Kedves Fortuna!
1 hét múlva lesz a születésnapunk, nagyon szeretnék valamit nyerni, bármit, kérlek

" alt="

"> előre is köszönöm

" alt="

">
Kedves Fortuna! Nagyon köszönöm, hogy mostanában elég sok mindent nyertem, aminek nagyon is örülök, de tudod, hogy mit szeretnék már nagyon régóta a leges leges legjobban, egy Dolce Gusto Kávéfőzőt! Július 1 sorsolás!!!

" alt="

"> Köszönöm szépen!!!
Pontosítok ,szerdán szeretném a segítséged kérni ! Köszönöm

" alt="

">
Fortunácska köszönöm az eddigi kisebb nyereményeket,de a jövőhéten szeretnék egy főnyereményt!!! Légyszíves segíts !!

" alt="

">
Hm... abszolút nem panaszkodhatok az idén... DE ilyenkor olyan jó Hévízen... oda szeretnék vmi wellnesst.... lécci...
Olyan jó lenne oda elmenni, .....-al. Kifejezetten....
Fortunácska köszönöm az eddigi nyereményeket,de szeretném ha még mellettem maradnál kettő fontos sorsolásnál.Köszönöm!!
Én is csatlakozom hozzátok, de csak hárman nyerhetnek.
Azonkívül Fortunácska tudja, hogy én mire vágyom.

" alt="

">
törpi, ttildi - én is mennék!!!!
Csatlakozom törpihez. Jó lenne Velencében találkozni!
Calgonnal szeretném megnyerni az utat a havit,amit ma sorsolnak. Akkor most ezzel egy ideig csendben lennék,ígérem

" alt="

">
Köszönöm szépen

" alt="

">
Maradj velünk

" alt="

">
Nagyon köszönöm.Szeretném ha maradnál és segítenél.Köszönöm-
Fortunácska! Köszönöm a meglepit

" alt="

">
Köszönöm fortuna az eddigieket,remélem ma sikerült valami,és a Piroskánál várom segítséged

" alt="

"> Köszönöm
én is nagyon szeretnék már nyerni valamit.Igaz az utóbbi időben ritkán játszom,de azért jó lenne már valami.
Én szeretnék nyerni valami abszolút haszontalat: pl. 1000 ragtapaszt, vagy 50 db sminktükör -mind más színben, vagy táblás-csokoládétartó, de lehessen dönteni, hogy állva vagy fekve tárolom benne a csokit, vagy10000 fogpiszkáló zenélő díszdobozban... Szóval valami ilyemit. Ha a fentiekből mégsem nyernék semmit, akkor azt hiszem, hogy a bármire elkölthető pénznyereményí lenne az ideális!
Uncsi már a sok mindennel szinte semmi!
Csak azt amire szükségünk van:
Pl. theo bankkártya, de feldobox is jó.
Balfi-visegrádi 48!: vellness.
Nívea fényképezőgép, vagy városlátogatás.
Sága (azzal még sosem nyertünk, pedig rengeteg fogy a kezdetüktől). ott ebben a játékban a fődíj tetszik.
Kozel: Velke Popovice
Calgon Velence!
Nem kell mind, de valami.
Uncsi már, hogy a marketingesek álmainak tökéletes vásárlói vagyunk, de minek.
Fortunácska!Heti sorsolásból valamivel légyszi ajándékozzál meg? Köszi

" alt="

">
Kedves Fortuna! Remélem eljössz már hozzánk is.
nagy szükségem lenne rád!

" alt="

">
Köszönöm Fortuna,hogy velem vagy még akkor is ,ha nem nagyon nyerek!
remélem hamarosan eljön ismét az én időm!
Tudod mire vágyom!
Köszönöm!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások