Archivum - Pall Mall cigaretta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 34 / 319 oldal |
08.02-án nyertem a söröspoharakat, de még nem jött meg. Bp.III.ker
Én még várom a IV. és VI. ker.-be. És még széf nyereményeket is az utolsó napokról.
Pesten van aki még nem kapta meg a söröspohárkészletet ?
Ja,nálunk a múltkori játékban pont 1 takaróval is így volt,mint most a dugohúzós,azt is felvette vki helyettünk,de utánajártak és küldtek 1 másikat. Nekünk is visza kellett küldeni postán a papirt,hogy ezt most megkaptuk. Szóval van még jó pár szarka a postákon! 

Flori!
Mindenképpen hívd fel őket, mert én is így jártam a takaróval. Valaki felvette helyettem. Nekik napra pontosan regisztrálva van, hogy mit mikor küldenek ki és mikor vették át. Ha bebizonyosodik, hogy nem te vetted fel, akkor kerestetik a postán és küldenek egy nyomtatványt, amit a postás elhoz neked, hogy ugyan már légyszíves írd alá stb...ha nem írod alá akkor a postát megbüntetik, de te kapsz helyette egy másikat . Hááát lehet, hogy kicsit bonyolultra sikerült, de ami biztos telefonálnod kell!!!!!!
Mindenképpen hívd fel őket, mert én is így jártam a takaróval. Valaki felvette helyettem. Nekik napra pontosan regisztrálva van, hogy mit mikor küldenek ki és mikor vették át. Ha bebizonyosodik, hogy nem te vetted fel, akkor kerestetik a postán és küldenek egy nyomtatványt, amit a postás elhoz neked, hogy ugyan már légyszíves írd alá stb...ha nem írod alá akkor a postát megbüntetik, de te kapsz helyette egy másikat . Hááát lehet, hogy kicsit bonyolultra sikerült, de ami biztos telefonálnod kell!!!!!!
flori,hívd fel őket!!!
Nekem is 1 dugohúzóval tartoznak(tak),már 1x be is írtam,azóta vártam 2 hetet hagytam nekik,de nem jött meg. Ma kaptam pallmallos cuccokat,de a dugóhúzót nem,pedig azt már sokkal elöbb nyertem.
Szóval telóztam... és kb. aug. elején meg kellett volna kapnom,mert kiküldték,elötte 1-et átvettünk de, ez nem jött. És ugye tértis,alá kell írni!
Majd utánanéznek és hívnak,hogy mi van. Vagy a postán "elkeveredett" v. szépen lenyúlták,mert mi nem vettük át,és vki csak aláírta.
Nekem is 1 dugohúzóval tartoznak(tak),már 1x be is írtam,azóta vártam 2 hetet hagytam nekik,de nem jött meg. Ma kaptam pallmallos cuccokat,de a dugóhúzót nem,pedig azt már sokkal elöbb nyertem.
Szóval telóztam... és kb. aug. elején meg kellett volna kapnom,mert kiküldték,elötte 1-et átvettünk de, ez nem jött. És ugye tértis,alá kell írni!
Majd utánanéznek és hívnak,hogy mi van. Vagy a postán "elkeveredett" v. szépen lenyúlták,mert mi nem vettük át,és vki csak aláírta.

Rádióval nem; dugóhúzókkal...
Másnak is lógnak még rádióval?
Igen, én már észrevettem, tényleg érdekes 

A pallmall óránál észrevettem egy érdekes dolgot, nem tudom ti ismeritek-e már vagy csak én vagyok eléggé lemaradva, de ha a működésben lévő órát figyeli az ember, a számlapot kb. egy percig, akkor előtűnik a háttérben egy pallmallos figura aztán pedig elhalványul a fekete háttér kék színű lesz, mindez másodpercenkénti törésekkel. Nagyon érdekes.
Mi jól kifogtuk az utalványost, mert abból lett egy pár. Ráadásul a cipőknél kiárusításvolt, így 3 pár edző cipőt is tudtunk venni, aminek 3.000 Ft körül volt így darabja, sőt még a ruhákon kívül parfümre is futotta.
Nekem 2 a fotel nagyon tetszett,még megvan azóta is azt használjuk! Leváltotta a 20-25 éves forgós, már "szétesős" fotelt!
A lámpa anyukám szobájában van az asztalon,neki is nagyon tetszik,csak a fali piros cd-tartót nem tudtuk,tudnánk hová tenni.
Szóval az cserére vár,ha még érdekel vkit,vagy eladó.
A ruhautálványos nekem nem nagyon jött be,ott alig nyertem,igaz csak 2 utalvány sikerült,de én nem tudtam kihasználni,tesómnak adtam. Ő se sokmindent kapott rajta,1 farmert+1 inget v. pólót.
A lámpa anyukám szobájában van az asztalon,neki is nagyon tetszik,csak a fali piros cd-tartót nem tudtuk,tudnánk hová tenni.
Szóval az cserére vár,ha még érdekel vkit,vagy eladó.
A ruhautálványos nekem nem nagyon jött be,ott alig nyertem,igaz csak 2 utalvány sikerült,de én nem tudtam kihasználni,tesómnak adtam. Ő se sokmindent kapott rajta,1 farmert+1 inget v. pólót.
köszi a válaszokat
De az utalványos tényleg jó játék volt.
Mindenki olyan márkára költötte ami szimpatikus volt.
Mindenki olyan márkára költötte ami szimpatikus volt.Lehet azért meg ikea ellenes vagyok - vedd meg jó drágán, szereld össze, kínlódj vele összerakni és a minőség nem olyan amit én várnék -de nekem nem tetszettek a cuccok.
Egyik sem. De azért lett gazdájuk.
Egyik sem. De azért lett gazdájuk.
ahogy nézem,akkor egy ajándék nagyobb értékű volt,mint most a sok apró együttvéve
Az biztos, hogy IKEA-s volt. Csak a fotelt ( vagy hasonlót ) találtam meg
http://href.hu/x/1p6y
http://href.hu/x/1p6y
BBarbi
Beküldted a kódot és vagy nyertél, vagy nem.
KIKA cuccok voltak. (V. Ikea?
)
Beküldted a kódot és vagy nyertél, vagy nem.
KIKA cuccok voltak. (V. Ikea?
)Én nem reklamáltam a késkészletért és megjött. Igaz nem túl gyorsan.
hú, és szép fotel volt, meg lámpa?
sokat lehetett nyerni? nem kellett folyton a gép előtt ülni, igaz?
sokat lehetett nyerni? nem kellett folyton a gép előtt ülni, igaz?