Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 34 / 243 oldal |
Az a házikó az kenyérből van??? 😍
Szaloczy P. ugye?
Te talad is nagyon egyedi...
Ja az nem Te vagy... Te benne vagy a 10ben!!!!!! 😁
Meg stangli a fule... 😋
A kenyeres nyuszis az Szabo Miklos az alatt a nev alatt van tobb jo tal is. Az a nyuszis aminek zsömle a feje. 😜
Várom a keddet.
Paintuci. 1 tál van. Milyen többi? 😮
Igen vannak szépek, amik jobbak pár tálnál.
Igen vannak szépek, amik jobbak pár tálnál.
Sütő a tobbi taljaid is jok... Horvath Eva is nagy kedvencem... Aztán meg sorolhatnám. Nem tudok betelni veluk. 😜
A Tiéd is megerte volna az első 10t... 😉😖 Vmi az súgja megvan mar a nyertes... De ne legyen igazam....
Kenyeres nyuszi. Köszönöm hogy tetszik. Én megvettem a hozzá valókat, asszony megcsinalta.
1:10 az esély, hisz a 10-ből sorsolnak. Nem zsűri választ.
1:10 az esély, hisz a 10-ből sorsolnak. Nem zsűri választ.
Meg a kenyérből kirakott nagy nyuszis is jó... Egy csomó jó... Tobb díj kellett volna.. Hm... Jo éjt... 😫
..hát igazán nincs mit... Naon szívesen... 😏 Szerintem a pápai logos azaz az első kep v. a malackas fog nyerni... 😌 Azok is nagyon jók... Ki fogad velem... ? Fogadjunk 5 Milka blokkba... 😜
Sajna nem jött össze, de köszönöm, igazán jólesik az elismerés!
" alt="
">

A zöldségeket kell róla megenni, a többi a kutyáé, macskáé...
" alt="
">
Leveszik azokat ami netes, meg ami ugyan netes de nehezen megtalálható, ami nem túl szép kreatív, és akkor is marad egy csomó jó, kérdés h. a hagyományos oldalon maradnak, vagy értékelik a kreatív, egyedi, új designot... azt nézik jól lehet e lakni a tálból, vagy csak kóstoló.
" alt="
">
Kevés a 10db díj, minden elismerésem egyes játékosoknak...
Utolsó napokban feltöltött a kedvenceim, de előtte is van pár nagyon jó.
Simán lehetne első 30 díj is... vagy még több.

Leveszik azokat ami netes, meg ami ugyan netes de nehezen megtalálható, ami nem túl szép kreatív, és akkor is marad egy csomó jó, kérdés h. a hagyományos oldalon maradnak, vagy értékelik a kreatív, egyedi, új designot... azt nézik jól lehet e lakni a tálból, vagy csak kóstoló.

Kevés a 10db díj, minden elismerésem egyes játékosoknak...
Utolsó napokban feltöltött a kedvenceim, de előtte is van pár nagyon jó.
Simán lehetne első 30 díj is... vagy még több.
Én is épp most nézegettem a képeket, tényleg szépek, némelyik kész művészet. Más kérdés, hogy micsoda egészségtelen kalóriabomba mind.
" alt="
">

A végére nagyon jo sonkatalak készültek. Farnyik Éva nálam Te nyertél!
Jo ejt! 😫
Jo ejt! 😫
Az új Dove játék (is) értékhatáros (min. 1.000 Ft).
Most jutott eszembe: Pápainal képfeltöltés látszódjon a csomagolás... es akkor ki lehet szűrni a netest. Pár feltölto alkalmazza. Jó ötlet!
A szándék a fontos...