Külföldi szerencsejátékok, nyereményjátékok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 34 / 303 oldal |
pen is van
prizee butikot figyeljétek, sorsolásba van csoki fondü..
gondolom hamarosan a butikban is lesz
" alt="
">
gondolom hamarosan a butikban is lesz

Nekem jó, már el is használtam
" alt="
">

Üdv.Nem tud vlki valami jó surfbar-t ami ad is és a pénzt is elküldik?
Illetve érdekelne bármilyen más oldal ahol egy kis pénzhez juthatnék.
Köszi a választ előre is.
Illetve érdekelne bármilyen más oldal ahol egy kis pénzhez juthatnék.
Köszi a választ előre is.
morticica: és neked jó a kód? Nekem nem jó 2 db Boutycode.
" alt="
">

Köszi, krida megtaláltam.
krida: megtaláltam köszi. De képzeld vettem 2 boutycode-ot a Gothicadon és egyik boutycode sem jó.
" alt="
"> Ezt a szívást, nem fogadja el a Boutygame.

Jól értelmezem a Tresor-nál, hogy a butiknál nincs sorsolás. Ha meg van a pont, akkor megkapom az ajándékot? Mert megtriplázták az értéküket.
Tegnap óta újra elérhető.
A sorbanállás maradt én is bent vagyok
" alt="
">
Viszont egy butik lett és a pontok mögé tettek pár nullát...
A sorbanállás maradt én is bent vagyok

Viszont egy butik lett és a pontok mögé tettek pár nullát...
azonnal kiadja mint a barak!
compte - vos commandes - katt a kód neve melletti voir-ra
Pedig nekem sem adta ki ma a kódot a Gothicado. Pontot levonta, kód sehol. Az az oldal egy nagy rakás ... December óta nem tudok venni ott byncode-ot, most vettem volna egy Boutycode-ot de nem adta ki.
gothikado azonnal ki adja a kódot
janesz424
Köszi a választ! Valószínűleg azért kerülte el a figyelmem, mert nem tudok franciául. Mi lesz akkor a sorban állással?! Remélem, nem vész el....!
Köszi a választ! Valószínűleg azért kerülte el a figyelmem, mert nem tudok franciául. Mi lesz akkor a sorban állással?! Remélem, nem vész el....!
Gothikadon vettem még reggel egy gothicode-ot, de nem írták jóvá.
" alt="
">
Vagy ezt nem kapjuk meg azonnal, mint a Toilokdon? Mert most csak várok, hátha megkapom

Vagy ezt nem kapjuk meg azonnal, mint a Toilokdon? Mert most csak várok, hátha megkapom
hetekkel ezelött írták hogy megujul az oldal és valami lessz a butikal...
pontossan nem tudom hogy mi de vagy ma vagy holnapra lessz készen...
pontossan nem tudom hogy mi de vagy ma vagy holnapra lessz készen...
Játszik valaki közületek a tresorquest-en? Franciául nem tudok!
" alt="
"> A sorbanállás miatt izgat nagyon, nem akarom elveszíteni az ajándékokat, mert különben kezdhetem előről, és valamelyiknél már egész elöl állok! Köszi, ha tudtok segíteni!

A béta Prizeen tegnap nyertem egy csomag ceruzát, mára törölték. Vajon miért? Nem küldik ki?
" alt="
">

Játszik valaki a kadokadon? Ha igen, mondjátok meg légyszi, hogy a csekkel ami a butikban van mit lehet csinálni. Hogy kapom meg? Vagy le lehet vásárolni?
Köszönöm
Köszönöm
Most akartam kaparni a prizee kb. fél órája és nincs jegy. MIért van az hogy egyik nap 81.000 db van másnap meg csak 42.000 db. Úgy látom ezentúl ha fent tudok maradni éjfél után kell kaparásznom
" alt="
">