Akik nem nyertek
| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 34 / 174 oldal |
Ja igen , a riskàra is meg vagyok sèrtődve. .!!!😤😭
.....sőt...most hìvtak a riskàtòl hogy 6 bögrèt nyertem ès robogòt nem......ùgyhogy riskàt sem veszek ès nem is iszok..!!!!!!
" alt="
">
" alt="
">Èn sem nyertem mosògèpet..sőt mosòport sem..
Meg is vagyok sèrtődve...ès ezèrt nem is veszek mostanàban persilt..főleg a dm- ben nem
" alt="
"> !!!
Meg is vagyok sèrtődve...ès ezèrt nem is veszek mostanàban persilt..főleg a dm- ben nem
" alt="
"> !!!dandi én is
" alt="
"> remélem lesz még lehetőség, hűtő is nagyon kellene.
" alt="
"> remélem lesz még lehetőség, hűtő is nagyon kellene.dm - Persil, annyira szerettem volna egy mosógépet.
" alt="
">
" alt="
">DM- Persil, nem is értem. Még jó, hogy olcsó volt naja / 1240/
nekem TESCO-SPAR-DM Rexona 0.
Tesco-DM/ Rexona semmi
" alt="
">
" alt="
"> nagyon sajnálom
" alt="
">
" alt="
"> nagyon sajnálomEzzel a coca cooa játékkal sehogysem sikerül nyerni....
" alt="
">
" alt="
">Próbáld ki. Akárhányat töltöttem fel saját néven 1 nyeremény volt azt kész. Ahogy váltottam nevet max 10 kód után nyert.
Na ezt én sem értem,de valószínű igaz lehet.Rengeteg fület fel töltöttem és nyertem egy galléros pólót.
Rea: Ha 3 nyeremény engedélyezett akkor hogyhogy csak mégis 1?
Ó jaj!Küldök már nekik hozzá akkor pár műanyag palackot!
" alt="
">
" alt="
">Nekem se küldték a pólót, a többi nyeremény megjött. Lehet még nem gyártották le.
" alt="
">
" alt="
">Nekem meg még mindig nem küldték azt a nyamvadt pólót Adrenalinék,amit április 15-én nyertem,úgyhogy többet nem is játszom ezzel a játékkal.
Már írtam korábban, hogy a játékszabállyal ellentétben ahol 3 nyereményt engedélyez/fő csak 1 nyerhető személyenként. Játszatok más néven azt összejön. Mellesleg szemétség de ez van.
Petfan, én az elején még nyertem 2x, de azóta bár nem küldök sokat de semmi se reggel se éjjel se este
" alt="
"> sztem sokan játszhatnak mert azért néha látom a fórumon, hogy nyernek.
" alt="
"> sztem sokan játszhatnak mert azért néha látom a fórumon, hogy nyernek.Nem szoktam ide írni, de most azért teszem, mert valamit nem értek. Folyamatosan játszom az adrenalinnal, de semmi. És az a fura, hogy a fórumon sem nagyon látni nyertest. Szerintetek van remény, ;-)
Cirbolya, egy picit én is, de fel a fejjel.
" alt="
"> Majd olyanban, ahol nem számítassz rá, jön a fődíj
" alt="
">
" alt="
"> Majd olyanban, ahol nem számítassz rá, jön a fődíj
" alt="
">Nem szeretek ide írni, de a párAuchan játék miatt most elkenődtem egy kicsit.
" alt="
">
" alt="
">