Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 34 / 9364 oldal |
Sziasztok! A Milka játékban mindig csak az AP kód feltöltésig jutok. A Játékra fel! megnyomása után mindig visszaadja ugyanazt az oldalt és nem tudok továbblépni. Próbáltam több böngészőt, mobílt, laptopot, de egyikről sem sikerült. Tudtok valami tutit? Köszi a segítséget.
Auchan appban sikerült a játékra jelentkezés?
tescoban vettem , máshol nem láttam még
hol kapható promóciós Hell? köszi
Azzal tisztában vagyok, hogy nem sietnek. Volt hogy az utalvány 2 nap után megjött, a labda meg majd valamikor egyszer. Engem az érdekelne, minek küldenek emailt, hogy megkapták az űrlapot.. hol ott nem is küldtem be.. lehet valamit nyertem pótnyertesként?!
nyugi a Coca-Cola átékot Bang-Bang bonyolítja és a 2 véglet..vagy pár nap és kezedben a nyeremény vagy a 90 napot "megvárják"
" alt="
">
" alt="
">Április elején nyertem a Coca Cola app-ban egy focilabdát.
Jött egy email, hogy gratulalnak stb..
eltelt 3 hét, és újra jött egy ugyanolyan email.. de az appban nem is nyertem semmit azóta.. tudja valaki, mi lelte őket? Köszi
Jött egy email, hogy gratulalnak stb..
eltelt 3 hét, és újra jött egy ugyanolyan email.. de az appban nem is nyertem semmit azóta.. tudja valaki, mi lelte őket? Köszi
Az Auchannál nem kaptam sorsjegyet én sem hiába vásároltam 8 ezerért Állítólag előre kellett volna jelentkezni ajátékra . Ott van a bodicsek,hogy a mindenirányban jól működő Iphonon a legújabb szoftverrel egyszerűen nem lehetett görgetni Ezért arra gondoltam valami miatt először vásárolni kell és utánna ad a program kaparóst Miután vásároltam már tudtam görgetni és pipálni viszont ekkor meg már nem adott sorsjegyet Arra Én is emlékszem,hogy a legutóbbi játékukis egy káosz volt.Érdekes a Spár játékra simán tudtam regisztrálni vásárlás után is. Ott az informatikusok azt figyelték a játék ideje alatt legyen meg a vásárlási limit nem azt hogyan ne tudjon részt venni a vásárló
1 éves Auchan madárkás nyereményjátékot megin' ugyanaz a bagázs szervezi, aki a tavalyit? (Pontokat nem írták jóvá, vagy csak hetekkel később... nem volt egyértelmű a kiírás, változtattak is, illetve vacakoltak az utólagos jóváhagyással?! Mert amúgy baromi jól hangzik a heti 1 db autó kisorsolása, de ha esélytelen a dolog, akkor inkább hanyagolnám...) Ja, erre gondolok: https://szuletesnap.auchan.hu
Sikerült a feltöltés a Nyerj a kedvenceiddel oldalra!🙂🙂🙂🙂
varga.david!
Igen, amikor beírta, nem volt. Most hogy ráfrissítettem, már kéri és ki is tölthető. Gondolom pont akkor jelent meg nála, amikor még épp változtattak a rendszeren, ezért volt gebasz vele.
Igen, amikor beírta, nem volt. Most hogy ráfrissítettem, már kéri és ki is tölthető. Gondolom pont akkor jelent meg nála, amikor még épp változtattak a rendszeren, ezért volt gebasz vele.
most már van olyan igen , mikor írta tényleg nem volt
Van ilyen sor
és működik is.
és működik is.
Nekem ugyan nincs még blokkom rá, de az oldalon nem is látok olyat, hogy ezeket fel kellene tüntetni a pályázatban.
Szeretnék játszani a Coop" Nyerj a kedvenceiddel "pályázaton de a csoki márkáját és a db számot nem lehet beütni!Ilyenkor mit lehet csinálni?🫣🫣🫣
A nádudvari játékon töltöttem volna most fel a tegnapi blokkomat de nem engedi kiválasztani a napot, nektek is fenn áll ez a probléma?
" alt="
">
" alt="
">Nem kimondottan neked írtam, hanem bárkinek, aki bizonytalan.
Tudom a különbséget. Erről beszéltem például:
https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_varta-longl
ife-power-aa-bl8-alk%C3%A1li-ceruza-elem-1316028.html
https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_varta-longl
ife-power-aa-bl8-alk%C3%A1li-ceruza-elem-1316028.html
Ugyanez képekkel:
https://www.varta-ag.com/hu/fogyaszto/termekkateg
oriak/elemek
https://www.varta-ag.com/hu/fogyaszto/termekkateg
oriak/elemek
Ezt most találtam, jó tudni:
• A VARTA LONGLIFE Max Power elemek precíz és rugalmas energiát biztosítanak digitális eszközeinek, pl. digitális kameráinak vagy vérnyomásmérőinek.
• A VARTA LONGLIFE Power elemek nagy teljesítményű energiát biztosítanak a nagy fogyasztású eszközeinek, pl. elemmel működő játékainak vagy zseblámpáinak.
• A VARTA LONGLIFE elemek különösen jól teljesítenek olyan eszközökben, amelyek folyamatos alacsony energiaszükséglettel rendelkeznek, pl. távirányítók és fali órák.
• A VARTA ULTRA Lithium elemek tökéletes megoldást kínálnak intenzív energiafogyasztású eszközei, pl. digitális kamerái, adó-vevői vagy füstérzékelői számára, és kiváló teljesítményt nyújtanak alacsony hőmérsékleten.
• A VARTA LONGLIFE Max Power elemek precíz és rugalmas energiát biztosítanak digitális eszközeinek, pl. digitális kameráinak vagy vérnyomásmérőinek.
• A VARTA LONGLIFE Power elemek nagy teljesítményű energiát biztosítanak a nagy fogyasztású eszközeinek, pl. elemmel működő játékainak vagy zseblámpáinak.
• A VARTA LONGLIFE elemek különösen jól teljesítenek olyan eszközökben, amelyek folyamatos alacsony energiaszükséglettel rendelkeznek, pl. távirányítók és fali órák.
• A VARTA ULTRA Lithium elemek tökéletes megoldást kínálnak intenzív energiafogyasztású eszközei, pl. digitális kamerái, adó-vevői vagy füstérzékelői számára, és kiváló teljesítményt nyújtanak alacsony hőmérsékleten.