Koronavírus
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 34 / 48 oldal |
Csak parkokba fog menni meg kirándulni a boltok zárva lesznek kivéve szombat... Azt írtad levegőzni lehet...
De nem szigorították.
" alt="
"> Pedig legalább erre a 4 napra jó lett volna.
Boldog-boldogtalan összevissza fog járkálni az országban.
" alt="
"> Pedig legalább erre a 4 napra jó lett volna.
Boldog-boldogtalan összevissza fog járkálni az országban.
Kijárási korlátozás meghosszabbítva.
Jó reggelt! A banktorlesztesi moratórium olyan esetben ahol egy biztosítónak kell fizetni a tőkerészt, a biztosítóra nem vonatkozik ez a csomag. Szóval a tőkét ugyanúgy fizetni kell. Csak a kamatot nem a banknak. Ing azaz NN esetében tuti. Most kérdeztem meg. Érdemes a többinél is rákérdezni.
Bár úgyis szólnak... 😝😁
Bár úgyis szólnak... 😝😁
Csütörtökön (holnap) jelentik be, mi lesz a kijárási korlátozással.
A tegnap általam ajánlott gyorstesztről:
"A vér ellenanyag-szintjét mérő új módszer a megkérdezett mikrobiológusok és virológusok szerint sem megbízható a fertőzés kimutatására."
"nagyon nagy arányban mutattak hamis negatív eredményt"
"A módszer segítségével legfeljebb utólag azt lehet lemérni, hogy hányan fertőződtek át."
"A vér ellenanyag-szintjét mérő új módszer a megkérdezett mikrobiológusok és virológusok szerint sem megbízható a fertőzés kimutatására."
"nagyon nagy arányban mutattak hamis negatív eredményt"
"A módszer segítségével legfeljebb utólag azt lehet lemérni, hogy hányan fertőződtek át."
Jó ötlet! Spar, Interspar:
"A járványügyi helyzetre való tekintettel arra kérjük vásárlóinkat, hogy április 8-tól vegyék igénybe az egyszer használatos fóliakesztyűket, amelyeket a SPAR és INTERSPAR áruházak bejáratainál helyezünk el. Hangsúlyozzuk, hogy a vásárlás során érdemes végig a kézen tartani a kesztyűt, majd a pénztártól való távozás után azonnal kidobni a szemetesekbe"
"A járványügyi helyzetre való tekintettel arra kérjük vásárlóinkat, hogy április 8-tól vegyék igénybe az egyszer használatos fóliakesztyűket, amelyeket a SPAR és INTERSPAR áruházak bejáratainál helyezünk el. Hangsúlyozzuk, hogy a vásárlás során érdemes végig a kézen tartani a kesztyűt, majd a pénztártól való távozás után azonnal kidobni a szemetesekbe"
Magán laborokban már elérhető (10-20 e Ft-ért) az olyan teszt, ami a védettséget nézi.
Vagyis megállapítja, ha (tünetmentesen) átestél a fertőzésen és kialakult a védettséged (egy időre).
Megnyugtató lehetne olyanoknak, akik a frontvonalban vannak minden nap, v sok idős emberrel van kontaktjuk.
Vagyis megállapítja, ha (tünetmentesen) átestél a fertőzésen és kialakult a védettséged (egy időre).
Megnyugtató lehetne olyanoknak, akik a frontvonalban vannak minden nap, v sok idős emberrel van kontaktjuk.
Életemben először rendeltem házhoz a Tescoval. Szombaton meg is kaptam. Tulajdonképpen minden rendben volt. Néhány furcsaság:
A fiúkon se maszk, se kesztyű.
(Mitől féljünk?)
Az eredendően összefóliázott üdítőket, vizeket, söröket szétszedték, hogy szatyorba tehessék. Minek?
Tegnap láttam a postást. Igazi védő maszkja volt, nem sebészmaszk.
" alt="
"> Nem tudom, saját beszerzés v. a posta adta?
A fiúkon se maszk, se kesztyű.
(Mitől féljünk?)
Az eredendően összefóliázott üdítőket, vizeket, söröket szétszedték, hogy szatyorba tehessék. Minek?
Tegnap láttam a postást. Igazi védő maszkja volt, nem sebészmaszk.
" alt="
"> Nem tudom, saját beszerzés v. a posta adta?nálunk csak a pénztárosok vannak nagyobb veszélyben, hisz én odébb tudok sétálni, de ő mit tegyen? max rá csap a kezére a szkennelővel
" alt="
">
" alt="
">
hát igen, Pityesz te pl tűzvonalból nézed mint sok más ember a kereskedelemben, egészségügyben stb... nem sorolok fel, mert biztos kihagynék pár szakmát azt meg nem szeretném.
Mindenki nagyon vigyázzon magára!
Mindenki nagyon vigyázzon magára!
lehet, hogy lesz de ilyen nem
" alt="
">
" alt="
">annyira szegény s csóró, hogy na
Most hajtanak az extra profitra, közben vásárra viszik a dolgozók bőrét. Mi meg olyan szegény ország vagyunk állandóan tele vannak a boltok.
Miért esik jól? Ott egy katona vagy aki majd elesik a fronton majd arrébb rakják, húzzák, rúgják ne legyen útba. Lesz helyetted másik főleg most.
csak még ennyit
" alt="
"> :
https://www.youtube.com/watch?v=-mrmg7Pke48
" alt="
"> :
https://www.youtube.com/watch?v=-mrmg7Pke48
" alt="
">jól esik hogy a Praktikerbe vásároltok
erről beszélek...
ha meg rászólok ,legalább ne álljon az arcomba, én vagyok a bunkó .
ha meg rászólok ,legalább ne álljon az arcomba, én vagyok a bunkó .
pityesz76
Erre sajnos nem tudok mit mondani
" alt="
">
Mi hetek óta azt "játsszuk" hogy amit lehet hét közben munka után egyedül bevásárolok és a család otthon van. Na most hétvégén volt úgy, hogy a férjem rájött, hogy nem találja a lakkot a házban ezért reggel gyorsan elgurult a Praktikerbe nyitás után, de csak ennyit vett.
Viszont kiakadt, mert ő bement gumikesztyű-maszk felszerelésben és az is egy dolog hogy nem voltak kevesen, de hogy a pénztárnál össze-vissza kerülgették mindenféle maszk-kesztyű nélkül szinte semmi távolságot nem tartva
" alt="
">
Erre sajnos nem tudok mit mondani
" alt="
">
Mi hetek óta azt "játsszuk" hogy amit lehet hét közben munka után egyedül bevásárolok és a család otthon van. Na most hétvégén volt úgy, hogy a férjem rájött, hogy nem találja a lakkot a házban ezért reggel gyorsan elgurult a Praktikerbe nyitás után, de csak ennyit vett.
Viszont kiakadt, mert ő bement gumikesztyű-maszk felszerelésben és az is egy dolog hogy nem voltak kevesen, de hogy a pénztárnál össze-vissza kerülgették mindenféle maszk-kesztyű nélkül szinte semmi távolságot nem tartva
" alt="
">