Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 34 / 511 oldal |
Fáreó, wygh, nézzetek át a nyereménytárgy cserebere topikba, ott van az "elkövető", ugyanezzel a szöveggel...
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
wygh !
Azt én se,nekem is 1 vadidegen mélcímre jött,de hogy mért hozzám,azt nem értem.
Azt én se,nekem is 1 vadidegen mélcímre jött,de hogy mért hozzám,azt nem értem.
Én is kaptam, épp azt figyeltem hányfelé lett elküldve ez a levél....
Én még a címem sem találtam rajta)
Én még a címem sem találtam rajta)

Kisteheen kisteheen@freemail.hu mailcímről kaptam 1 ismeretlentől mozijegy eladós mélt,de nem csak nekem volt címezva,hanem vagy még 20 emberkének elküldte,szerintzem ez kicsit pofátlanság,már-már zaklatás kategória.
Ezzel a szöveggel:
Szia!
Mozijegyek!Konyec-Az utolsó csekk a pohárban című magyar vígjáték mozijegy (összesen 8 db)
darabonként is eladó.A Filmszemle legjobb filmjének járó díját Rohonyi Gábor rendező e filmjével kapta, a film ötletességéért, gazdag humoráért, valamint a nézők szavazatai alapján közönségdíjat nyert.
A remek műalkotásban a "Vérdíjas Nyugdíjasok" randalíroznak az ország bankjaiban, postahivatalaiban, és nincs menekvés...
Budapesten, két helyszínen, 5 időpontban tekinthető meg:
Corvin Budapest Filmpalota : Budapest VIII. kerület Corvin köz 1.
Palace Westend (Westend City center II. Emelet. VI. kerület Váci út 1-3.
Mindkét helyszín könnyen megközelíthető metróval, illetve a 4-es 6-os villamossal.
Az időpontok: Február 19. hétfő 11 óra
Február 26. hétfő 11 óra
Március 5. hétfő 11 óra
Március 12. hétfő 11 óra
Március 19. hétfő 11 óra
Ha érdekel ,írj!
Én nem írok,de nekem se írjanak legközeleb!
Ezzel a szöveggel:
Szia!
Mozijegyek!Konyec-Az utolsó csekk a pohárban című magyar vígjáték mozijegy (összesen 8 db)
darabonként is eladó.A Filmszemle legjobb filmjének járó díját Rohonyi Gábor rendező e filmjével kapta, a film ötletességéért, gazdag humoráért, valamint a nézők szavazatai alapján közönségdíjat nyert.
A remek műalkotásban a "Vérdíjas Nyugdíjasok" randalíroznak az ország bankjaiban, postahivatalaiban, és nincs menekvés...
Budapesten, két helyszínen, 5 időpontban tekinthető meg:
Corvin Budapest Filmpalota : Budapest VIII. kerület Corvin köz 1.
Palace Westend (Westend City center II. Emelet. VI. kerület Váci út 1-3.
Mindkét helyszín könnyen megközelíthető metróval, illetve a 4-es 6-os villamossal.
Az időpontok: Február 19. hétfő 11 óra
Február 26. hétfő 11 óra
Március 5. hétfő 11 óra
Március 12. hétfő 11 óra
Március 19. hétfő 11 óra
Ha érdekel ,írj!
Én nem írok,de nekem se írjanak legközeleb!

julu
Nekem is volt egy hasonló esetem az uno.hu-val, tavaly vagy azelőtt?
Miskolci vagyok, egy miskolci motoros rendezvényre lehetett jegyet nyerni. Pont jó, lett volna aki felhasználja, ha megnyerjük. Végre egy miskolci programos játék, mert hát ugye pesti, dunántúli, stb. programokra nem regisztrálok. Megnyertük a jegyet. A sorsolást és a program napjától kb. 3 nap különbség volt. A lényeg, jött az email, hogy Pesten vehetem át a jegyet! Háromszor olvastam el a levelet, mert nem értettem. Ha miskolci a játék, akkor miért nem küldik el Miskolcra a jegyet Pestről, esetleg letépnek 2 jegyet a miskolci jegytömbből. Meg is kérdeztem, a válasz az volt, hogy hátha van pesti ismerősöm, aki átveszi a szponzortól függ, hogy mikor milyen játék van. Talán majd 3 nap alatt leér a posta a jeggyel?? A lényeg, hogy írtam, sorsoljanak újat, hátha van olyan pesti, aki pont egy miskolci showra szeretne jönni és pont játszik is a játékkal. Kicsit csalódott voltam.
De persze ha vannak olyanok, akiknek pozitív az uno.hu, örülök neki, attól nekem nem lesz se jobb, se rosszabb, ha valakinek pozitív tapasztalatai vannak velük. Azóta is figyelem a játékukat, hátha sikerül nyernem valami használhatóbb ajándékot.
Nekem is volt egy hasonló esetem az uno.hu-val, tavaly vagy azelőtt?
Miskolci vagyok, egy miskolci motoros rendezvényre lehetett jegyet nyerni. Pont jó, lett volna aki felhasználja, ha megnyerjük. Végre egy miskolci programos játék, mert hát ugye pesti, dunántúli, stb. programokra nem regisztrálok. Megnyertük a jegyet. A sorsolást és a program napjától kb. 3 nap különbség volt. A lényeg, jött az email, hogy Pesten vehetem át a jegyet! Háromszor olvastam el a levelet, mert nem értettem. Ha miskolci a játék, akkor miért nem küldik el Miskolcra a jegyet Pestről, esetleg letépnek 2 jegyet a miskolci jegytömbből. Meg is kérdeztem, a válasz az volt, hogy hátha van pesti ismerősöm, aki átveszi a szponzortól függ, hogy mikor milyen játék van. Talán majd 3 nap alatt leér a posta a jeggyel?? A lényeg, hogy írtam, sorsoljanak újat, hátha van olyan pesti, aki pont egy miskolci showra szeretne jönni és pont játszik is a játékkal. Kicsit csalódott voltam.
De persze ha vannak olyanok, akiknek pozitív az uno.hu, örülök neki, attól nekem nem lesz se jobb, se rosszabb, ha valakinek pozitív tapasztalatai vannak velük. Azóta is figyelem a játékukat, hátha sikerül nyernem valami használhatóbb ajándékot.
Ma kimentünk én, a párom, és a lányom a Boat-showra átvenni a nyereményjegyeket, amit az Uno.hu-n nyertem.Összesen 4 járt volna, még fel is ajánlottam a negyediket, de szerencse, hogy nem volt rá jelentkező, mert égett volna a pofámról a bőr. Ugyanis az történt, hogy nem volt leadva a nevem a portára, ahol megkaphattam volna.Nagyon kedvesek voltak a Hungexpós dolgozók, telefonálgattak, de semmi.Kértem, hogy adjanak egy írást, mely szerint nem kaptam meg a jegyeket, hogy reklamálni tudjak az uno-nál. A Főnökasszony azt mondta, hogy nincs rá szükség, inkább beenged, és majd ő fog utánajárni. Abszolút pozitívba való a hozzáállása, de ez nem a játékot meghírdető dicsősége. Meg akartam volna mutatni neki az értesítő e-mail-emet, hogy nem akarom félrevezetni, de hitt nekem.Én budapesti vagyok, ha nem sikerül bejutnom, mondd, mérgelődök egy nagyot, és hazamegyek, majd reklamálok az uno.hu-n.De ha vidékről jöttem volna fel csak ezzel a céllal, biztos megütne a guta. Egyébként így is, amit fog tőlem kapni az uno, nem fogja megköszönni.
Erka, nekem 3 havi levelezgetésembe került, hogy megkapjam a tavaly nyert ipodomat 
Ne hagyja annyiba szerintem a barátnőd.

Ne hagyja annyiba szerintem a barátnőd.most már sokadik napja tök jó a levelezőm,most jön sok 15 óra pár perces üzenet, időben!

Engem nagyon zavar mikor több milliárdos évi nyereséggel rendelkező cégek játékot szerveznek és a nyereményre meg pofátlanul keveset áldoznak.
A reklámok ára a tvben pedig a nyeremény értékének több százszorosa is lehet.
Belőlem ez ellenszenvet vált ki.
https://www.khb.hu/publish/khb/hu/magan/media/dok
umentumok/k_h_enkartya_szigetjegy.download.pdf
A reklámok ára a tvben pedig a nyeremény értékének több százszorosa is lehet.
Belőlem ez ellenszenvet vált ki.
https://www.khb.hu/publish/khb/hu/magan/media/dok
umentumok/k_h_enkartya_szigetjegy.download.pdf
Az előző hírlevélben benne volt, hogy törölni fogják a pontokat!
Csak a dátumra nem emlékezem.
Csak a dátumra nem emlékezem.
páromnak is törölték a pontjait,gyorsan töröltem is a jelentkezést 

erka70 Nem is fogja , nekünk 4 -el tartoznának !!!
erka70, a szabályok szerint évvégén nullázzák az addig összegyűjtött pontokat. Ha jól emlékszem, most január közepén nulláztak.
több 10ezer keservesen összegyűjtött pontom tűnt el a Camel oldaláról! Csak a januári szavazások pontjait hagyták meg.
A barátnőm a mai napig nem kapta meg tőlük a 2005. júniusában nyert 7000ft-os Media Markt utalványt
A barátnőm a mai napig nem kapta meg tőlük a 2005. júniusában nyert 7000ft-os Media Markt utalványt

http://www.odeon.hu/game.phtml
Ennek a játéknak még mindig nincs fent a nyertesei az oldalon.
Írtam emailt ide,
site@odeon.hu
aki játszott, írjon nekik, hátha lesz vmi az oldalon...
Ennek a játéknak még mindig nincs fent a nyertesei az oldalon.
Írtam emailt ide,
site@odeon.hu
aki játszott, írjon nekik, hátha lesz vmi az oldalon...
Kerekecske1
Nyílván a Sanoma keresteti az eltünt csomagot.
Neked, mint címzettnek ott benn kell nyilatkozni (nehogy a postás azt is aláhamísítsa), hogy nem kaptad meg.
A jegyzőkönyvet megküldik a feladónak, majd ő kapja meg a kártérítést is.
Aztán jössz te újra képbe.
Nyílván a Sanoma keresteti az eltünt csomagot.
Neked, mint címzettnek ott benn kell nyilatkozni (nehogy a postás azt is aláhamísítsa), hogy nem kaptad meg.
A jegyzőkönyvet megküldik a feladónak, majd ő kapja meg a kártérítést is.
Aztán jössz te újra képbe.
Köszi, nem olvastam a játékszabályt! Akkor nem negatív!!! 

valaki, a játékszabály szerint : Az évszámok a hivatalos Oscar adatbázis gyakorlata szerint kerültek be a játékba, így tehát adott esetben nem a díjátadás évét tüntettük föl, hanem a jelölés alapjául szolgáló filmek készítésének évét.
Szerintem a családosok később igényelhetnek, mert azt írják, hogy az első ütemben ezek a pályázatok lettek meghirdetve.
A Blikk Oscar-kvízes játékon eléggé össze-vissza vannak kutyulva a dolgok, a 2003-as évnél pl. 2004 es jelöltek vannak, stb. Másnak is van hasonló tapasztalata?