futárka
Akkor jó drukkolást

A futároknak meg jó utat és időt

már havat is igérnek hétvégére!
természetesen mi is dolgozunk! Valószínűleg itt fogok ülni a gép mellett és drukkolok, hogy mindenki időben megkapjon minden ajándékot

futárka
Köszönöm szépen a választ! És szombaton is dolgoztok (mert ez most munkanap lesz úgy általában)?
Minden területen holnaptól indul igazán a kézbesítés!
Köszönjük a sok jó kívánságot!
Futárka
Futárka megtudnád mondani Jászberény és környéke mikor kapja a barátnős ajándékokat?
Köszi! zizii
futár
Köszönöm szépen a válaszodat!
Reméljük a kannákat is ti fogjátok nekünk kézbesíteni!
Mi itt a fórumon mind megvagyunk veletek elégedve!De ezt sztem ti is látjátok a hozzászólásokból!Remélem nem baj, hogy mások nevében is ezt mondom!
További sok-sok megrendelést kívánok nektek!!!
futárka
A barátnős ajándék Egerbe mikor várható?
Szia!
Hidasra is holnaptól várhatók az ajik!
futárka én még nem kérdeztem ,de most megteszem
barátnős aji Hidasra mikor várható?
köszönöm
Kedves Szabcsina!
A Knorr akcióval kapcsolatban megpróbálunk minden kérdésre válaszolni. Hogy mit mit hoz a jövő és mit visz a futárunk azt nagymértékben befolyásolja, hogy elégedettek vagytok vagy sem.
futár
futárka
Tatabánya???itt is van pár név az én jóvoltamból...átvehetem mindenki ajándékát ugyanúgy mint a tányért

Kedves Evimamzi!
Egyelőre csak a barátnős ajándékokhoz tudunk majd hozzászólni. Hogy mit fogunk kézbesíteni, az attól is függ, mennyire vagytok elégedettek velünk. (Tök és Páty hétvégén várható.)
futár
Sziasztok!
A kollégák folyamatosan kapják meg a csomagokat kézbesítésre, Holnaptól minden területen elindulnak a futárok! Pontos útvonalat nem tudok mondani, de igyekszem válaszolni a kérdésekre!
Zsanett25: Dabronyra most külön fel fogom hívni a kolléga figyelmét, kárpótlásul a múltkori aggodalomért
Anianya: Budapesten is most indulnak a fiúk, hamarosan jelentkeznek nálad is!
Futárka
Sziasztok!
A Knorr info vonalon nekem konkrétumot nem mondtak csak azt nyugodtan feladhatom. Nem bízok 100%ig benne , más valaki kérdezte már?
Kedves Futárka!
Érdeklődnék, hogy Dabronyba mikor várható a barátnős ajándék?
futárka: én is bombáználak a kérdésemmel.

Bp. XIV., XXII. XI. kerületekbe mikor várhatjuk a barátnős ajit? Előre is köszönöm!
Tök és Páty is a hétvégén keröl sorra!
futárka
A Lipton teáskannákról nem tudtok semmit???
Ti fogjátok kiszállítani???

futárka!
Tök,Páty mikor következik kb.a barátnős és a coccolino ajándékokkal?
Köszi.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások