertesek névsorát."
kriszty 2008.07.02. :: 10:11
Jún. 30-tól új játék!!!
Jún. 30-tól új játék!!!
"Egy játék úgy szokott lenni, hogy a sorsolás követően max. 1 héten belűl tudod, hogy nyertél vagy sem!"
Jó esteben, de gyakran nem. Van rá 90 napjuk, hogy értesítsenek.
Bhogy. Nem kötelező neten. Bár mi szeretjük.
Nem árt az oldalon ellőrizni az adataidat, mert lehet, hogy pl. már más a tel. számod, stb.
Ha két levelet kaptál, akkor valószínű duplán vagy regizve és ez kiderült a levélben lévő ügyfélkódból is.
Jó esteben, de gyakran nem. Van rá 90 napjuk, hogy értesítsenek.
Bhogy. Nem kötelező neten. Bár mi szeretjük.
Nem árt az oldalon ellőrizni az adataidat, mert lehet, hogy pl. már más a tel. számod, stb.
Ha két levelet kaptál, akkor valószínű duplán vagy regizve és ez kiderült a levélben lévő ügyfélkódból is.
Ja és nem vagyok új tag!! Aszem olyan 5éve volt még a világokék pallmall játék ahol részt vettem és regisztráltak! Vagy már régebben!!!
információs vonal (06-40-22-33-44), vagy küldj e-mailt az info@pallmall.hu címre!
két levelet kaptam! Ahogy visszaküldtem az egyiket eltellt kb. 5nap és jött a következő!! Az EXTRA KINGS feliratokat kellett visszaküldeni! 1kód
" alt="
">ezsis pohár; 3kód:kulúrutakvány; 6kód:Egerszalok hotel. Ellenörírztem, mindig ellenörzöm! Nyilván a honlapon kéne, hogy ott legyenek a nyertes nevek, nem? És mi van a honlapon?? Reklám és semmi más! Ja és a játék 2008 juni 6. tartott és 18.án volt a sorsolás! Egy játék úgy szokott lenni, hogy a sorsolás követően max. 1 héten belűl tudod, hogy nyertél vagy sem! Ennyi
" alt="
">ezsis pohár; 3kód:kulúrutakvány; 6kód:Egerszalok hotel. Ellenörírztem, mindig ellenörzöm! Nyilván a honlapon kéne, hogy ott legyenek a nyertes nevek, nem? És mi van a honlapon?? Reklám és semmi más! Ja és a játék 2008 juni 6. tartott és 18.án volt a sorsolás! Egy játék úgy szokott lenni, hogy a sorsolás követően max. 1 héten belűl tudod, hogy nyertél vagy sem! Ennyi
tima ,tényleg,azt el is felejtettem
" alt="
">
" alt="
">1.)
Mielőtt kiküldik a kódot, ellenőriztetik a megadott adataidat a központi nyílvántartóban, hogy létezel-e és elmúltál-e 18 éves. Ez sok idő.
Ha vmit elírtak, elhallottak, akár hosszú-rövid mássalhangzó, akkor nem igazolnak le és nem kapsz kódot.
2.)
Lehet, hogy már rég van kódod, csak elakadt vhol.
Próbáld ki az oldalon a jelszóemlékeztetőt.
Ez már sokunknak segített.
Mielőtt kiküldik a kódot, ellenőriztetik a megadott adataidat a központi nyílvántartóban, hogy létezel-e és elmúltál-e 18 éves. Ez sok idő.
Ha vmit elírtak, elhallottak, akár hosszú-rövid mássalhangzó, akkor nem igazolnak le és nem kapsz kódot.
2.)
Lehet, hogy már rég van kódod, csak elakadt vhol.
Próbáld ki az oldalon a jelszóemlékeztetőt.
Ez már sokunknak segített.
Pallmallra már több mint1 hónapja hivtak, az is lehethgy 2 is van már, hog tag legyek. és hogy majd küldik a levelet a belépési kóddal. azóta is jön...
csibész82: mindenki csak egyszer játszhat egy néven,bármennyit is küld vissza( gondolom ez a játék volt,ahol legutoljára Samsonite táskák is voltak új tagoknak)
csibész82
És hová?
A címed nem publikus.
A cigis nyerteslisták sosem publikusak, a nyeremémyek pedig mindig megérkeznek, bár van, hogy csak fél év múlva.
És hová?
A címed nem publikus.
A cigis nyerteslisták sosem publikusak, a nyeremémyek pedig mindig megérkeznek, bár van, hogy csak fél év múlva.
Én is folyamatosan játszom a pallmall-el, de most belehúztam és 2x 6-ot küldtem vissza, de csak azért annyit, mert késön jutottam hozzá az első levelemhez, különben még 3x;4x is sikerűlt volna összegyüjtenem. Ha valaki tud valamit a nyertes listáról írjon ide legyen szíves! Köszi!! Csibész
én csak azt nem értem, hogy az oldalukon ahol a játék is ment miért nem lehet a nyertesek listáját feltenni??? Így azt mondanak amit akarnak és ha jól emlékszem az a pár ember is aki nyert (bár még nem olvastam, hogy a nyereményük megkapták volna) mindannyian telefonon kérdezték meg, nem a szervezők értesítették őket
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">