Kérdések és válaszok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 34 / 9173 oldal |
Nagyon köszönöm!
Szia!
Van rajta matrica és ha sikerül lefejtened(nem egyszerű), akkor egy nagyítót elővéve ott lesz a hátulján a kód. Legalábbis én csak nagyítóval látom.
Van rajta matrica és ha sikerül lefejtened(nem egyszerű), akkor egy nagyítót elővéve ott lesz a hátulján a kód. Legalábbis én csak nagyítóval látom.
Sziasztok! A Pick nyereményjátéknál hol található az egyedi kód a csomagoláson? Köszönöm!
Már bővült a nyerteslista kicsit a Valdornál, igaz, csak heti és fődíj nyertesekkel. Gratulálok nekik. Van 1-2 szerencsésebb Aldi pénztár, lehet én nem jóba járok.
Gloria91
Köszi! " alt=""> Én nem voltam pótnyertes, azért furcsállom. Mondjuk, még van idejük. " alt="">
Köszi! " alt=""> Én nem voltam pótnyertes, azért furcsállom. Mondjuk, még van idejük. " alt="">
Köszönöm Gloria91! " alt="">
még nekem sem de már nagyon várom! " alt="">
még nekem sem de már nagyon várom! " alt="">
Szia Trixxi! Nekem még nem jött meg a PS uti.
Sziasztok!
Esetleg valaki kapott már Tuc nyereményt?
PS vagy utalvány? " alt="">
Esetleg valaki kapott már Tuc nyereményt?
PS vagy utalvány? " alt="">
Van 1 db. JAR blokkom. Ki, mit adna érte cserében ?
Uzsina
Jelezd nekik emailben. De a BURN az egyik amit nem szabad utolsó napra hqgyni 10-ből. 9x előbb lezárják valamiért.
Jelezd nekik emailben. De a BURN az egyik amit nem szabad utolsó napra hqgyni 10-ből. 9x előbb lezárják valamiért.
Sziasztok.
Segítetek?
Tesco Burn.
Nem megy a regisztráció.
Tipp. Mit csináljak?
Köszi
Segítetek?
Tesco Burn.
Nem megy a regisztráció.
Tipp. Mit csináljak?
Köszi
sada, pick matricást most én sem találtam, pedig fent volt
kicsizolika
A Pick-et 2 hete már beírtad egyszer, és a főoldalon is fenn van!
A Pick-et 2 hete már beírtad egyszer, és a főoldalon is fenn van!
Ecofamily kért tőlem tavaly
Timotka!
Se Finish-Lidl, se Milka-Coop, se Vanish-Tesco utalványnál nem kértek személyes adatokat például. Ami így hirtelen eszembe jutott.
Se Finish-Lidl, se Milka-Coop, se Vanish-Tesco utalványnál nem kértek személyes adatokat például. Ami így hirtelen eszembe jutott.
Mi a Valdornál például pótnyertesek vagyunk és még nincs kiírva a nevünk, holott már 1 hete el lett fogadva a blokk. Nem tudom melyik napi nyertesség, de mivel mindenhol megvan 1 db, így mi a másodikok vagyunk. Igaz a végén így köszöntek el: Reméljük a jövőben is örömöd leled a pöttyös termékeiben. " alt="">
timotka bármi van is a háttérben a végén napi két nyertes lesz (szerintem)
Weber utalványoknál van olyan aki nem kéri az adószámot mostanság? Másnak is írtak olyat, h még várják az adatokat, ettől függetlenül a nyerteslista nem frissült egy db napi nyertessel sem.
Én is fozo.gabi nézetét osztom, de akkor jól meg lettünk tévesztve sajnálatosan. Ilyenkor elég nekik a jsz-t átírni?
Én is fozo.gabi nézetét osztom, de akkor jól meg lettünk tévesztve sajnálatosan. Ilyenkor elég nekik a jsz-t átírni?
TéglagyáriM 2024-08-14 :: 22:12
Az Everydayme játékoknál az a trükk, hogy nem csak a oldalon magán kell bejelentkezned.
Ha már egyszer pályáztál és a köszönő szöveget látod, akkor ha jól megnézed az adott játék az oldalon belül egy iframe-ben (weboldal a weboldalon belül) töltődik be. A megoldás az,
hogy ezen belül is be kell jelentkezned és akkor lesz lehetőséged egy újabb blokkot feltölteni.
Keress bármit a belső részen ami bejelentkezésre utal. Sajnos most nem tudom megmondani pontosan, hogy hol van mert még nem játszottam a Jar-al. Az OldSpice-os is így szívatott de valaki innen
a fórumról nekem is segítet (sajnos a levelet már töröltem és nem tudom név szerint megköszönni)
Az Everydayme játékoknál az a trükk, hogy nem csak a oldalon magán kell bejelentkezned.
Ha már egyszer pályáztál és a köszönő szöveget látod, akkor ha jól megnézed az adott játék az oldalon belül egy iframe-ben (weboldal a weboldalon belül) töltődik be. A megoldás az,
hogy ezen belül is be kell jelentkezned és akkor lesz lehetőséged egy újabb blokkot feltölteni.
Keress bármit a belső részen ami bejelentkezésre utal. Sajnos most nem tudom megmondani pontosan, hogy hol van mert még nem játszottam a Jar-al. Az OldSpice-os is így szívatott de valaki innen
a fórumról nekem is segítet (sajnos a levelet már töröltem és nem tudom név szerint megköszönni)
Angyal! Mert egy everydayme profillal egy feltöltést lehet. Legalábbis itt olvastam ezt a játék elején.