Coke.hu - Coca-Cola nyereményjáték 2013
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 34 / 149 oldal |
Unicum kapucnis 2XL-es pulcsit adok Coke webshopos cipzáras piros pulcsiért XXL-es kellene.
Kubu kódot keresek, Coke-ot tudok adni cserébe
" alt="
">
" alt="
">egész sok minden van most a coke.hu webshopjában... (vagy inkább mondanám úgy, h van valami
" alt="
"> )
" alt="
"> )Coke kódjaim vannak cserére, ha érdekel irj
" alt="
">
" alt="
">Vannak feltöltött és nem feltöltött coke pontjaim, sopronit szeretnék értük. A feltöltött pontoknál a címet át lehet írni.
...még 10 coke kódom van csere, eladásra...
miután MACSKUSZ kedves 30 darabbal megrövidített:-(
miután MACSKUSZ kedves 30 darabbal megrövidített:-(
...van 65 coke kupakólám, eladom
Vannak feltöltött és nem feltöltött coke pontjaim, sopronit szeretnék értük. Még kb. 10 percig itt vagyok, utána holnap délután.
Coke üveg formájú 1 GB-os pendrive (nagyon jól néz ki
" alt="
"> fotót tudok küldeni) és USB Hub eladnám v. cserélném.
" alt="
"> fotót tudok küldeni) és USB Hub eladnám v. cserélném.Van 8 kódom..pilótát kérek érte
Pozsonyi Gáborral sok nehézség van. Ha valaki cserélni akar vele, először ő küldje el és ha megérkezik, csak akkor szabad küldeni neki. Én is majdnem megjártam vele.
Delikát és Sió vonalkódokat Coke kódokra cserélném.
12 coke kódomat elcserélném. (Cba virágmatrica, soproni kupak előnyben.)
maradt pár coca kódom, nincs feltöltve..... elcserélném másra....
Emlékeztetöül:
Pozsonyi Gáborral senki ne cseréljen, COCA COLA KÓDÓKAT, mivel nem küld érte semmit, csak igérget, nekem több mint már két hónapja hiteget... előszőr cseréltem akkor rendben volt (ez valószínüleg véletlen volt), de már utána már nem..... de ezt már többen jeleztétek....
senkinem nem ajánlom... vigyázzatok vele....
Pozsonyi Gáborral senki ne cseréljen, COCA COLA KÓDÓKAT, mivel nem küld érte semmit, csak igérget, nekem több mint már két hónapja hiteget... előszőr cseréltem akkor rendben volt (ez valószínüleg véletlen volt), de már utána már nem..... de ezt már többen jeleztétek....
senkinem nem ajánlom... vigyázzatok vele....
8 coke kódot soproni kupakokra/nyitófülekre cserélnék.
Avatar dvd-t a coke webshopban levitték 7000-ről,2700 pontra.
Szerintem nem lehet úgy kosárba rakni, hogy nincs rá elég pontom.
Még nem is próbáltam, de biztos nem is lehet.
Még nem is próbáltam, de biztos nem is lehet.
Megvan a pontom, kiválasztom a cuccot, de még nem véglegesítettem a dátumot.
Nem hallottam még róla, hogy csak 3 napig lehet a kosárban.
Előtte néhány nappal nyomtattam papírt az addig kosárban levő cuccaimról, gondoltam ehez az árva penhez még gyűjtök valami mást, és utána nyomtatok.
Nem hallottam még róla, hogy csak 3 napig lehet a kosárban.
Előtte néhány nappal nyomtattam papírt az addig kosárban levő cuccaimról, gondoltam ehez az árva penhez még gyűjtök valami mást, és utána nyomtatok.
Hát ezek szerint igen, mert annak mi értelme h. beteszi, és van pontja aztán nem váltja be?
" alt="
">
De majd Samidala elmondja h. is van ez...
" alt="
">
" alt="
">
De majd Samidala elmondja h. is van ez...
" alt="
">