FB Sport szelet-nél olvastam, de nem látom beírva...
Kedves játékosok!
A gördülékeny játékélmény érdekében úgy határoztunk, hogy eltekintünk a vásárlást igazoló blokk bemutatásától a napi nyeremények és a fődíj esetében is.
Ez azt jelenti, hogy a nyeremények átvételéhez csak a feltöltött kódjaitokat szükséges bemutatnotok, ezért mindenképpen őrizzétek meg a csomagolást!
Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 34 / 246 oldal |
Járt mar vki sikerrel vmelyik otpben? Pesten... Feleslegesen ne farasszam magunkat.
Lehet, hogy nem ide kellene írnom: hálás vagyok minden olyan beírásnak, mint pl. a Merci csokis " köszönöm " játék. Ha nem írtátok volna be, nem lett volna esélyem a nyereményre.
K ö s z ö n ö m !!!
K ö s z ö n ö m !!!
Akkor jó, köszi...
nem,egyikünk sem az
Ezzel kapcsolatban egy kérdésem van mert elvesztettem a fonalat, otpsnek kell lenni? Kell hozzá bankszámla?
SzilviaS köszönöm szépen!
" alt="
">
" alt="
">Még nem kaptuk meg,legkésőbb nov.8-ig küldik.Úgy olvastam részvételi szabályzatban,hogy addig elérhető az adatlap,amíg nincs meg az 5ezer fő ,utána már nem lesz elérhető ,szóval aki kitölti,kér kódot és el is megy ,az szerintem tuti bennevan.
SzilviaS meg is kaptátok a kuponkódot vagy majd értesítenek sikerült-e bekerülni az első 5000-be?
OTP t berakom pozitívba is,így időpontra már gyorsan ment minden,kedves volt ügyintéző is ,ketten mentünk nagylányommal,amúgy is érdekeltek,de még csak puhatolózásnál tartanak
" alt="
"> kettőnknek volt 40 perc,adatfelvétellel,2 hitelkalkulációval, nekünk ennyit megért a 2*10ezres uti ,pláne hogy így most kellemest a hasznossal
" alt="
">
" alt="
"> kettőnknek volt 40 perc,adatfelvétellel,2 hitelkalkulációval, nekünk ennyit megért a 2*10ezres uti ,pláne hogy így most kellemest a hasznossal
" alt="
">Akko jó...
" alt="
">
" alt="
">Royal vodka az Royal vodka...üdv
Oh hála égnek heti egy Royal vodkát ihatok... az ízesített is játszik?
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">Ez jó hír...
"A Lidl Vásárlói kártya és a számla egyenlege is örökölhető. Ilyen esetekben az örökösnek szükséges felvennie a
kapcsolatot a Szervezővel a további teendők egyeztetése végett."
kapcsolatot a Szervezővel a további teendők egyeztetése végett."
Na jó én most visszafekszem
Eddig Monsteres verseket költögettem
Gondoltam küldök pár cba piros
pályázatot...
De valamit Pistinek is hagyok...
És még kicsit teázgatok.
" alt="
">
Eddig Monsteres verseket költögettem
Gondoltam küldök pár cba piros
pályázatot...
De valamit Pistinek is hagyok...
És még kicsit teázgatok.
" alt="
">
A hagyatéki tárgyalásig zárolják a bankszámlákat. Ott dől el, kié lesz.
A Lidl Vásárlói kártya nem ilyen.
A Lidl Vásárlói kártya nem ilyen.
...és ha a kártya névre szóló lesz egy számlaszámmal? Elhalálozás esetén ezeket a számlákat zárolják nem?
Na és kié lesz a kártya ki dönti el?
" alt="
">
Na és kié lesz a kártya ki dönti el?
" alt="
">Az költi el, akinél a kártya van.
(A kártyát havonta automatikusan feltöltik 100.000 Ft-tal.)
Ha kivonulna, akkor egy összegben rendeznék.
Én inkább azon gondolkodtam el, mit fog érni ez 15 év múlva?
" alt="
">
Idén a minimálbér 149.000 Ft.
15 éve 53.000 Ft volt, 2000-ben pedig 25.500 Ft.
" alt="
">
https://bit.ly/2mLQRR9
(A kártyát havonta automatikusan feltöltik 100.000 Ft-tal.)
Ha kivonulna, akkor egy összegben rendeznék.
Én inkább azon gondolkodtam el, mit fog érni ez 15 év múlva?
" alt="
">
Idén a minimálbér 149.000 Ft.
15 éve 53.000 Ft volt, 2000-ben pedig 25.500 Ft.
" alt="
">
https://bit.ly/2mLQRR9
(Még azt szeretném megkérdezni, mi történik ha mondjuk egy 70 éves játékos nyer, és nem él 95 éves koráig, a nyeremény örökölhető, és mi történik akkor ha kivonul a Lidli Mo-ról? Mondjuk 7 év múlva? Mert ugye ezt nem tudni előre, vannak cégek akik elmentek.)