Kész vagyok!

A feladatokkal is és már idegileg is teljesen

Tologatós játékot legalább 1 évig nem akarok látni.
Sziasztok! Úgy hallottam, hogy a játék újabb verzióját tették közre, amelyben sok idegesítő hiba lett javítva. Én csak ma kezdtem, de nem tapasztaltam hibát. Frappánsak a kérdések, tetszik az oldal.
Én írtam nekik, de nem válaszoltak (még).
Mindenkinek azt mondják, hogy senki sem panaszkodott még? Ügyes!
Palmalive THX. Sikerült megoldani.
feladom a közép szint tologatos xarja kifog rajtam . má ideg beteg vok .-)))
Na, én is telefonáltam, és nekem is azt mondták, hogy még senki sem panaszkodott... Elmondtam, hogy a haladó szinten a 3. próbánál (szókihúzó) marad betű és így nem lehet továbbhaladni... Azt mondták, visszahívnak. Hát, várom...
timea!
nálam a két vezezéknévvel volt a gond. a kettő közé nem kell csillag
Nem tologatni kell, csak rákattintani.
Nem tudok a tologatóssal játszani, nem csinál semmit, akár hogyan is húzgálom az egeret.
Mit csináljak.
SEGÍTSETEK
Tudom, hogy H a megfejtés, már előzőleg írtam. Szóköz volt a gond. 3-ból 1 nyeremény. Nagyon örülök. A Liptonnal még mindig bejött valami nyeremény, ezért is szeretem ezt az akciót is és persze a teát is.
Lipton forever.
Szerintem rossz a megfejtésed.
Akkor nem tudom mi a gond, mert minden SMS-re a nem megfelelő formátum üzenet érkezik. Ebben a formátumban küldtem (szóköz nélkül):
2M6D7TK897*L*Kiss*Éva*Pécs*Tó*u.*1.*7600
Liptonnál az SMS-ben a vezetéknév és az utónév közé kell a csillag ?
Mindegyik szintenvan tologatós. A második nekem viszonylag könnyebben ment, bár a jelenlegi állapot szerint újra meg kell oldanom. A harmadk szinten nem sikerült.
Mindegyik variációt kipróbáltam. Hol így, hol úgy folytatódott, kilépés után is. De hogy visszaléptet egy szinttel, az felháborít. Lehet, nem is játszom tovább.
Sziasztok! Én még a tologatós játéknál tartok, egyszerűen nem boldogulok vele...

Ki lehet rakni egyáltalán?!

mvincze!
Ne menj rá a pihenö feliratra.
Ha abba hagyod a játékot,csak lépj ki.Ha belépsz
utánna vissza rak arra a szintre ahol abba hagytad.
Probáld ki.

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások