Általánosságban beszéltem, hogy "hívogatnak ha akarod ha nem. "
Ha vki megnyitja a linket utána olvass akkor pontosan tudja majd miről is van, lesz szó, feltéve ha tud szöveget értelmezni.
"csak az egyiknek...?"
Annak, aki megtévesztő RÉSZinfókat ír be.
Mert nem mindenki rutinos, van, akinek jól jön a segítség.
"Hívogatnak ha akarod ha nem... "
Nem játszom ilyennel, és nem is hívogatnak.
Most elmélkedhetunk, de a lényegen nem változtat, adatot kér aztán vagy sorsol autót vagy nem.
A rutinosabb játékos egy ilyen linket meglát már nem is foglalkozik vele.
Mások még ott tartanak másolgatják a linkjüket...
De csak az egyiknek szólsz be... ???????!!!!!!!! Mert kísérő szöveges...
Vagy mert nem szimpatikus, vagy mert akármi...
Ki fog vajon aláregizni?
Lenne egy tippem a lőtéri kutya sem.
Ja és szerintem pontosan mindenki ismeri az ilyen játékokat. Hívogatnak ha akarod ha nem... Ha bejelolted ha nem.
Én nem adathalászatról (illegális) írtam, hanem adatbázis építésről (legális).
Önkéntes a játék és önkéntes az adatszolgáltatás.
Csak legyen korrekt a tájékoztatás!
Nem árt, ha mindenki tisztában van a részletekkel és később nem panaszkodik a "zaklatások" miatt.
Önkéntes a nyugdíjpénztár... 😁
Nem adathalàszat mert önkéntes az adatok megadàsa .ahogy zàrójelben említettem régen pàrszor ment itt a fórumon a hiszti hogy nem adta meg sehol a. Szàmàt mégis hivjàk biztosítótól. Nem kell vàlaszzolni nem érdekel a blavla
...és ezt az eggyel alatti játékosnak miért nem mondod el??? Amikor az a játékos is ugyanazzal a játékkal játszik csak nem ír hozzá kísérő szöveget????? ...és ugyebár más a linkje???? Mindenki ismeri az ilyen adathalász játékokat... Még vannak akik játszanak is vele. Speckó én nem is hiszem el, hogy sorsol autót.
Ja és köszönöm nem kérek majd emailt.
pityesz76
bla, bla, bla..
Akkor lesz 9 sorsjegyed, ha 9 cégnek (biztosítók, utazási irodák, stb...) engedélyezed adataid marketing célú felhasználását.
Ez egy adatbázis építő játék.
A Szervező az összegyűlt adatokat az adatkezelési nyilatkozat visszavonásáig (nem a játék végéig) kezeli!!!!
A játék befejezése után az adatkezelésről szóló nyilatkozatot az egyes adatkezelőknél külön-külön kell visszavonni.
Ha egyszer megadtad az adataidat, többet nem tudod töröltetni, mert tuti nem jegyezted meg, melyiket kinél, hogyan kell.
Sziasztok!
Egy kedves ismerősömnek gyűjtök szavazatokat egy sminkversenyen. Kérlek benneteket, ha van pár percetek, akkor nyomjatok egy like-ot Bartha Györgyire az alábbi linkeken.
https://www.facebook.com/100005363231799/posts/12
75937559261673/
https://www.facebook.com/609443549085004/posts/33
80359225326742/
Köszönöm annak, aki segít. Természetesen bárhol visszaszavazok.
Mit kell tennem,
hogy az enyém legyen a kiválasztott autó?
Regisztrálj ingyenesen a játékba és máris lehet akár 9 sorsjegyed! A játék végén, 2020. május 25-én, egy darab sorsjegyet sorsolunk ki közjegyző jelenlétében. A kisorsolt sorsjegy tulajdonosa hazaviszi az autót.
•
Nincsenek további feltételek: ha regisztráltál, akkor nyerhetsz. Minél több sorsjegyed van, annál nagyobb eséllyel vagy nyerő. Ha nyertél, Tiéd az autó. A regisztráció ingyenes, az autó átvételét sem terheli semmilyen költség.
https://nyerj-autot.hu/uid/ylE5HEvbKaBLliFQ
(igen, ez egy promóciós játék..)
Autós, új forduló
https://nyerj-autot.hu/uid/13yvxyHiLIm6YiQx
Sziasztok,
Bogikát neveztem én is a Kinder Arc játékon, ha esetleg valakinek lenne kódja és nem nevezett, kérlek szavazzatok Bogira: BOGI63L
Máshol tudom viszonozni.
Köszönöm!
Ha valaki szavazni szeretne a Kinder Édes arc játékban,de nincs ismerőse,kérem szépen szavazzon a kisunokámra:Eszter86B!
Sziasztok!
Szeretnék én is szavazásokat kérni keresztfiam részére." Kinder Arc" játékán: Misó151C a kódja.
Köszönöm szépen aki szavaz.

" alt="

">
Természetesen én is segítek bármilyen szavazásba aki kéri.
már van nevem

" alt="

">
van aki szeretne szavazatot a kinder játékon? Van három kódom... feltölteném

" alt="

">
Kedves fedit19!
Sajnos nem sikerült a szavazásom mert mindig azt írja ki: 404
Not Found
Nem tudod mi ilyenkor a teendő?
Már a regisztrálás is nehezen ment mert Chrommal nem sikerült de már túl vagyok rajta!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások