Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 34 / 9304 oldal |
Köszi
Paintuci! Szobit lehet kapni a Reál-ban.
a nyereményhez
így már érthető , látom észre vetted a másik Chio ról kérdeztem
" alt="
">
gratu
" alt="
">
" alt="
">
gratu
" alt="
">Ha az Ízek Harcáról vagyon szó, akkor:
6.1. Napi és heti nyeremények sorsolása:
A Játék kezdete előtt közjegyző jelenlétében másodperc pontossággal, a Játék teljes időtartama
alatt 08:00 és 22:00 óra között összesen, Játéknaponként 1-1 db (összesen 47 db), valamint
Játékhetenként, a 3. pontban leírtak szerint, 2-2 db (összesen 8 db) nyerő időpont kerül
kisorsolásra a napi és heti nyereményekre vonatkozóan.
6.1. Napi és heti nyeremények sorsolása:
A Játék kezdete előtt közjegyző jelenlétében másodperc pontossággal, a Játék teljes időtartama
alatt 08:00 és 22:00 óra között összesen, Játéknaponként 1-1 db (összesen 47 db), valamint
Játékhetenként, a 3. pontban leírtak szerint, 2-2 db (összesen 8 db) nyerő időpont kerül
kisorsolásra a napi és heti nyereményekre vonatkozóan.
Vágási 2.0 ha a játékszabályzat ennyit tartalmaz:
"7. Sorsolás A játékban résztvevő heti nyertesek meghatározása ún. „Nyerő pillanatok“ alapján történik. A „Nyerő pillanatok“ másodpercpontossággal, előzetes sorsolással kerülnek megállapításra. Az előre sorsolt időpontok sorsolásának időpontja: 2025.09.11 10:00. A sorsolás zártkörű, helyszíne: Checksum Kft., 1131 Budapest, Madarász Viktor utca 13/3 Fsz/9. ",
miből gondolod, hogy a nyerő időpontok 8 és 22 óra között vannak?
tényleg érdekelne.
"7. Sorsolás A játékban résztvevő heti nyertesek meghatározása ún. „Nyerő pillanatok“ alapján történik. A „Nyerő pillanatok“ másodpercpontossággal, előzetes sorsolással kerülnek megállapításra. Az előre sorsolt időpontok sorsolásának időpontja: 2025.09.11 10:00. A sorsolás zártkörű, helyszíne: Checksum Kft., 1131 Budapest, Madarász Viktor utca 13/3 Fsz/9. ",
miből gondolod, hogy a nyerő időpontok 8 és 22 óra között vannak?
tényleg érdekelne.
Hol lehet ilyet kapni aranymatricásat: zieglerostya?
Aztán szobi dobozos üdítőt?
Aztán szobi dobozos üdítőt?
Sziasztok,
Én is várom még a mamutot...
Én is várom még a mamutot...
Évike69, nagyon köszönöm a válaszodat, írtam nekik, remélem hasonlóan hamar megkapom én is
" alt="
">
" alt="
">Gloria
Én épp ma kaptam meg de a napokban írtam nekik emailt hogy mikor várható a plüssfigura és lám küldték is
Én épp ma kaptam meg de a napokban írtam nekik emailt hogy mikor várható a plüssfigura és lám küldték is
Sziasztok! Aquaminerával nyert plüss mamutot vár még valaki?
" alt="
">
" alt="
">A Hazai hetek nyereményjátékban ha volt a blokkon Abaúj tej, Mizo immun joghurt és Nádudvari fitness joghurt, az jó, igaz?
Sziasztok!
Igen az én kedélyeimet is az Auchan borzolja. Hosszasan ecsetelhetném mi minden miatt tartom durván tisztességtelennek a nyugdíjas utalványok diszkriminálását de inkább az érdekelne,hogy olyan esetben,mint pl az enyém mi az Auchan álláspontja. Kb 41 ezerért vásároltam a minap. " Rendben" megkaptam a 8 utalványt és még kettőt nyertem hozzá miután lekapartam őket sőt 1500 pontot. És ezek után jön derült égből a mennykű ,hogy "gyanús " a mennyasszony. Az rendben h itt profi játékosok vannak de szerintem egy átlagember elolvassa,hogy 5 ezerenként egy sorsjegy és ráadásul ha meg is kapja nyugodtan várja Fortunát és helyette Belzebub kopogtat? ne már? A pénztár gép és az app progjamját miért nem állították rá,hogy csak kp v bankkártyás vásárlás után adjon sorsjegyet ? Ha tévesen kiadja utólag melyiket törlik?
Igen az én kedélyeimet is az Auchan borzolja. Hosszasan ecsetelhetném mi minden miatt tartom durván tisztességtelennek a nyugdíjas utalványok diszkriminálását de inkább az érdekelne,hogy olyan esetben,mint pl az enyém mi az Auchan álláspontja. Kb 41 ezerért vásároltam a minap. " Rendben" megkaptam a 8 utalványt és még kettőt nyertem hozzá miután lekapartam őket sőt 1500 pontot. És ezek után jön derült égből a mennykű ,hogy "gyanús " a mennyasszony. Az rendben h itt profi játékosok vannak de szerintem egy átlagember elolvassa,hogy 5 ezerenként egy sorsjegy és ráadásul ha meg is kapja nyugodtan várja Fortunát és helyette Belzebub kopogtat? ne már? A pénztár gép és az app progjamját miért nem állították rá,hogy csak kp v bankkártyás vásárlás után adjon sorsjegyet ? Ha tévesen kiadja utólag melyiket törlik?
Egyáltalán aki kapart az Auchan sorsjeggyel az mindenki részt vesz az autó sorsolásánál?
Értem, köszi, akkor az app nem látja, hogy mivel fizetett a vevő...
Ha kisorsolnak az első autóra, bukom. Mert nyilván alaposan utánanéznek, hogy minden oké-e.
Na mindegy, holnap újra nekifutok bankkártyával...
És most harapjunk valamit.
Ha kisorsolnak az első autóra, bukom. Mert nyilván alaposan utánanéznek, hogy minden oké-e.
Na mindegy, holnap újra nekifutok bankkártyával...
És most harapjunk valamit.
Vágási 2.0.
Nincs lementve az eredeti JSZ nekem, de emlékeim szerint (végig futottam regisztrálás előtt) eredetileg is benne voltak ezek a korlátozások. A nyugdíjas utalványra tisztán emlékszem, még morgolódtam is miatta.
Nincs lementve az eredeti JSZ nekem, de emlékeim szerint (végig futottam regisztrálás előtt) eredetileg is benne voltak ezek a korlátozások. A nyugdíjas utalványra tisztán emlékszem, még morgolódtam is miatta.
Esetleg valakinek nincs lementve a jsz, amit az induláskor adtak ki?
Ezt a választ kaptam az Auchantól az imént:
"Tájékoztatjuk, hogy az utólagos ellenőrzés során azt tapasztaltuk, hogy a vásárlásai során 5000 Ft összegben utalványokkal fizetett. Sajnos ezen összeg a kaparós nyereményjáték promóció feltételei szerint nem számít bele a játékba, emiatt sajnálattal tájékoztatjuk, hogy ezen vásárlásai után Önnek nem tudjuk jóváírni a jelzett 1-1 db matricát.
A Nyereményjátékban való részvételhez szükséges 5000 Ft fizetendő végösszeg elérésénél a következők nem számíthatók be:
a) Auchan-utalványok,
b) Auchan-ajándékkártyák,
c) élelmiszer-utalványok (ekként a nyugdíjas élelmiszer-utalvány sem),
d) dolgozói kedvezmény, illetve
e) Bizalompontok
f) kedvezmény kuponok
Részletes tájékoztatást az alábbi linkre kattintva olvashat:
https://sorsjegy.auchan.hu/data/jatekszabalyzat.p
df
Köszönjük a megértését."
Nos, tegnapelőtt voltam vásárolni ismét, akkor is nyugdíjas utalvánnyal fizettem (mert a végösszeg 10%-át visszakapom), de kaptam sorsjegyet, amit le is kapartam.
Vagy nem figyeli az app, hogy mivel fizettél vagy most módosítottak a jsz-on...
Na mindegy, legközelebb kártyával fizetek.
"Tájékoztatjuk, hogy az utólagos ellenőrzés során azt tapasztaltuk, hogy a vásárlásai során 5000 Ft összegben utalványokkal fizetett. Sajnos ezen összeg a kaparós nyereményjáték promóció feltételei szerint nem számít bele a játékba, emiatt sajnálattal tájékoztatjuk, hogy ezen vásárlásai után Önnek nem tudjuk jóváírni a jelzett 1-1 db matricát.
A Nyereményjátékban való részvételhez szükséges 5000 Ft fizetendő végösszeg elérésénél a következők nem számíthatók be:
a) Auchan-utalványok,
b) Auchan-ajándékkártyák,
c) élelmiszer-utalványok (ekként a nyugdíjas élelmiszer-utalvány sem),
d) dolgozói kedvezmény, illetve
e) Bizalompontok
f) kedvezmény kuponok
Részletes tájékoztatást az alábbi linkre kattintva olvashat:
https://sorsjegy.auchan.hu/data/jatekszabalyzat.p
df
Köszönjük a megértését."
Nos, tegnapelőtt voltam vásárolni ismét, akkor is nyugdíjas utalvánnyal fizettem (mert a végösszeg 10%-át visszakapom), de kaptam sorsjegyet, amit le is kapartam.
Vagy nem figyeli az app, hogy mivel fizettél vagy most módosítottak a jsz-on...
Na mindegy, legközelebb kártyával fizetek.
Sziasztok. DM-Coccolino mosópor csomagot kapott már valaki? Szeptember 4-én nyertük.
anyoka
Köszönöm.
Köszönöm.