köszönöm. Villamossal hogy érhető el ?
Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 34 / 891 oldal |
10, 10A, 10Y. Bármelyik 10-es busz jó.
10-es busszal.
debreceniektől kérdezem, . Az állomástól, hogy jutok el az Egyetem sgt-re. Az Akropolisz pizzériába kellene mennem.
Huh, mobilról mindig annyit bénázok.
" alt="
"> Csak a lényeg maradt le, így egy kis kiegészítésem lenne:
Olyan régi motorost keresek, akinek van k&h számlája, és szívesen segít.
" alt="
">
" alt="
"> Csak a lényeg maradt le, így egy kis kiegészítésem lenne:
Olyan régi motorost keresek, akinek van k&h számlája, és szívesen segít.
" alt="
">Nekem elég lenne egy olyan régi motoros fórumos
" alt="
">, akinek egy vevőm elutalhat 8000 Ft-ot, amit nekem kellene tovább utalni.
Vki tudna ebben segíteni?
" alt="
">, akinek egy vevőm elutalhat 8000 Ft-ot, amit nekem kellene tovább utalni.
Vki tudna ebben segíteni?
... szilvásváradi vagy hajdúböszörményi vagy tápiószentmártoni ...
Sziasztok! Keresek olyan fórumos társat , aki Szilvásváradi vagy Hajdúböszörményi vagy Tápiószentmártoni és tudna nekem segíteni emlékérme készítésben Köszönöm
Nagy kérésem lenne: holnapi napra kölcsönkérhetnék egy fekete, nagy méretű szoknyát ? 48-as körüli. Köszönöm !
Vkinek van tapasztalata/ismerete róla, hogy a posta mit csinál az át nem vett postán maradó levéllel? Egy kifejezetten ügyefogyott vevőm 3 hét után most írja, hogy még nem kapta meg a küldeményem.
" alt="
">
" alt="
">Ha valakinek van olyan ismerőse aki műtét utáni kezelést kapott /kemo.sugár /lenne szíves mailt írni ? Köszönöm szépen !
https://civilkontroll.com/devizahitel-ervenytelenek-a
-szerzodesek-vissza-a-tulfizetett-kamatokat-es-az-ar
folyam-kulonbozetet/
-szerzodesek-vissza-a-tulfizetett-kamatokat-es-az-ar
folyam-kulonbozetet/
Hű ez tök izgi, nyerni lehet vele?
Sziasztok!
Tudna nekem segíteni valaki, hogy Békéscsabán melyik pizzázóba adnak a pizzák dobozába lila színű távtartót ( pizza dobozába teszik középre, szélére hogy ne érjen a dobozhoz a pizza) ?
Ha valakinek lenne esetleg felesleges Békéscsabán személyesen át tudnám venni vagy postaköltségét fizetném.
Köszönettel: Marcsi.
Tudna nekem segíteni valaki, hogy Békéscsabán melyik pizzázóba adnak a pizzák dobozába lila színű távtartót ( pizza dobozába teszik középre, szélére hogy ne érjen a dobozhoz a pizza) ?
Ha valakinek lenne esetleg felesleges Békéscsabán személyesen át tudnám venni vagy postaköltségét fizetném.
Köszönettel: Marcsi.
Valaki tudna segíteni az iUni U11 Gyerek Okosóra beüzemeléséhez?
Be lehet kapcsolni, de mást nem.
Be lehet kapcsolni, de mást nem.
deichmann-ba van vkinek kupon kódja???
Lefújva... szavazós játék... www.kellegylakotars.hu... aztán már elhúzott vki...
Paintuci, nekem is van 2 gyerkőcöm, akik olyat végeztek mostanában.
Paintuci: a fiam jó?
Keresek egy olyan vkit aki egyetemre, illetve főiskolára jár ezt ugye igazolni is tudja és játszhatnék a nevében. A nyeremény feleződne. Nem árt ha ismerős fórumos.