Akik nem nyertek
| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 34 / 175 oldal |
Riska ,két esély ,FSC logó !
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
A Hame-ban még bízom, vagy ennyire nem nyert innen senki? Nem láttam kiírva, hogy kiírta volna valaki.
..ha màr ennyire dùl az optimizmus...akkor előre meg vagyok sèrtődve a hamè-ra is....gondolom màr hìvtàk a nyerteseket
" alt="
">
" alt="
">szamocam - kiderült, az 1 db Riska blokkom amivel bögrét nyertem volna, nem 0,1 -es, mert nem figyeltem a vásárlásnál. Szóval csapból vizet, azt is markomból és nem behűtve
" alt="
">
" alt="
">
Akkor mit iszunk a bögrèkből?
" alt="
">
" alt="
">Szamocam - szerintem G vodkát sem fogunk inni, olyan drága, így hát nem lesz új mosógép, sem új hűtő és még vodkázás sem ...
" alt="
">
" alt="
">Ja igen , a riskàra is meg vagyok sèrtődve. .!!!😤😭
.....sőt...most hìvtak a riskàtòl hogy 6 bögrèt nyertem ès robogòt nem......ùgyhogy riskàt sem veszek ès nem is iszok..!!!!!!
" alt="
">
" alt="
">Èn sem nyertem mosògèpet..sőt mosòport sem..
Meg is vagyok sèrtődve...ès ezèrt nem is veszek mostanàban persilt..főleg a dm- ben nem
" alt="
"> !!!
Meg is vagyok sèrtődve...ès ezèrt nem is veszek mostanàban persilt..főleg a dm- ben nem
" alt="
"> !!!dandi én is
" alt="
"> remélem lesz még lehetőség, hűtő is nagyon kellene.
" alt="
"> remélem lesz még lehetőség, hűtő is nagyon kellene.dm - Persil, annyira szerettem volna egy mosógépet.
" alt="
">
" alt="
">DM- Persil, nem is értem. Még jó, hogy olcsó volt naja / 1240/
nekem TESCO-SPAR-DM Rexona 0.
Tesco-DM/ Rexona semmi
" alt="
">
" alt="
"> nagyon sajnálom
" alt="
">
" alt="
"> nagyon sajnálomEzzel a coca cooa játékkal sehogysem sikerül nyerni....
" alt="
">
" alt="
">Próbáld ki. Akárhányat töltöttem fel saját néven 1 nyeremény volt azt kész. Ahogy váltottam nevet max 10 kód után nyert.
Na ezt én sem értem,de valószínű igaz lehet.Rengeteg fület fel töltöttem és nyertem egy galléros pólót.
Rea: Ha 3 nyeremény engedélyezett akkor hogyhogy csak mégis 1?
Ó jaj!Küldök már nekik hozzá akkor pár műanyag palackot!
" alt="
">
" alt="
">Nekem se küldték a pólót, a többi nyeremény megjött. Lehet még nem gyártották le.
" alt="
">
" alt="
">